sMARTBomber Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 Abe chovek , osyznay se.Ti da ne si progovoril na 5 godini che ti e tolkova trudno da se izrazyavash yasno ???Imam nablyudenia vyrhu tova kak se dyrjat nashite (t.e.bylgarite) , i kak se dyrjat chujdencite.S kartinki li tryabva da ti se obyasnyava ??? ili si ot tipa:"mirq-asl pls" deto ne mogat da govoryat normalen bylgarski ? I kakva mitnica te goni nyakoy da e govoril neshto za mitnica ? Ne komentiram obekt , a sravnyavam. Ayde byagash da si igraesh Counter-Strike-a , che ne stavash za diskusia... Едно си Nubelungen знае, едно си Nibelungen бае... Абе пич, не те знам кой набор си но явно ти е трудно да проумяваш прав текст. Тия mIRC лафчета си ги пробутвай на някой с твоя акъл. Това с Counter Strike е вече доста изъркано и не се мъчи да се направиш на голям чичко, който се кара на някое хлапе. По offtopica-а няма какво да ти кажа повече, защото с всеки твой пост се убеждавам как си измисляш нова тема на разговор и си почваш по нея самостоятелен монолог хвърляйки къчове (обиди) наляво и надясно. Неведението ти относно "Митницата" само показва безсилието ти да разбираш ироничните подмятания, които така хубаво ти се лепят. И още веднъж прегледай предишните постове и открий къде аджеба сме говорили за "Нашите в чужбина" и не е ли ставало дума всъщност кое "племе" е помиярско и кое не. А като говорим за нация някак си е нелепо да си я представяш извън държавната граница. За това не се мъчи да изкривиш темата и да излезе че все едно си говорил за гастарбайтерите в чужбина, след като така ясно си казал: А ние сме помиярско племе... Не ми остава нбищо друго освен да ти пожелая скорошно преодоляване на езиковата бариера И съм сигурен, че ако в най-скоро време не се затвори този topic, твоето тематично творчество ще продължи в същия абстрактен дух... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 Едно си Nubelungen знае, едно си Nibelungen бае... Абе пич, не те знам кой набор си но явно ти е трудно да проумяваш прав текст. Тия mIRC лафчета си ги пробутвай на някой с твоя акъл. Това с Counter Strike е вече доста изъркано и не се мъчи да се направиш на голям чичко, който се кара на някое хлапе. По offtopica-а няма какво да ти кажа повече, защото с всеки твой пост се убеждавам как си измисляш нова тема на разговор и си почваш по нея самостоятелен монолог хвърляйки къчове (обиди) наляво и надясно. Неведението ти относно "Митницата" само показва безсилието ти да разбираш ироничните подмятания, които така хубаво ти се лепят. И още веднъж прегледай предишните постове и открий къде аджеба сме говорили за "Нашите в чужбина" и не е ли ставало дума всъщност кое "племе" е помиярско и кое не. А като говорим за нация някак си е нелепо да си я представяш извън държавната граница. За това не се мъчи да изкривиш темата и да излезе че все едно си говорил за гастарбайтерите в чужбина, след като така ясно си казал: Не ми остава нбищо друго освен да ти пожелая скорошно преодоляване на езиковата бариера И съм сигурен, че ако в най-скоро време не се затвори този topic, твоето тематично творчество ще продължи в същия абстрактен дух... Ironichnite podmyataniya sa za teb , a ne za men. Znam 4 chujdi ezika (v razlichna stepen).Znam otlichno i rodniya si bylgarski za razlika ot teb. Iskash da kajesh che bylgarite v chujbina ne ni opredelyat kato naciya ? A koy pravi imidja na 1 narod pred sveta ? Ami da gledame togava samo kakvo stava v BG... Oshte po-zle , oshte po-golyamo izlagane.Zashto tynem v korupciya i sme ot nay-bednite v Evropa , be,patriote ? Da se seshtash za vica za nacionalnite znamena , a ? Toy Karavelov go e kazal navremete kakvi sme , az samo go povtaryam. Pyk ti prodyljavay da si povtaryash kato mantra kolko sme gotini i veliki. I na men ne mi e hubavo kato chuyat za bylgarin v chujbina i da se mryshtyat , ama tova sme zaslujili. Yavno ne si jivyal v chujbina i ne znaesh v realniya jivot kakvo e , ama inache drynkash i se izjivyavash kato velik patriot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 Кратък анализ на поредния пост на "Полиглота": povtaryash ... kolko sme gotini i veliki Чиста лъжа Znam otlichno i rodniya si bylgarski za razlika ot teb. Обида No1 povtaryash kato mantra Обида No2 drynkash i se izjivyavash kato velik patriot Обида No3 Казват, че когато използваш обиди, показваш слабостта си, защото не можеш по друг по-културен начин да се аргументираш. Представям си как си ни излагал и в чужбина. Но сега си се върнал и спокойно плюеш зад граница. Има хубав български лаф за случая: "Присмяла се чумата на холерата че изморила на хората децата." Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 Темата малко избяга,но sMARTBomber ме кефи!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 Темата малко избяга,но sMARTBomber ме кефи!!! А аз го познавам лично! )) Кое ви кара да мислите, че тази реклама е руска?!? Както пише на 3 ред, тя е на "Tulipan", аржентинска компания обхваната от патриотични чувства... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 Такива са точно защото не ходят по чужбина да живеят за да се върнат после в родината си и да викат че са помияри... Я виж кой започна с обидите Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeverFirst Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 BTW - Руснаците са супер ПСИХАРИ / в добрия смисъл на думата / - някакви руски хакери са пуснали обява във вестника / не знам заглавие / , че предлагат да хакнат страницата на Microsoft за 10 000 долара... П.П. Еххх... само да беше малко по-евтинко Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 BTW - Руснаците са супер ПСИХАРИ / в добрия смисъл на думата / True, True Кажете ми това може ли да го измисли нормален човек или това Link to comment Share on other sites More sharing options...
foho Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 rusnacite sa nai-golemite kvo da kaja..... puk i az sum na polovina rusnak For Mather Russia... p.s. ...Russian Mafia..Russian Hackers... mislq 4e znaete Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naso Posted June 22, 2004 Share Posted June 22, 2004 Я вижте този руски сайт: http://muzugon.ru/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.