batepanko Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 Продавам следния рутер чисто нов с 12 месеца гаранция. Linksys WRTU54G with 2 phone ports цена: 46 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lyudmilsl Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 Дай линк с точния модел! Това ли е рутера? http://techshop.bg/prDetails.php?productID=13041 Link to comment Share on other sites More sharing options...
batepanko Posted June 7, 2010 Author Share Posted June 7, 2010 да такъв е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 А каква е логиката в магазина от линка да е 37 лв., а ти да го продаваш на 46 лв.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
batepanko Posted June 7, 2010 Author Share Posted June 7, 2010 Логиката е че колкото съм го зел толкова го продавам в тоя онлайн магазин има и доставка все пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 По изключение ще отговоря в темата... Това кой кога, откъде и за колко бил взел определена стока изобщо не е оправдание. В днешно време - магазини бол. Някои продават на доста надути цени, други - на нормални за конкретната стока. Аз ако съм се набутал без да искам в някой скъп магазин с двойна търговска надценка и съм си купил за 100 лв. някаква стока, а после я видя в Метро или Техномаркета за 70 лв., надали ще тръгна да я продавам във форума за 100, просто защото аз съм я бил купил за толкова. Хората вече са достатъчно информирани и винаги могат да сверят цената на дадена стока къде за колко се продава. Да, доставка от други градове също се включва, но куриерската такса обикновено не превишава 5-6 лв. Именно поради този факт в правилата присъства цитираното долу: От друга страна - определяне на цена, еднаква или по-висока от тази в официален магазин, на един и същ продукт, с едни и същи екстри към него, е крайно нежелателно и е възможно да бъде третирано от модераторите като изкуствено завишена цена с цел бъдещи ъпове с редукция на цената, така че сверявайте цената си, преди да я поставите! Помислете, че никой няма да предпочете да купи от човек дадена стока, при положение, че абсолютно същата стока се продава в магазина нова и с гаранция. Едит: Съжалявам, но имаше и рапорт за тази тема, а по всеки рапорт модераторите са длъжни да вземат отношение, въпреки, че често дори и след реакция пак сме били обвинявани в привилегироване на този и онзи. В случая дори не става дума за "печелене" в рамките на няколко лева, а за цитирана в самата тема по-ниска цена, след което желаещият такъв рутер всякак би предпочел да си го поръча от там. Засега няма да затварям темата. Edit2: Ама гледам, че друг колега вече го е направил... Link to comment Share on other sites More sharing options...
batepanko Posted June 7, 2010 Author Share Posted June 7, 2010 Моля темата да бъде затворена понеже излезна така че искам да печеля от съфоромници. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.