Jump to content
BulForum.com

Продавам рутер Linksys

Recommended Posts

По изключение ще отговоря в темата...

Това кой кога, откъде и за колко бил взел определена стока изобщо не е оправдание. В днешно време - магазини бол. Някои продават на доста надути цени, други - на нормални за конкретната стока. Аз ако съм се набутал без да искам в някой скъп магазин с двойна търговска надценка и съм си купил за 100 лв. някаква стока, а после я видя в Метро или Техномаркета за 70 лв., надали ще тръгна да я продавам във форума за 100, просто защото аз съм я бил купил за толкова. Хората вече са достатъчно информирани и винаги могат да сверят цената на дадена стока къде за колко се продава. Да, доставка от други градове също се включва, но куриерската такса обикновено не превишава 5-6 лв. Именно поради този факт в правилата присъства цитираното долу:

От друга страна - определяне на цена, еднаква или по-висока от тази в официален магазин, на един и същ продукт, с едни и същи екстри към него, е крайно нежелателно и е възможно да бъде третирано от модераторите като изкуствено завишена цена с цел бъдещи ъпове с редукция на цената, така че сверявайте цената си, преди да я поставите! Помислете, че никой няма да предпочете да купи от човек дадена стока, при положение, че абсолютно същата стока се продава в магазина нова и с гаранция.

Едит: Съжалявам, но имаше и рапорт за тази тема, а по всеки рапорт модераторите са длъжни да вземат отношение, въпреки, че често дори и след реакция пак сме били обвинявани в привилегироване на този и онзи. В случая дори не става дума за "печелене" в рамките на няколко лева, а за цитирана в самата тема по-ниска цена, след което желаещият такъв рутер всякак би предпочел да си го поръча от там. Засега няма да затварям темата.

Edit2: Ама гледам, че друг колега вече го е направил...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...