vamfan Posted June 5, 2010 Share Posted June 5, 2010 всичко по 10лв телефоните са купувани от Германия, произведени за тамошния пазар всички са тествани и работят, нови са, но някои са се поожулили от транспорта продават се комплект със захранващ адаптор и кабел за тел .линия БЕЗ БАТЕРИИ- батериите са презареждаеми ААА по 2 са в телефон, може да се купят от всеки магазин за 3-4лв двете 1. AEG снимка ПРОДАДЕН 2. TCM със секретар снимка 3. PROFON със секретар снимка ПРОДАДЕН 4. TCM със секретар снимка 5. TCM със секретар снимкаПРОДАДЕН имам още няколко , но ще ги пробвам и тогава ще ги пусна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rocky777 Posted June 5, 2010 Share Posted June 5, 2010 О-ПА-ми тез 10лв много трудно се виждат-губят се на фона на предлаганото изобилие Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamfan Posted June 5, 2010 Author Share Posted June 5, 2010 колега цените са в заглавието всичко по 10 лв. за неразбралите редактирах и обявата, ако иска някой мод да разчисти темата Mod: Няма да чистим - да си стои мръсно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamfan Posted June 7, 2010 Author Share Posted June 7, 2010 ето и другите 6 MARQUANT снимка 7 TOPCOM снимка 8 TOPCOM2 снимка има и 3 с незначителни проблеми, които описвам цена за тях по 5лв. комплекта 9 PANASONIC снимка има 2-3 символа на дисплея, които не се показват целите 10 PROFON с 2 слушалки снимка на едната слушалка не излизат всички символи на дисплея, на майката не свети лампичката когато се зарежда телефона- заряда си работи и се индецира на слушалката 11 TOPCOM снимка слушалката се е нажулила, има видими драскотини Link to comment Share on other sites More sharing options...
IcoDD Posted June 8, 2010 Share Posted June 8, 2010 Къде мога да дойда, видя и тествам АЕГ-то? Ти как ги пробва без батерии? Ако си нося зареждаеми батерии ААА ще може ли да го тествам ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamfan Posted June 9, 2010 Author Share Posted June 9, 2010 AEG то е продадено. Естествено, че имам батерии за проба,(ще ми е трудно да ги пробвам без тях) казвам ,че се продават без батериите телефоните са включвани към мрежата и е говорено и звъняно от тях. може да го вземаш да си го пробваш у вас, давам 1 ден за проба, ако не си доволен, връщам ти парите или пробваш друг Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamfan Posted June 16, 2010 Author Share Posted June 16, 2010 N 5 продаден Link to comment Share on other sites More sharing options...
IcoDD Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Ще взема черния Топком. Как да се разберем? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamfan Posted June 17, 2010 Author Share Posted June 17, 2010 Ще взема черния Топком. Как да се разберем? обаждаш ми си или ме намираш на скайп да се уговорим за петък-18.06 или когато ти е удобно Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamfan Posted June 24, 2010 Author Share Posted June 24, 2010 Всички модели по 9 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted June 24, 2010 Share Posted June 24, 2010 купих един от тсм телефончетата работи повече от перфектно и се чува и чуват идеално много точно ремина всичко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamfan Posted July 28, 2010 Author Share Posted July 28, 2010 намалявам телефоните на 8лв, а тези с проблемите са на 5лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamfan Posted November 7, 2010 Author Share Posted November 7, 2010 N7 -ПРОДАДЕН Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamfan Posted September 24, 2011 Author Share Posted September 24, 2011 нова цена на телефоните 7лв на бройка Link to comment Share on other sites More sharing options...
batepanko Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 Купувам PROFON със секретар снимка.Пиши ми на лични къде да мина да го взема или на телефон: 0897436240 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamfan Posted September 26, 2011 Author Share Posted September 26, 2011 N 3 ПРОДАДЕН Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.