little Posted June 10, 2004 Share Posted June 10, 2004 Някой свалял ли е скоро игри и мелодии през WAP, защот всички сайтове които знаех са стана ли платени ако няакой знае такъв WAP сайт(безплатен и игрите да не са демо) нека да каже PS:По специално ме интересува за Nokia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 10, 2004 Share Posted June 10, 2004 И tagtag.com ли е платен вече? Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted June 10, 2004 Author Share Posted June 10, 2004 И tagtag.com ли е платен вече? Там е няква лудница всеки си е писал каквото си иска и повечето от нещата не струват или са демо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted June 10, 2004 Share Posted June 10, 2004 Ако може да кажеш какъв ти е Джи Ес Ема може да оправим работата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naghual Posted June 11, 2004 Share Posted June 11, 2004 Еми до сега аз не съм попадал на демо от tagtag.com.. А esato.com също ли е станал платен??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted June 11, 2004 Author Share Posted June 11, 2004 Ако може да кажеш какъв ти е Джи Ес Ема може да оправим работата! Телефона е Noikia 7250i и е на един приятел, който ме тормози от 2 седмици за WAP адреси за да си сваля игри и съм му казал всички които знам но иска още(нещо се е вманиачил) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted June 11, 2004 Share Posted June 11, 2004 А каде има композирани мелодии (нали се сещате когато телефона има композитор) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted June 11, 2004 Share Posted June 11, 2004 Ми аз преди доста време сабирах игри за 7650 те ще станат и за този!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted June 11, 2004 Share Posted June 11, 2004 wap.websochi.ru не сам го пробвал ама ми казаха 4е бил много хубав имало много работи както игри така и мелодии Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.