jiktak Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 Здравейте, на Уин 7 изскочи, което е напълно естествено, надпис за ... знаете какво копие и както вече се досещате дръпнах от Заму.. последния активатор. След инстала се оправи горе-долу работата с тая разлика, че windows 7 не може да стартира taskmgr.exe и regedit.exe (поне само това засега съм установил), както и притурките. Нормално ли това или е вирус. Ще посканирам с няколко програми и ще дам отчет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 Не, не ми изглежда нормално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiktak Posted June 4, 2010 Author Share Posted June 4, 2010 Ами намерих малко гадове, но не са те причната, имам и Лог..., ама не го рабирам много Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 64bit-ва седмица, а? Ама кой да каже, то думите с ченгел се вадят... И Skype4Com си го оставил...Браво...После защо ми влезе вирус през Skype... Лично според мен лога който виждам, до колкото виждам в момента, е чистичък. Сканирай задължително с МBАМ и да видим какво е положението. Приятна съботна сутрин... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paagrio Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 как още не се е появил някой гийк да каже че проблема е заради активатора Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 как още не се е появил някой гийк да каже че проблема е заради активатора Не помагаш...никак.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thebeast Posted June 5, 2010 Share Posted June 5, 2010 Може и самата версия на windows да не става.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiktak Posted June 5, 2010 Author Share Posted June 5, 2010 Е как Уна бе човек..... Oправих се, сканирах няколко пъти с HijackThis, Malwarebytes' Anti-Malware, SUPERAntiSpyware Free Edition, Ad-Aware и Spybot - Search & Destroy, изчистих всички гадове след което приложих това: system File Checker (SFC) checks that all Vista system files are where they should be as they were by default and not corrupted, changed, or damaged. 1. Click Start, click All Programs, click Accessories, right-click Command Prompt, and select Run as Administrator. 2. Click Continue or supply Administrator credentials if prompted. 3. In the Command Prompt window type the following, and press Enter: sfc /scannow 4. You should see the following on-screen messages: Beginning the system scan. This process will take some time. Beginning verification phase of system scan. Verification % complete. 5. Once the scan has completed, test to see whether the issue that you are experiencing is resolved or not. Сега вече се стартира и regedit i taskmenegera-а, благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted June 5, 2010 Share Posted June 5, 2010 Може и самата версия на windows да не става.. Озадачаваш ме сериозно, човек... jiktak видях ти темата в Kaldata. Оправил си се-Хубаво. Радвам се Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiktak Posted June 5, 2010 Author Share Posted June 5, 2010 Озадачаваш ме сериозно, човек... jiktak видях ти темата в Kaldata. Оправил си се-Хубаво. Радвам се В какъв смисъл те озадачавам, не чаткам английски, ама хващам горе-долу смисъла и по препоръка на един друг колега от друг форум се зарових малко в чуждоземски страници .... и така. Благодаря все пак, ако трябва това да го считам за един вид комплимент... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thebeast Posted June 5, 2010 Share Posted June 5, 2010 Озадачаваш ме сериозно, човек... jiktak видях ти темата в Kaldata. Оправил си се-Хубаво. Радвам се Я обясни как точно те озадачавам явно много ги усещаш нещата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiktak Posted June 5, 2010 Author Share Posted June 5, 2010 Да не се заяждаме колеги, темата може и да се заключи ако преценят модераторите, благодаря за отзивчивостта на всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 5, 2010 Share Posted June 5, 2010 "Озадачаването" беше за дъ бийст-а, а за затварянето...щом казваш - готово. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.