cmdj7 Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 Здравейте ! Предлагам Ви едно цифрово апаратче от CANON - модела CANON IXY DIGITAL PC1060 ( for Japan ), по-известно като CANON PowerShot SD10 ( for USA ) или CANON IXUS i4 за Европа . Невероятно ,компактно и здраво апаратче ,даващо добри фотоси за размерите си ,пасващо във всеки джоб и навяващо носталгия в мене за цялата Европейска "i" линия на CANON ,когато си мечтаех за IXUS i7 с неговата близо четирицифрена цена в лева ... CANON-чето е подходящо за всекидневно ,непретенциозно апаратче ,което вярвайте ще пробуди любопитството в околните - малък размер и стилен дизайн ,съчетани в наистина добре изработен корпус от неръждаема стомана и магнезиево-алуминиеви лицев и заден панели .Апарата е в кафяво - хромово цветово съчетание . Предлагам Ви апарат ,оригинална батерия CANON NB-3L с доста живот в нея ,оригинална връзка за ръка ,SD памет от Apacer ( TOSHIBA ) с капацитет 128 MB и универсално зарядно за литиево-йонни батерии тип "китайче" ( преработено от мене за безпроблемна дългогодишна работа - занимавам се с електроника като хоби ).Давам и черен кожен калъф за апарата - мисля ,че е от естествена кожа ,подплатена с велур отвътре .... Апарата е абсолютно изряден технически ,а визуално има единствена забележка две малки протривания на метала на лицевия кафяв панел ( не е от изпускане ).Заден панел ,окантовка и дисплей - като нови .Обща оценка ( лична )- 9.0/10 Цената ,която смятам за уместна за това апаратче е 50.00 лева .... Намира се в гр.Плевен ,но нали си знаете ,че с ЕКОНТ и някое левче за доставка може да е при Вас с опция за предварителен преглед даден от мене . За контакти моля използвайте лични или е-майл livanov@abv.bg . Реални снимки на фотото - http://cmdj7.snimka.bg/business/canon-ixus-i4-ixy-pc1060-powershot-sd10.506939.19037487 Ето Ви и малко четиво - http://www.steves-digicams.com/camera-reviews/canon/powershot-sd10/canon-powershot-sd10-review.html Изводи от деня - страшно компактно и удобно апаратче ,дисплеят се виждаше на днешното ярко слънце ,батерия ,която не ме подведоха и от снощи е на около 60 снимки ( 25-30 със светкавица ) ,тоест ще докара към 100-ина без много ръчкане и често "святкане" ,добро качество на фотосите ... Минус ,но не фатален - липса на оптичен зум ,а само на цифров - Х 5.7 .ю Липсва гуменото капаче ,което закрива AV изхода и USB конектора . Имал съм допир само с IXUS i5 за много кратко и имах приятни отзиви ,които i4 затвърди ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmdj7 Posted June 14, 2010 Author Share Posted June 14, 2010 ПРОДАДЕН ..... защото ми пристигна CANON IXUS i7 :-) ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.