Jump to content
BulForum.com

CANON IXUS i4 ( SD10 for USA , IXY PC1060 for Japan )

Recommended Posts

Здравейте ! Предлагам Ви едно цифрово апаратче от CANON - модела CANON IXY DIGITAL PC1060 ( for Japan ), по-известно като CANON PowerShot SD10 ( for USA ) или CANON IXUS i4 за Европа .

Невероятно ,компактно и здраво апаратче ,даващо добри фотоси за размерите си ,пасващо във всеки джоб и навяващо носталгия в мене за цялата Европейска "i" линия на CANON ,когато си мечтаех за IXUS i7 с неговата близо четирицифрена цена в лева ...

CANON-чето е подходящо за всекидневно ,непретенциозно апаратче ,което вярвайте ще пробуди любопитството в околните - малък размер и стилен дизайн ,съчетани в наистина добре изработен корпус от неръждаема стомана и магнезиево-алуминиеви лицев и заден панели .Апарата е в кафяво - хромово цветово съчетание .

Предлагам Ви апарат ,оригинална батерия CANON NB-3L с доста живот в нея ,оригинална връзка за ръка ,SD памет от Apacer ( TOSHIBA ) с капацитет 128 MB и универсално зарядно за литиево-йонни батерии тип "китайче" ( преработено от мене за безпроблемна дългогодишна работа - занимавам се с електроника като хоби ).Давам и черен кожен калъф за апарата - мисля ,че е от естествена кожа ,подплатена с велур отвътре ....

Апарата е абсолютно изряден технически ,а визуално има единствена забележка две малки протривания на метала на лицевия кафяв панел ( не е от изпускане ).Заден панел ,окантовка и дисплей - като нови .Обща оценка ( лична )- 9.0/10

Цената ,която смятам за уместна за това апаратче е 50.00 лева ....

Намира се в гр.Плевен ,но нали си знаете ,че с ЕКОНТ и някое левче за доставка може да е при Вас с опция за предварителен преглед даден от мене .

За контакти моля използвайте лични или е-майл livanov@abv.bg .

Реални снимки на фотото - http://cmdj7.snimka.bg/business/canon-ixus-i4-ixy-pc1060-powershot-sd10.506939.19037487

Ето Ви и малко четиво -

http://www.steves-digicams.com/camera-reviews/canon/powershot-sd10/canon-powershot-sd10-review.html

Изводи от деня - страшно компактно и удобно апаратче ,дисплеят се виждаше на днешното ярко слънце ,батерия ,която не ме подведоха и от снощи е на около 60 снимки ( 25-30 със светкавица ) ,тоест ще докара към 100-ина без много ръчкане и често "святкане" ,добро качество на фотосите ...

Минус ,но не фатален - липса на оптичен зум ,а само на цифров - Х 5.7 .ю

Липсва гуменото капаче ,което закрива AV изхода и USB конектора .

Имал съм допир само с IXUS i5 за много кратко и имах приятни отзиви ,които i4 затвърди ......

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...