Dulgia Posted June 10, 2004 Share Posted June 10, 2004 Значи баща ми донесе от САЩ една видео камера панасоник,която записва направо на мини dvd.Донесе също и такива двд-та от там,които обаче не са dvd-r,a dvd-RAM(можеш да ги записваш от двете страни като аудио касетка,да триеш и пак да записваш).Да,ама мойто двд не ги чете тия рамове на компа и аз връзвам камерата за ПС-то и гледам филма направо(същото правя и към телевизора),но така не е особено удобно и прехвърлих записа от едно двд на харда.Появяват ми се няколко файла-един,най-големия,няколко ГБ,в разширение .VRO,и два .ifo и един .bup.От тях естествено виндовса не разпознава нито един,нито пък някой от плеърите които имам.С камерата има един диск софтваре,обаче плеъра,който е там ми търси диска в двд устройството.Не мога да търся файложе на харда.Някви предложения как да го отворя тоя .VRO? Благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted June 10, 2004 Share Posted June 10, 2004 man vij tva WindowsR MPEG Player tuk tuk sled kato malko popro4etoh vidqh 4e FLASKMPEG i Pinnacle Studio sy6to mogat da ti go obyrnat v avi ili mpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted June 10, 2004 Author Share Posted June 10, 2004 Mersi mnogo,az se otrepah s searchove i 4etene,ama iavno ne gi 4atkam mnogo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.