Jump to content
BulForum.com

Помощ за eAccelerator

Recommended Posts

Здравейте,

може ли някой да ми обясни как точно да декодирам това файлче index.php?

От няколко дни се боричкам с него и или нищо не показва или ми изписва "This PHP script has been encoded using the excellent eAccelerator Optimizer, to run it you must install eAccelerator or the eLoader".

PHPCoder enables you to encode your PHP scripts and applications into non reversible byte-code, thus preventing users of your programs from viewing or altering the source code

"non reversible" на мен ми говори, че не би трябвало да можеш да го реверснеш :) . Нали това му е целта все пак на тва.

Би ли споделил какво си пробвал да го разбиеш?

И все пак не ми е трябвало да кодирам, може да има някаква вероятност, но като всички криптирания, зависи колко време ще отнеме.

За да работи трябва да инталираш eAccelerator това е модул към PHP кажи ми каква дистрибуция ползваш и ще ти кажа как да го инстал иначе може от сорс да го компилираш.

http://eaccelerator.net <--- сваляш последната версия от тук след това разархивираш влизаш в директорията и правиш това:

phpize

./configure

make

след това отваряш php.ini или /etc/phpX.d/eacclerator.ini

и пишеш това вътре

extension="eaccelerator.so"

eaccelerator.shm_size="16"

eaccelerator.cache_dir="/tmp/eaccelerator"

eaccelerator.enable="1"

eaccelerator.optimizer="1"

eaccelerator.check_mtime="1"

eaccelerator.debug="0"

eaccelerator.filter=""

eaccelerator.shm_max="0"

eaccelerator.shm_ttl="0"

eaccelerator.shm_prune_period="0"

eaccelerator.shm_only="0"

eaccelerator.compress="1"

eaccelerator.compress_level="9"

Пийз (;

Значи, аз до сега не можех да пиша и затова VIRTUALMANCHO ми помагаше. Мерси за което :)

На мен точно инсталирането ми е проблем. До сега не ми е трябвало и никога не съм се занимавал с подобни работи.

Имам хост и домей, там има една онлайн игра. Там няма как да се докопам до php и apache-то. В къщи опитвам на xampp-win32-1.7.3 с windows 7. Идеята е на домашния комп да я декодирам и да си взема модулчетата за да ги вграждам в играта на платения домейн. A това е в пакена на xampp:

* Apache 2.2.14 (IPv6 enabled) + OpenSSL 0.9.8l

* MySQL 5.1.41 + PBXT engine

* PHP 5.3.1

* phpMyAdmin 3.2.4

* Perl 5.10.1

* FileZilla FTP Server 0.9.33

* Mercury Mail Transport System 4.72

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...