Boev Posted June 10, 2004 Share Posted June 10, 2004 Предполагам че има доста хора който няма какво да правят старите учебници а и искат да минат тънкана за нови ами тук може да направим врътката! Дори DREAMER ако иска може и да го направи като важен топик ако има участници де! Апак може и да се направи и едно топиче за теми и есета по литература! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN4ETO Posted June 10, 2004 Share Posted June 10, 2004 Книжна борса има на ул."Иван Вазов". Ама предлагам на тези, които са решили да продават да го направят малко или направо след започването на новата учебна година, че тогава дават повечко парички Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted June 10, 2004 Share Posted June 10, 2004 Nz za uchebnicite ama az imam merak za temi.Shte mi e ot polza pak i ne samo na men Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boev Posted June 10, 2004 Author Share Posted June 10, 2004 www.Free-School.hit.bgАми то времето за теми май мина ! Но следващата година ще направиме . Аз имам към 840 теми и съм ги качил в сайта ми! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boev Posted June 10, 2004 Author Share Posted June 10, 2004 Продавам: Логика за 10-ти клас Физика и астрономия за 9-ти клас исд. Просвета Димитър Мърваков Виктор Иванов и др. География за 9-ти клас изд. Булвест 2000 Румен Пенин Тони Трайков и др. Химия 9-ти клас изд. Просвета Здравка Малчева Митка Павлова и др. История и Цивилизация за 9-ти клас изд. Просвета Борислав Гаврайлов Андрей Пантев Александър Кертин Биология за 10-ти клас изд. Просвета Петър Попов Василий Ишев Павел Ангелов Физика за 8-ми клас изд. Просвета Христо Попов Веселин Карайванов Станьо Станев Драгия Иванов Химия за 8-ми клас изд. Просвета Лиляна Боянова Райна Манева Елена Цифудин Айде някой ако желае да се обажда Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted June 10, 2004 Share Posted June 10, 2004 пичове, изчакайте да ни дадат списъците с учебници, пък тогава ще говорим. на мен ще ми трябват учебници за 10-и, така че който има такива да знае че съм потенциален клиент Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted September 16, 2004 Share Posted September 16, 2004 Значи продавам няколко стари учебничета,но много запазени почти неползвани останали от брат ми...та ето списък: 1. Go 3 Student`s book 2. Христоматия по литература за 7 клас за изпита по литература 3. Физика за 7 клас ,Булвест 2000 автори:Красимир Гроздев,Людмил Вацкичев,Николина Ненова,Йорданка Колева 2000 година 4. История 7 клас Просвета Маргарита Димова,Диляна Ботева-Боянова,Росица Гичева 5. Атлас по история на стария свят за 7 клас 6. Биология 7 клас Просвета - Павел Ангелов, Андон Даракчиев, Райка Ангелова 7.География 7 клас Булвест 2000 Пенин,Султанова,Силянова 8.Химия 7 клас просвета Нанов Шубанова 9.Музика 7 клас-Гайтанджиев,Попова,Младенова 10.Математика 7 клас Паскалев и Паскалева 11.Литература 7 клас-Просвета Атанасов,Берковска... 12.Математика за 9 клас 1 равнище-Паскалев Паскалева 13.География 7 клас-Анубис-Лазаров,Желев 14.История на Стария свят 7 клас- Анубис Арнаудов,Цветански Айде заповядайте всичко почти ново Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted September 16, 2004 Share Posted September 16, 2004 aaa prodavam i edna matematika za 11 klas zaduljitelna podgotovka na Lozanov Vitanov i Nedevski v otli4no sastoqnie neotvarqna po4ti:P zapovqdaite na ofertata:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted September 16, 2004 Share Posted September 16, 2004 Някой има ли Свят и Личност за 12 клас? Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted September 16, 2004 Share Posted September 16, 2004 www.Free-School.hit.bgАми то времето за теми май мина ! Но следващата година ще направиме . Аз имам към 840 теми и съм ги качил в сайта ми! <{POST_SNAPBACK}> А сайта ти е.....?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted September 16, 2004 Share Posted September 16, 2004 www.Free-School.hit.bgАми то времето за теми май мина ! Но следващата година ще направиме . Аз имам към 840 теми и съм ги качил в сайта ми! <{POST_SNAPBACK}> Наистина бая теми има там, ама няма да е зле малко граматика да прочете тоя дето е правил сайта май . Още като влезеш се набива на очи грозното "учЕлища". Земете го оправете . На падащите менюта пак така е написано. Освен това трудно може да има канал в мирката като мирката е програма звучи малко грозно..По-добре пишете IRC Още една грешчица намерих..На падащото меню Студенти пише иСпити Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boev Posted September 17, 2004 Author Share Posted September 17, 2004 Ami sajalqvam no saitat e pravenza 2 dena ! NE sam popravql ni6to za6toto ne vijdam smisal! Pose6teniqta sa po 9 za den ! Ako nqkoi vijda smisal da mi se obadi i 6te mu dam pass-a na acounta v hit.bg da go upgreidva redovono i da se zanimava s nego ! E i az 6te pomaga razbira se! No sam...... ne stava ! Ima mnogo rabota po nego! Ako ima jelae6ti obadete se! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.