byder4oo0 Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Продавам Форд Фиеста 1993 г. 12.08.! 1.3 кубика моно инжекция 60 коня двигателя е много добре,разход на гориво 7 литра на 100 км градско,но може и по-малко, защото както ще видите на снимките е с широки гуми, а ако се сменят с по-тесни ще падне поне още с 1л. на 100 км!Давам я с CD и оригинални тонколони ФОРД. Колата върви, качваш се и караш, но има нужда от мъничък ремонт. Има платена Гражданска отговорност до 21.12.2010 г. и преглед до октомври 2010. Няма газова уредба и е карана само на бензин. Цената е твърда 1000 лв. 800 лв.!Проблемите са преден ляв калник-100 лв.,не е ударена просто е подпряна и е огънат калника!Сменени са предните лагери както и двата шарнира.Всичко е поправимо не е нещо фатално,и аз бих си я поправил и карал с кеф,но при наличието на друг автомобил този не ми е нужен!Доста добре ми е служил и не ме е оставял на пътя просто се нуждае от ремонт! Надявам се да съм бил доста изчерпателен,ако някой прояви желание може да ме намери на тел: 0896108611 казвам се Наско. Ето и снимки: Link to comment Share on other sites More sharing options...
grenudo Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 А защо колата е с два различни номера или това са две коли на цената на една Link to comment Share on other sites More sharing options...
naturalecstasy Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 То е ясно що е с различни номера... ми Наско е доста...Колата май е ''подпирана'' от друга кола а :)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 А защо колата е с два различни номера или това са две коли на цената на една Те и стоповете са различни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
byder4oo0 Posted June 1, 2010 Author Share Posted June 1, 2010 Оправих си снимките! Колата не е с различни номера, просто снимките са стари, а скоро ще кача съвсем актуални! А относно номерата, стария заден номер беше откраднат в циганската махала и се наложи да ги сменя в КАТ, но за да не бъркате, ги изчистих от снимките. По коментара, че колата е удряна отзад, НЕ, не е удряна, а просто е китована не както трябва, а хората които наистина разбират от коли ще забележат, че там е бил номера както на всички автомобили Ford Fiesta от тази модификация. Относно някакви въпроси по темата, моля само наистина заинтересувани хора да ми пишат! Link to comment Share on other sites More sharing options...
byder4oo0 Posted August 16, 2010 Author Share Posted August 16, 2010 Нова цена: 800 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
grenudo Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 Давам ти 300лева за колата което даже мисля че е много като се има впредвид в какво състояние е Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaSsSkO Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 имаш 350лв. от мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fifo Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 На части продава ли се? Link to comment Share on other sites More sharing options...
petyr hvorev Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 kolega edin,dva vaprosa na ednite snimki e sas zatamnenie stopove a na drugite ne e posledno s koi se prodava i sashto taka iskam da vidq momentni snimki dvigatelq v momenta kak e hodovata chast kak e i sashto taka komentar nad cenata mojeli da se pravi,SERIOZNO sam zainteresuvan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
byder4oo0 Posted August 18, 2010 Author Share Posted August 18, 2010 Цените, които са предложили колегите не ме устройват, тъй като съм съвсем наясно със състоянието на автомобила ми! Качих актуалните за момента снимки. Моля, пишете ми ако сте наистина заинтересувани! Link to comment Share on other sites More sharing options...
petyr hvorev Posted August 21, 2010 Share Posted August 21, 2010 kolega pomolihte za snimki no izliza samo postavena snimka i negi otvarq bi li gi opravil za da moga da si napravq qsna predstava za avtomobila. blagodarq predvaritelno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
byder4oo0 Posted August 21, 2010 Author Share Posted August 21, 2010 Съжалявам за недоразумението, бях ги направил както трябва, но сайта от който дадох линкове са го спряли незнайно защо Сега ги качих на друга страница, вече са ОК Link to comment Share on other sites More sharing options...
byder4oo0 Posted September 30, 2010 Author Share Posted September 30, 2010 Колата е продадена! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.