Jump to content
BulForum.com

Лизинг в Технополис?

N00KiE

Recommended Posts

Искам да си взема телафон от там за около 300 лв,защото сега не мога да ги дам всичките пари, само, че проблема е, че досега не съм си имал вземане даване с лизингови плащания.Идеята ми тия дни да взема нещо на лизинг за 6-12 месеца, а до края на лятото ще го изплатя.Гледах им на сайта информацията за лизинговите плащания, но нищо не вдявам.Някой взимал ли е нещо на лизинг от там, за да ме светне кви документи и кво друго трябва да приготвя,а и също за какви периоди от време става въпрос? Бих отишъл дотам обаче по цял ден съм извън Пловдив и не ми остава време да отида и да проверя на място.Оскъпяването не ме притеснява,така,че недейте да ме разубеждавате,просто ми трябва информация.Мерси предварително!

По-принцип се иска някаква гаранция за постоянен доход

гаранция за постоянен доход. квитанции че си платил сметките за миналия месец. лична карта. тва е. по-добре си земи GSM на лизинг от Germanos след като не те интересува оскъпяването.

Има и друг начин, който много нашумя напоследък - там предлагат да ти издадат карта EuroLine която е крадитна, но искат да имаш мин 20лв в нея и ти текат такси. Ако къпуваш редовно неща си е далавера защото има отстъпки. Визирам Transcard - Gold понеже един колега позлва и е мн доволен. Разполагаш с 1500 лв кредит, и тези пари можеш да ги теглиш без лихва за 45 дни. Все едно взимаш назаем от приятел ;) При всяка покупка получаваш бонус пари и освен това имаш отстъпки в голям списък от Заведения, Аптеки и Бензиностании в цял Пловдив и страната. http://www.transcard.bg/

аз съм взимал

иаскатб еле6ка от фирмата в която таботи6 и лична карта

лихвата е 25 процента и искат 10 процента плащане напред

за твоите 300 лева ще ти искат доход около 180 лв ако си ерген

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...