GeorgiK Posted March 11, 2003 Share Posted March 11, 2003 Bashtata na Holywood i edin ot nai-golemite mu filmi veche sa na Warez.Ru Razgile uspiah da gi download-na che posle i up daje. Oshte ne sam go gledal no ot malkoto koeto pogledah v nachaloto beshe mnogo gotino. Be Griffith si e Griffith. Tva che ne sam gledal nishto nishto ne znachi. Are az otivam da popravia greshkata... Link to comment Share on other sites More sharing options...
curidge Posted March 11, 2003 Share Posted March 11, 2003 ei go i my man koito me izbavi ot makite ... braoz Georgi ... shapka ti svalqm.. perfect veche nema se macha s toz emule .. takmo bqh stignal do 300mb .. dam ama pak sega se tochat nekfi drugi .. btw gleda li nesto ot nestata na bunuel .. az oste ne sam nesto nemam vreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted March 12, 2003 Author Share Posted March 12, 2003 Nidei nidei chi mnogo mai sram. Nishtu i azi. Se ne ma svarta. A i vreme naistina niamam. Ama triaa.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 12, 2003 Share Posted March 12, 2003 curidge ako si tragnal da svalqsh nqkoi film hodi parvo na http://www.sharereactor.com ne stava duma da zimash ot tam linka a se oglejdai za nadpis "here" i link-a da e kam server samo taka se postvat serverite s powersharing ako yspeesh da vleznesh v takav server specialno za toq film shte darpash s max-a na speed-a ti tezi serveri gi tarsi samo po stranicata ne mogat da se namerqt nikade iz edonkey,emule,overnet mrejite tva e ot mene Link to comment Share on other sites More sharing options...
curidge Posted March 12, 2003 Share Posted March 12, 2003 Guest-e izvinqvai za nevejestvoto mi, no nesto ne uspqh da te razbera ?!? bi li opital pak, ama malko po podr0bno Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted March 12, 2003 Author Share Posted March 12, 2003 Tva prozvucha intreresno. No sashto tolkova nerazbiraemo i za menjava script:emoticon('') smilie Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaq Posted March 12, 2003 Share Posted March 12, 2003 Tva naistina e interesno no 4atnah samo polovinata,aide da go obiasnih malko po podrobno Guest, 6te e v polza na vsi4ki P.S.iska da kaje da idete na samia sait http://www.sharereactor.com i primerno tam ima edin film(Children Of Dune (DVD SCREENER) a pod nego ima nadpis "Here" taka 6te teglite na MAX Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted March 15, 2003 Author Share Posted March 15, 2003 Emi probvah go to tva s Reactor-a ama ne tochi po-barzo. Pak si e sashtoto-2-3k/s... Samo razlikata e che sled imeto na file-a pishe share.reactor. Tva obache mnogo ne ma zagriava chestno kazano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaq Posted March 15, 2003 Share Posted March 15, 2003 Emi probvah go to tva s Reactor-a ama ne tochi po-barzo. Pak si e sashtoto-2-3k/s... Samo razlikata e che sled imeto na file-a pishe share.reactor. Tva obache mnogo ne ma zagriava chestno kazano. Ti pove4e ot tazi skorost i da iska6 ne moje6 da tegli6,tozi pi4 deto kazva 4e moje na max da tegli6 sa palni gluposti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pHreaker Posted March 15, 2003 Share Posted March 15, 2003 kato add-vate files ot sharereactor.com, te varvqt sravnitlno burzo, zashtoto files se pokazwa na celiq svqt..i mnogo hora pochvat da go teglqt i saotvetno ot tam ima mnogo abailabily..ostanalite failive koito se share-wat ot users na edonkey mrejata sa saotvetno s po malko abailabily i e logichno mnogo ostanliq narod da gi nqma i te vqrwqt po bavno...taka che predi da add-wate fail ot edonkey, gledaite kolko mu e "abailabily"..kolkoto e po visoko, tolkowa po dobre...Jelatelno e ako ste zad firewall da si otvorite TCP i UDP porta (preporuchwam portovete da se smenqt) koito polzwa edonkey. Pone pri men sled kato otvorih UDP porta, vsichko trygna mnogo po dobre..uspeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.