Defender Posted June 12, 2004 Share Posted June 12, 2004 Nai se drazna ot tva 4e ne svirqt Plovdivski Bandi vse evala na tapite 6opi i na dolnoprobnite 4algadjii.Tolkova li si nqmame na6i si izpalniteli.Samo edni i sa6ti mutri to i zatova pose6taemostta namalqva Za birite 4e gi presipvali ne sam saglasen.Na men li4no vinagi si mi sipvat ot 4u4uraZa kebap4etata navsqkade e edno i sa6to dali 6te go izpuska na centara ili nqkade drugade mine li prez FIRE vsi4ko umira )Koito ne iska da ne qde kebap4eta i da pie samo bira ot butilka. Ako e na drugo mqsto nqma da ima takava pose6taemost. Az kazah Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted June 12, 2004 Share Posted June 12, 2004 Tam bqhme i na blaskashtite kolichki bqhme i toq gus shiban netrootbg mi naprai klepar kavala gaden haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 12, 2004 Share Posted June 12, 2004 Tam bqhme i na blaskashtite kolichki bqhme i toq gus shiban netrootbg mi naprai klepar kavala gaden haha да ти имам проблемите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted June 12, 2004 Share Posted June 12, 2004 shto tvoite kvi bqha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted June 12, 2004 Author Share Posted June 12, 2004 Are be tfa e druga tema kvo sa karate da mu ................... daite komentari povechko.za otkrivaneto.az v nedelq shte hodq i kajeto kvo e che nqmam vreme da ida da vida Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted June 12, 2004 Share Posted June 12, 2004 Ами готино е. Само дето 3-4-ма на бирфеста пиха водка като прасета и се изпонапиха (тва вчера). А Сигнал пяха, ама не стана много зарибено (сички ги гледаха така между другото). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted June 12, 2004 Share Posted June 12, 2004 nz az v4era na signal vidqh kak Brutalite prebiha nekaf skater li kaf be6e .. se pak imaite si 1 na ym kolko 6te piete i s koi 6te se zaqjdate no nai vajnoto e da se zabavlqvate de Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted June 12, 2004 Share Posted June 12, 2004 (сички ги гледаха така между другото). to ostafash e i da kofeqt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.