Liverpool`Fan`1 Posted June 10, 2004 Share Posted June 10, 2004 Охааа ще се пие бира и то за Евро 2004.Предполагам че всички бираджии като мен го очакват с нетърпение.Ся давам малко инфо.От един приятел разбрах че щяло да има голяма видео стена на която ще се дават мачовете и отделно на всяка шатра(тфа като палатка дето е) по един телевизор.Определно чак с нетърпение 13 Юни мача Франциа-Англия.Вие какво смята те по въпроса дали ще стане готино или пък очаквате някакъв провал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted June 10, 2004 Share Posted June 10, 2004 Всичко си зависи от нас. Не можем да очакваме бирфеста да ни го направи хубаво, защото вече сме се убедили, че не може. За световното също мисля имаше екран, но не беше голяма атракция. Ако си тръгнем рано рано от Еврото, и сега няма да е атракция. И като почнат пак онея ми ти караоке партита... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted June 10, 2004 Share Posted June 10, 2004 Купувайте си само бира в опаковки, тая наливната не знаете дали не я е пил някой друг преди това. За кебапчетата и картофите - ако знаете как се приготвят ще ви се отще. Един приятел работи преди 2 години на бирфеста и ме отврати с разказите си - как се изпускат кебапчета по пода и се пекат, как се взимат остатъци от пържени картофи от вчера и се сервират прясно изпържените. Ужас... Бирата пък е разредена, гадна работа са тея бирфестове... Първият беше готин и забавен, след това стана скука, поне според мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted June 10, 2004 Author Share Posted June 10, 2004 VooDooMan малейййй ти съвсем ме разочарова.Олее ся ще се пие начи само бира от хладилника.Мерси се пак за инфото ама аз пак ще ида. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted June 10, 2004 Share Posted June 10, 2004 VooDooMaN, не говори така за Биромания. Нещата, които си споменал могат да ти се случат на абсолутно всякаде. За нищо на тоя свят неможем да бъдем сигурни. Нима на други кръчми не е така? Ти дори в бутилирана бира не знаеш какво има бе, ама я пиеш, нали? Изпускали кебапчета... ти ако видиш как се прави каймата... и от какво... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted June 10, 2004 Share Posted June 10, 2004 честооооооооо....колкот пъти съм хойл...винаги съм се разцепвал от секаде.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted June 10, 2004 Share Posted June 10, 2004 e bati tupiq bir fest pone da zemat da go napraqt kat horata i da e po golqm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted June 10, 2004 Author Share Posted June 10, 2004 e bati tupiq bir fest pone da zemat da go napraqt kat horata i da e po golqm abe chovek az sam zabelqzal che ti na nishto ne se kefish osfen na tiq canibalci li kfi sa dea gi znam.bahti horata . za kvo jieveete za nqkva typa muzika.ne bilo qko.kato si s qka kompaniq i gledash qk mach sichko e qko kakvo po hubavo.ot kupona Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted June 10, 2004 Share Posted June 10, 2004 abe chovek az sam zabelqzal che ti na nishto ne se kefish osfen na tiq canibalci li kfi sa dea gi znam.bahti horata . za kvo jieveete za nqkva typa muzika.ne bilo qko.kato si s qka kompaniq i gledash qk mach sichko e qko kakvo po hubavo.ot kupona tup e bir festa ne muzikata i da ne govorim kfi maloumni izpulniteli kanqt taka che ne mi kasfai che s qka kompaniq bilo qko Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted June 10, 2004 Share Posted June 10, 2004 AGENT_ORANGE nikoi ne ta zadaljava da hodi6 nali ?? birariqta r0x moite hora .. tfa 6a e dosta qko s Euro-to lydnicaa .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted June 10, 2004 Share Posted June 10, 2004 Айде наздраве по тоя повод! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted June 10, 2004 Share Posted June 10, 2004 Те добре го строят, но защо точно на центъра на Пловдив трябва да е тая цигания се чудя аз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted June 10, 2004 Share Posted June 10, 2004 а някой да има представа кой ще пее или ще караме само на фубтол + бира? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted June 10, 2004 Share Posted June 10, 2004 Те добре го строят, но защо точно на центъра на Пловдив трябва да е тая цигания се чудя аз. Ти къде предлагаш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSA Posted June 10, 2004 Share Posted June 10, 2004 Те добре го строят, но защо точно на центъра на Пловдив трябва да е тая цигания се чудя аз. То преди месец няакаде ква цигания беше та тва-нищо не е Мисля, че ще е яко-пиеш бира и гледаш мачове-SUPER Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 10, 2004 Share Posted June 10, 2004 Ти къде предлагаш? Например под надлез "Родопи" или пък на гребната база.Точно в сезона, в който има най-много туристи тоя катун не му е мястото там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted June 10, 2004 Share Posted June 10, 2004 Именно, не му е мястото там. Да си го правят където искат само не на центъра на града. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 10, 2004 Share Posted June 10, 2004 Те добре го строят, но защо точно на центъра на Пловдив трябва да е тая цигания се чудя аз. Мухахаха, ми тя циганията си е навсякъде, бирфеста най-малко е виновен за това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 10, 2004 Share Posted June 10, 2004 Например под надлез "Родопи" или пък на гребната база.Точно в сезона, в който има най-много туристи тоя катун не му е мястото там. къде е тоя надлез? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CooLMaX Posted June 10, 2004 Share Posted June 10, 2004 а някой да има представа кой ще пее или ще караме само на фубтол + бира? na 11 kogato e otkrivaneto 6te pee Signal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 10, 2004 Share Posted June 10, 2004 къде е тоя надлез? Точно там където свършва улицата на която живееш се намира надлез "Родопи" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN4ETO Posted June 10, 2004 Share Posted June 10, 2004 охохо ще има пак навалица от метали предчувствам... Що се отнася до бирата...незнам колко е разредена ама на мен една биричка ми е напълно достатъчна з ада ми се заплетат краката. Ако някой разбере за евентуални гости на бир феста...да пише! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CooLMaX Posted June 10, 2004 Share Posted June 10, 2004 Ако някой разбере за евентуални гости на бир феста...да пише! 11 sa Signal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted June 10, 2004 Author Share Posted June 10, 2004 UUUUuu bahti rezila Signal.da viknat gergana i Aneliq da im skriqt shapkata na Signal.deiba i typite rokadjii.Pone birata s 4alga i futbol da varvi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN4ETO Posted June 10, 2004 Share Posted June 10, 2004 Утре??? уау много скоро май и тоя бир фест ще пропусна Някой знае ли колко ще продължи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.