Steeler Posted June 9, 2004 Share Posted June 9, 2004 iskam da pitam dali nqkoi znae kak moje da se napravi naprimer da se pusnat 2 pesni ednovremenno i da se slu6a ednata na tonkoloni a drugata na slu6alki da kajem ... soundkartata mi e vgradena no ima 3 buksi ... bi trqbvalo da ima programi za upravlenieto im ... no si namam i predstava koi sa .. nqkoi moje li da mi pomogne )) 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted June 9, 2004 Share Posted June 9, 2004 Аз го правя с хардуерен профи DJ-ски миксер. Там това не е гъзария, а необходимост, без която не можеш да си свършиш работата като DJ. Софтуер с подобна функция не съм срещал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorkis Posted June 9, 2004 Share Posted June 9, 2004 Все си мисля, че ти трябват минимум 2 звукови карти за тая работа дето я мислиш и сигурно някой диджейски софтуер, а за това че отзад имаш 3 извода на вградената карта не означава че имаш 3 отделни и независими канала за звук. Тези 3 извода са ти за: микрофон, line in, и звука, който излиза от pc-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted June 9, 2004 Share Posted June 9, 2004 При две звукови карти вече има подходящ софтуер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steeler Posted June 9, 2004 Author Share Posted June 9, 2004 nqma problem za druga zvukova karta ... kakav e software-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
blowcow Posted June 9, 2004 Share Posted June 9, 2004 Честно казано не знам точно как става, но с DJ Traktor знам, че можеш да пуснеш 2 песни от различни места и да обработваш...много голяма газарийка е можеш дори да си избереш определен момент да се повтаря.Програмката мисля че беше чешка и е супер луда за хора със чувство за ритъм(към техното, което аз нямам ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
san4o-pans Posted June 10, 2004 Share Posted June 10, 2004 S Traktora stava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted June 10, 2004 Share Posted June 10, 2004 xp poddyrja 2 zvukovi karti kakyv ti e problema da go napravi6 i s winamp slu6alki v ednata i tonkoloni v drugata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steeler Posted June 10, 2004 Author Share Posted June 10, 2004 ami sq 6te si vzema druga sound karta i 6te probvam 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.