TED Posted June 9, 2004 Share Posted June 9, 2004 Класика в жанра, не се нуждае от представяне. Цената е 15лв. < снимка на картата > Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted June 10, 2004 Author Share Posted June 10, 2004 Не се чудете на най-яката LAN-ка на света, най-евтината свясна карта е $7 (дилърска цена) втора употреба - Intel PRO100 в ИЗОТСЕРВИЗ. Та 3com-ката се води по-добра от нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted June 11, 2004 Author Share Posted June 11, 2004 Засега картата е запазена за HuK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaKaTa Posted June 13, 2004 Share Posted June 13, 2004 ne moje li da q dadesh za 10 lefa Link to comment Share on other sites More sharing options...
PePfx Posted June 13, 2004 Share Posted June 13, 2004 kartata e yaka ma ne e li malko olodschool Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted June 13, 2004 Author Share Posted June 13, 2004 Ехххх момчета, май ви липсва информация. Тази карта и Intel PRO100 са двете най-яки LAN карти правени някога, като може да се спори коя е по-добра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CARROT Posted June 13, 2004 Share Posted June 13, 2004 TED имам молба Можеш ли да отвориш друг топик и да разкажеш малко за тез две карти. Наистина ми е интересно и друг път съм чувал за тях, но нямам инфо 10х предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
abatt doom Posted June 13, 2004 Share Posted June 13, 2004 3Com-a i Intel lan-ките навсякаде в града са по 7$ Second Hand. Нови не се произвеждат така ,4е повече от 10лв. не може да и искаш Който иска да пообиколи из мазазините за 2-ра ръка и ще си намерят с кашони от тях :allien И аз сам с такава , взета от един дърт Compaq който го купувах за рутер. Поне 7-8 такива машини съм взимал и голяма част от тях са с Интел или 3Com Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted June 13, 2004 Author Share Posted June 13, 2004 Знам че коментара е излишен, ама за $7 (без ДДС, дилърска цена) са Intel-ските карти. 3com-ки просто няма втора ръка, а който иска може да ги види колко струват нови в МОСТ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abatt doom Posted June 13, 2004 Share Posted June 13, 2004 Koito iska da otide v Izot ili GTI , tam ima dosta 2-nd hand 3Com karti Ima goliama razlika mejdu tvoita 3Com-ka i tazi v Most , tova sa 2 razli4ni modela pi4 :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.