Jump to content
BulForum.com

Apis

Ael

Recommended Posts

apis na mnogo hora im triabva :D ... Ama dori i da go ka4at za kakvo ti e? Update e vajen pri Apis, a nego bez da si go platil niama kak da go polzva6... ako ti triabva niakakva informacia kaji - moga da ti ia nameria, imam takiva conections... ;)

Na men li4no ne mi e nujen.Az daje nesam ia i vijdal tazi programa.Prosto imam dve pc-ta na koito Apis ia ima samo na ednoto.Ako probvam da ia prehvurla ot edinia HDD na drugia sam 98% siguren 4e nqma da tragne.Ako ia imam instalacionno shte stoi drugi ia4e vaprosa.A za po natatyk ne me interesuva. Zatova pitah dali na nqkoi mu se namira install paket :(

V tozi sluchai varianta e samo edin.

Ako dvete PC-ta sa v mreza, prosto si napravi edin shortkut kam startiruemia fail na Apis-a koito se namira na drugoto PC. Taka ste stane. Pone pri versiite na Apis, koito sam polzval toia nomer varveshe, no ne me pitai nito koia e blia versiata, nito dali ne e bil po-razlichen toia Apis (sirech mrezov ili de da znam) zashtoto neznam NISHTO. No sam siguren che toia nomer varveshe. V staria ofis taka go polzvahme.

Parva ideia: Kupi si Apis.

Vtora ideia: Probvai da go kopnesh 1:1 ot drugoto PC (samniava me che ste stane) no nali ti kazah kak rabotehme v staria ofis. Tova me navezda na misalta che moze i da stane. Nai-mnogo da reve za niakakvi si DLL-ove i da si gi kopnesh posle i tiah.

Treta ideia: Otkazi se da polzvash Apis.

Chetvarta ideia: Tarsi tova deto te interesuva drugade, a ne posredstvom Apis.

Aide stiga tolkova idei.

Toia nomer s kopvane 1:1 ot edin hard na drug stava i varvi bezproblemno.

Lichno sam go probval.Stava s Norton Ghost ili nai dobre s Instant Recovery.

Poslednoto moje da kopira opredelen dial ot harda ili napravo da mu napravi image na CD

P.S. Ima niakakav pich ,koito za 70 lv.go prodava kraknat,i posle ot nego,mojesh da si vzimash i updeitite.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...