Barurumm Posted May 25, 2010 Share Posted May 25, 2010 Всичко беше тип-топ - апаратчето се разпознаваше без никакви драйвъри, всичко беше перфектно. И изведнъж - вкарвам камерата и win ми казва, че била USB Device not recognized. Не мога да инсталирам драйвърите от диска, защото според инсталацията нямало нужда, всичко било ОК. http://prikachi.com/images.php?users/o_k_/25K.jpg Пробвах и под VIsta - същата работа. Някакви идеи? Апаратът е Panasonic DMC Lumix FZ8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted May 25, 2010 Share Posted May 25, 2010 пробва ли на друг порт аз имам 1 такъв дефектен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barurumm Posted May 25, 2010 Author Share Posted May 25, 2010 Странно, преместих го в друг порт, показа ми същото съобщение, изкарах кабелчето от апарата, пак го вкарах и го разпозна просто като външна памет. Успях да си сваля снимките, но явно трябва да се вкарва и изкарва постоянно кабелчето за да се получи номерът. Нещо се е сбъгясало явно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Принципно става когато се прецака порта ( или не прави хубав контакт ).Просто "наместваш" кабела. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.