davidoff Posted May 24, 2010 Share Posted May 24, 2010 Здравеите,копувам златна запалка Dupont.Става въпрос за тази http://image.ec21.com/image/ebagi/pre_GC03001791/S_T_Dupont_Lighter.jpg,дори и да не е същата поне да е нещо подобно,копувам на приемлива цена Link to comment Share on other sites More sharing options...
niki748 Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 Здравей колега,имам подходяща оферта за тебе за запалка.Остави ми някакви координати за връзка.Благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielmitrin Posted July 17, 2010 Share Posted July 17, 2010 Здрасти от много време не съм влизал във форума.Кажи сега какво можеш да ми предложиш и за какви цени говорим,това ми е скаипа може там да пишем - glock-22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 17, 2010 Share Posted July 17, 2010 И още известно време няма да влизаш...ей това е когато човек не гледа с кой ъкаунт пише. 25. Регистрирането на повече от един ъкаунт за определен участник е абсолютно забранено! Подобен род действия се приемат за умишлена злоупотреба и се наказват, по преценка на администраторите, с 60% предупреждение или направо със забрана (ban). 26. Забранено е преотстъпването на ъкаунта на приятели, роднини или познати. Постоянен бан за ъкаунта davidoff ; 20% + 2 седмици disable на ъкаунта danielmitrin и след това на постоянен мод-режим! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.