Jump to content
BulForum.com

Да видим кой паркира най-добре

SupraTRD

Recommended Posts

:) на този линк има еdна малка игричка.Нека, който е фен на количките и твърди , че е голям шофьор да се пробва.Максималния резултат , който съм правил е 144 точки.

Незабравяйте , че преди всичко това си е само игра ;).

Toyota Supra TRD Rullz :love

:)  на този линк има ена малка игричка.Нека, който  е фен на количките и твърди , че е голям шофьор да се пробва.Максималния резултат , който съм правил е 144 точки.

Незабравяйте , че преди всичко това си е само игра ;).

Toyota Supra TRD Rullz  :love

тва го бях видял някъде.... 10 точки правя.

Номера е минимален брой движения и за минимално време да вкараш колата ;) не е чак толкова трудно.3 - 4 движения са достатъчни.В противен случай се намалят точките :)

Е, как ги правиш толкова точки? Я дай скрийн за достоверност :P Аз едвам 20 стигам, а първия път -50, докато успея да паркирам изобщо... :rolleyes:

Е, как ги правиш толкова точки? Я дай скрийн за достоверност :P  Аз едвам 20 стигам, а първия път -50, докато успея да паркирам изобщо... :rolleyes:

аз направих 17 точки. тва 144 ми се струва невъзможно. да не са -144 ? аз първия път -210 напраих. :)

Е, как ги правиш толкова точки? Я дай скрийн за достоверност :P  Аз едвам 20 стигам, а първия път -50, докато успея да паркирам изобщо... :rolleyes:

Хахаха :) Untitled-2.JPG номера е да ползваш по малко движения

Тва е супер наредено майна, щото когат си иска паркира, когат си иска не! Уф, само нерви си вкарвам ... :evil Отказвам се :tongue

145.57

3 pati vartia volana s 1 mezhdinno spirane

po-kuso ne mozhah go izmislia

:wacko: :wacko: Колегата направи 154 с две движения ... ще си прережа вените :wacko:

Purviq put napravih -54 tochki prosto sum lud :) ako nqkoi ima kola koqto iska da chupi da dade nasam nqma problem no vtoriq put beshe po dobre 25.44 tochki po dobre e ot -54 :) tova chudo neshto ne mi se otdava vikam da lqgam da spq utre shte igraq pak :)

Trqbva da dam na sestrami da probva vzeme ot purviq put da i vurje i da parkira s nqkolko dvijeniq ili shte e po dobre da dam na komshiqta mi da probva.A i da popitam moje li da dadete link za oshte takiva igrichki che kato nqma kvo da se pravi da igraq na tqh 10x ot sq :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...