downsoft Posted May 19, 2010 Share Posted May 19, 2010 Значи проблема е, че Аутлука ми даунлоудна всичките писма от пощата, сега искам да си ги върна пак там, има ли начин? Link to comment Share on other sites More sharing options...
divanov Posted May 19, 2010 Share Posted May 19, 2010 Нe, за да избегнеш оттук нататък да ги изтрива от сървъра използвай тези отметки: http://www.microsoft.com/library/media/1033/windows/ie/images/community/columns/leave_copy.gif Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 20, 2010 Share Posted May 20, 2010 От аоутлока си ги препрати оново на пощата, след като си оправиш настройките - ще дойдат в абв, и после само ги изтрии от оутлук като се дублират. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted May 20, 2010 Share Posted May 20, 2010 От аоутлока си ги препрати оново на пощата, след като си оправиш настройките - ще дойдат в абв, и после само ги изтрии от оутлук като се дублират. И аз мислех за подобен вариант, но така или иначе писмата в пощата му няма да са вече абсолютно същите, като подател примерно. Ако го устройва такъв вариант.. А ако е много пощата, аутлука може ли да препрати всичките писма наведнъж.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 Имам следните 2 питания (направо проблеми) за Outlook 2010. 1. Как, по дяволите, и дали е възможно да се направи така, че да мога ОТДЕЛНО само да получавам поща от даден акаунт като го избера, и ОТДЕЛНО само да изпратя каквото съм натворил в Outbox. За изпращането си има бутон Send All, което е Ок, но за получаването не видях как, има само Send/Receive All или за отделен акаунт с дропдаун, но пак И ИЗПРАЩА в същото време, как да получа само? Става въпрос за POP3 акаунти. С една дума искам да имитирам както съм свикнал в Thunderbird, там мога да настроя само да получа. Обичам като напиша писма, да отиват в аутбокс, за да мога да имам възможност за second thought преди да ги изпратя. Има там едно send/receive groups за групи с различни опции, но са малко опции и не е това, което ми трябва. 2. Как, по дяволите, мога да отворя RAW сорса на дадено съобщение, като в Thunderbird s Ctrl+U ?! Има там от някакво Адванцед да видя хедърите в една малка и неудобна скролираща кутийка, но това не върши работа. 3. И трето се появи - в Thunderbird от години си сейвам Inbox, Sent и т.н. mailbox файловете от директориите на бърда и така си ги бекъпвам и слагам в новите инсталации, това са стандартни мейлбокс формати. Въпроса е как да си импортна мейлите в Аутлук, че той ползва някакъв негов си .pst. Идеята е че скоро минах от Thunderbird 2.x на 3.1.4 (понастоящем) и нещо не ми харесва като хората в трета версия, по-грозно е всичко, някак нефункционално и леко по-бъгаво. Бъгове започнаха още при дефинирането на акаунтите но това как да е. Сложих единствения скин от сайта им, който криво ляво ми хареса (и пак го модифицирах леко че беше... бъгав (като картинки де)) и стана по-ползваем, но пък тръгнах да поразчиствам мейли че имах хиляди по различните акаунти, поизтрих няколкостотин, попреместих, то тва чудо като взе да лагва ееееебати, при всяко второ цъкване където и да е, почва да мисли по 5-6 секунди, направо не е за говорене, докато не се рестартира. Това ме издразни яко и реших така и така имам офис 2010, да видя добрия стар аутлук за кво става и дали е понапреднал и става за ползване спрямо предните версии. По-красив естествено, че и ПО-ЛЕК от Thunderbird-а, колкото и да е чудно, направо лети в сравнение. Но засега тия 2 неща, с които съм свикнал, ме отблъскват. Мерси на отзовалите се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.