INFESTED Posted May 19, 2010 Share Posted May 19, 2010 Съгласен Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 19, 2010 Share Posted May 19, 2010 А кога все пак ще е мероприятието? Ами кой когато се уговори. Аз мислех тая вечер да играем с Вело, ама като гледам как вървят нещата може да остане и за петък вечер, че тая вечер може и към 9 да полегна. Е то тогава и мен може да ме пишете вътре... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted May 20, 2010 Share Posted May 20, 2010 Steppes of war за първа карта? По-добре някоя за 4, но ако се реши тази, тази да е. А кога все пак ще е мероприятието? Ами кой когато се уговори. Аз мислех тая вечер да играем с Вело, ама като гледам как вървят нещата може да остане и за петък вечер, че тая вечер може и към 9 да полегна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 20, 2010 Author Share Posted May 20, 2010 Не знам коаг ще ги играете, но е добре да побързате малко, че близард ни оставиха 10 дена за игра, преди да дръпнат шалтера на бетата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INFESTED Posted May 20, 2010 Share Posted May 20, 2010 Infested vs SoulReaver - 2:0 Марините му се бориха ожесточено, но се оказаха недостоен противник за многобройните ми зерглинги Edit: replay 1 replay 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 20, 2010 Author Share Posted May 20, 2010 Обработено. Качете и риплейте някъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veloo Posted May 20, 2010 Share Posted May 20, 2010 Светлия : мен - 2:0 Играхме LT като първа карта по взаимно съгласие За риплей не знам къде да ги кача (мислех ftp-то на play.evrocom.net, но май са го махнали :/ ). gl на RO4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
geraldo Posted May 20, 2010 Share Posted May 20, 2010 PSYCHOSIS : me 2:0 Няма да стане играч от мене Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 20, 2010 Share Posted May 20, 2010 Ето и риплеи: http://dox.bg/files/dw?a=e11528c7a5 http://dox.bg/files/dw?a=f028197c2b I live for the swarm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 21, 2010 Share Posted May 21, 2010 За който се интересува от малко по-детайлни статистики на юнитите и т.н.: http://sc2armory.com примерно ето за темплара: http://sc2armory.com/game/protoss/units/high-templar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 21, 2010 Share Posted May 21, 2010 Е к'во - Борето пак при мен дойде Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 21, 2010 Author Share Posted May 21, 2010 Обработени са текущите резултати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouLReAVeR Posted May 21, 2010 Share Posted May 21, 2010 Infested vs SoulReaver - 2:0 Марините му се бориха ожесточено, но се оказаха недостоен противник за многобройните ми зерглинги Edit: replay 1 replay 2 Колегата ми скри фантазията направо Успех на всички, класирали се напред. А с Loser Bracket идеята какво стана ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted May 22, 2010 Share Posted May 22, 2010 Турнира отиде май, то и бнета бил зле сега. Ще го продължаваме ли обаче ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 22, 2010 Author Share Posted May 22, 2010 Е, ми поне удължиха срока с 3 седмици. Обаче вече като гледам само с REAL ID стават нещата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 24, 2010 Share Posted May 24, 2010 Днеска с Борето се засякохме съвсем случайно (влзна в игра, която аз бях влезнал първи), та се "намерихме". Кога точно ще изиграем турнирните мачове (тия дето го натупах днес не се броят) ще се разбираме допълнително. Та предлагам, хората, които се паднат един срещу друг да си драснат по някой PM с мейлите си, че да могат да се намерят. Че май не е много готина идея да се дава истинския e-mail в публичното пространство. Лично аз избягвам да раздавам тази поща, към която си регнах акаунта (обикновено регвам с една, която ми е точно за регистрации). Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 24, 2010 Author Share Posted May 24, 2010 Че успявате ли да играете с тия дропове нон стоп? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 24, 2010 Share Posted May 24, 2010 От време на време на късмет не дропи. Горе долу 50/50. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 25, 2010 Share Posted May 25, 2010 Ако убиеш medivac, докато носи thor, thor умира ли? Това трябваше да е в другата тема, ама карай Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 25, 2010 Author Share Posted May 25, 2010 Ако убиеш medivac, докато носи thor, thor умира ли? Това трябваше да е в другата тема, ама карай Ако не ти се чака да го пробвате с някой, пускаш се с теран срещу 1 комп, и понеже компа е турбо загубен - си правиш опита. Товариш тора и с марините опукваш медивак-а и гледаш резултата. Според мен би трябвало, ама не ми се е случвало. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 25, 2010 Share Posted May 25, 2010 Умира Вече дали някой ще е толкова заблян, че да остави медика без надзор, това е друг въпрос. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 27, 2010 Author Share Posted May 27, 2010 Да не се отказахте бре момци? Няма ли да продължавате? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 27, 2010 Share Posted May 27, 2010 Кантарес от три дни не е стъпвал в играта. Аз съм готов да падам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 28, 2010 Share Posted May 28, 2010 Кантарес ако продължи да му е такъв анален секс на работата и толкова смотан интернета вкъщи - може и да отпадне служебно :[ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 28, 2010 Author Share Posted May 28, 2010 Но освен вас има още 3 двойки, от които също нищо не се чува. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.