mIRCata Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 За сега желание изявиха: Правила: Бракет: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 Аз искам да играя, но съм все още супер зелен - примерно за 2:2 хич не ставам, ако ще се правят такива мачове. Иначе нямам никакви проблеми някой да ме поотупа Така че ме пишете и мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geraldo Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 Правила: Още не са уточнени -нека да решим 2 от 3, 3 от 5. Всеки срещу всеки в началото, или по двойки както се падне по жребии. Как ще се избират картите, срокове за изиграване на игрите, служебни победи за неявяване, чийтване - ако има наблюдатели и те подсказват.... Нека уточним някакви дати - даже ако искате играчите, след като се реши кога ще се играе, може и да поканите спектартори да ви гледат Live Ами колега дай ощя малко инициатива от тебе! Реши ти дали ще са 2 от 3 или 3 от 5 (лично според мен 2 от 3 е по-подходящо). След това като се определят двойките,мисля,че най-удачно ще е ако двамата играчи се разберат за удобен за тях час,като тези часове все пак да са в рамките на 1-2 дни.След това ще се свържат с теб и може по жребий да се определи и 1 спектатор или пък да определим 1,за всички,който познавате като честен човек (знам , че повечето от вас се познават) и няма да подсказва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veloo Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 Пишете и мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouLReAVeR Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 Според мен в началния етап - 2 от 3, в по-нататъшните фази на турнира вече 3 от 5 - като едни видни профИсионалисти Моето име е Zeppelin.Driver (вдъхновено от гоблин цепелинчето на Уаркрафт 3 ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 18, 2010 Author Share Posted May 18, 2010 по-добре всички игри 3 от 5 - да имат шанс да се запознаят със стила на игра и в 3-4-5 игри да има повече интрига. Че в 2 от 3 много бързо ще се опукат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 Аз не мога да отделя толкова време... Ако ще е 3:5 - директно ме вадете от турнира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INFESTED Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 Аз предлагам само финала да е 3 от 5, че иначе наистина е множко П.П. Името ми в b.net e infested.spleen Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 18, 2010 Author Share Posted May 18, 2010 Аз не мога да отделя толкова време... Ако ще е 3:5 - директно ме вадете от турнира. Аз предлагам само финала да е 3 от 5, че иначе наистина е множко Хуу бе. Работим по желание на клиента. Щом сте повече - правим 2 от 3. Все пак питах по-рано, ама никой не ме отрази. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INFESTED Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 Клиентът винаги е прав ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 18, 2010 Author Share Posted May 18, 2010 Клиентът винаги е прав ^_^ Кажи го това на тия в градските тоалетни - ще те оборят Да поставя един въпрос - как предлагате да се процедира при дроп по време на игра. Може и да е от нета, ама може и да е от губещ играч, който да дръпне кабела Има ги и такива, за които победата е всичко и не обичат да губят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 Тия спектратори и обзървъри много не са ми ясни, но Дядо Мраз беше изявил желание да гледа сеир, така че е идеалния такъв. А и според мен, е по-познат на повечето тук и може да му се има доверие. За дропа е кофти наистина, най-добре е да се преиграе, ако и двамата нямат претенции. Ако има един или и двамата се гледа от 4-5 човека репа и се определя дали играта е равна и ще се преиграва или има явен превес на единия от играчите. При явен превес победата е за него. Това сега си го мисля, но може и да има някакви конкретни, вече съществуващи правила. --- А при тия схеми за бракетите има ли и теглене на жребий, т.е. вкарват се участниците и софтуера автоматично да ги разпределя ? --- Иначе съм добавил всички от списъка по-горе и вече ги виждам в бнет. А дали те ме виждат не ми е ясно ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 Ако на liquid не му се играе или няма време и аз ще участвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 18, 2010 Author Share Posted May 18, 2010 А при тия схеми за бракетите има ли и теглене на жребий, т.е. вкарват се участниците и софтуера автоматично да ги разпределя ? Аз правя така - вкарвам списъка, давам му да ги разбърка и после да покаже схемата - там каквото сабя покаже от разбъркването. Одеве като правих тест - се падна Психозис да чака резултата от едната двойка за да игра е с победителя, понеже са 7 участници. И от там вече се отиваше на финал Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 Аз съм PSYCHOSIS.psychosis Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 18, 2010 Author Share Posted May 18, 2010 До тук се очертават 4 двойки, ако всички записани решат да играят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geraldo Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 Ако на liquid не му се играе или няма време и аз ще участвам. Нямаш кий ли?Мисля,че можем да измислим нещо като за състезанието guliath.guliath Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouLReAVeR Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 А кога смятаме да се проведе мероприятието - днес ли ? и от колко часа ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 Нямаш кий ли?Мисля,че можем да измислим нещо като за състезанието guliath.guliath Нямам ключ дам. И играем двамата от неговия акаунт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geraldo Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 Нямам ключ дам. И играем двамата от неговия акаунт. Аз ще ти дам,няма проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 18, 2010 Author Share Posted May 18, 2010 Нямаш кий ли?Мисля,че можем да измислим нещо като за състезанието guliath.guliath Да разбирам ли, че ще участваш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 Пишете ме И МЕН drecky.botev Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 18, 2010 Author Share Posted May 18, 2010 Каква точно е разликата между Real ID Friends и Starcraft II friends? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted May 19, 2010 Share Posted May 19, 2010 IDDQD.doom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 19, 2010 Share Posted May 19, 2010 IDKFA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.