Bulgaran Posted May 17, 2010 Share Posted May 17, 2010 ПРОДАДЕНА Здравейте поради ъпгрейд си продавам старата кола WV Golf 3 92 год. моно инжекция 75 коня ААМ(вечния двигател на WV) някъде четох че му дават 1 000 000 километра без проблем.И действително 8 години я карам колата с двигателя никога по никакъв повод не съм имал проблеми, което значи че не е барано нищо по двигателя,само по ламарини и ходова част. На 280 000 е колата като колкото масло сипете толкова си го точите, не гори масло. На бензин гори 8 смесено, на газ 10 на 100 км.газовата е Lovato ако за някой има значение . Golf 3 1.8 GL ААМ двигател, моноинжекция, 75 конски сили Ел. шибедах Сервоуправление на волана 4(5) Врати снимки: Всичко за тази година е платено, палиш и тръгваш. Колата има проблеми в момента с задните тампони на задния мост но двата са общо 21 лева, предния капак е напукан от лек удар в Германия преди повече от 10 години, аз така си я карам, но вие предполагам ще искате да го смените, има ги по моргите за по 80 лева.Предният прозорец е пукнат в долния ляв ъгъл , оригиналният прозорец ми го счупиха преди 2 години на автомагистрала Тракия с камък от ТИР, смених го и 2 седмици след смяната пак ТИР отново на магистралата ми го спраска, и от тогава така си я карам , пукнатото не върви , въпроса е да не се заядат катаджиите. Общо взето е това , цена 1450 лева, на цената на един лаптоп, за същата цена сложих газ на новата ми придобивка. тел : 0887276720 скайп : toltekata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulgaran Posted May 21, 2010 Author Share Posted May 21, 2010 Нова цена 1400 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLAREN840615 Posted May 22, 2010 Share Posted May 22, 2010 Нова цена 1400 лева. Ето това момчета се нарича актуална цена чивека знае какво продава даже е малко евтинко но не е селянче-мечтателче като някои които тм търсят на фолфовете 3-4 хиляди за жалост скоро си купих кола иначе щях да се обадя веднага за тази ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thuban2010 Posted May 22, 2010 Share Posted May 22, 2010 няма клима ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulgaran Posted May 22, 2010 Author Share Posted May 22, 2010 няма клима ! Ако имаше щях да го спомена, колата няма екстри единствено един ел. люк и той работи само нагоре, назад неще да се отваря, тва е слабо место на тия гоУфове Преди 8 години като я взимах гледах да е с по малко екстри че всяка екстра бърка в джоба допълнително, макар че си е лукс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.