Jump to content
BulForum.com

Продавам WV GOLF 3 1,8 mi

Recommended Posts

ПРОДАДЕНА

Здравейте поради ъпгрейд си продавам старата кола WV Golf 3 92 год. моно инжекция 75 коня ААМ(вечния двигател на WV) някъде четох че му дават 1 000 000 километра без проблем.И действително 8 години я карам колата с двигателя никога по никакъв повод не съм имал проблеми, което значи че не е барано нищо по двигателя,само по ламарини и ходова част.

На 280 000 е колата като колкото масло сипете толкова си го точите, не гори масло.

На бензин гори 8 смесено, на газ 10 на 100 км.газовата е Lovato ако за някой има значение .

Golf 3 1.8 GL ААМ двигател, моноинжекция, 75 конски сили

Ел. шибедах

Сервоуправление на волана

4(5) Врати

снимки:

bca81daade8a50eb.jpge9defde9c6eb98aa.jpg0f5e4a938623365c.jpgc7274790fd91d0dd.jpg07bf2f0579d982c7.jpg07bf2f0579d982c7.jpgd6efc24cae7c956f.jpg80e35dff68a113b2.jpge1e76932b1fca475.jpgd270bcee76efdd90.jpg

Всичко за тази година е платено, палиш и тръгваш.

Колата има проблеми в момента с задните тампони на задния мост но двата са общо 21 лева, предния капак е напукан от лек удар в Германия преди повече от 10 години, аз така си я карам, но вие предполагам ще искате да го смените, има ги по моргите за по 80 лева.Предният прозорец е пукнат в долния ляв ъгъл , оригиналният прозорец ми го счупиха преди 2 години на автомагистрала Тракия с камък от ТИР, смених го и 2 седмици след смяната пак ТИР отново на магистралата ми го спраска, и от тогава така си я карам , пукнатото не върви , въпроса е да не се заядат катаджиите.

Общо взето е това , цена 1450 лева, на цената на един лаптоп, за същата цена сложих газ на новата ми придобивка.

тел : 0887276720

скайп : toltekata

Нова цена 1400 лева.

Ето това момчета се нарича актуална цена чивека знае какво продава даже е малко евтинко но не е селянче-мечтателче като някои които тм търсят на фолфовете 3-4 хиляди за жалост скоро си купих кола иначе щях да се обадя веднага за тази ...

няма клима !

Ако имаше щях да го спомена, колата няма екстри единствено един ел. люк и той работи само нагоре, назад неще да се отваря, тва е слабо место на тия гоУфове

Преди 8 години като я взимах гледах да е с по малко екстри че всяка екстра бърка в джоба допълнително, макар че си е лукс.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...