Jump to content
BulForum.com

ПРОДАВАМ СПЕШНО

Recommended Posts

Продавам си телефончето поради прастата причина че ми трябват пари спешно.Както казах Blackberry bold 9000 telefona e na 6-7 месеца леки следи от употреба,проблеми със Software няма давъм един месец moneyback за тестване на телефона ето и малко инфо:

http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1594 цената която му търся е 230лв с телефона давъм само зариадно защото книжките и кутииките сам ги хвърлил.

за контакти:

gsm: 0886917074

Обявата важи до края на седмицата ако не се намери купувач ще си го ползвам :))

Добър ден, ако може да пуснеш актуални снимки ще е добре, защото за някои леки следи от употреба са драскано по дисплея и тн...

Интересува ме още някакъв документ за произход, защото ако наистина е ползван 6-7 месеца би трябвало да има още гаранция ? така ли е ?

Otkude e vnesen telefona i ima li nqkakva ostatuchna garanciq?

Blagodarq!

Освен това дали е отрегистриран PIN-a му от мрежата на оператора с който е ползван ? Това е особено важно за ползването му като BlackBerry.

Пич, като не си вдигаш телефона, когато ти звънят клиенти, как да стане да го купи някой? Само някаква гласова поща ми вдига.... После да питам понеже явно си сериозен, само зарядно и телефона не съм сигурен че е всичко , което върви с телефона.... Като сериозен купувач искам да видя и оригиналната фактура откъдето и да е купен самия телефон, защото имам желанието за попълване на договор за покупко-продажбата.Последният остава само помежду ни и ми гарантира, че ако трето лице изяви претенции че е негов(било то по сериен номер, чрез оператора, чрез полицията и т.н.) да удостоверя с нещо, че е купен от теб.

Погледни си телефона, телефонния номер от който ти звънях е Мтел-ски и завършва на 289. Ако смяташ, че можем да се договорим с горните ми условия, можеш да ми звъннеш за среща и да осъществя покупката...

Telefon4eto e prodadeno na toncho_b4 Sus zdrave da si go polzvash i vsi4ko nai huavo ti jelaq!

Temata moje da bude zatvorena,Iskreno se izvinqvam na moderatorite za bukvite i shte gledam da ne se povtarq!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...