Jump to content
BulForum.com

купувам Детска триколка

Recommended Posts

Това е чакам оферти.ще моля за снимки и за разумни цени.

за справка 54 лв има в Метро

за връзка темата,лс или 0885768705

КУПИХ.............................. за триене...................

• 2 weeks later...

имаш лично съобщение ...

13. Забранени са изолирани постове, несъдържащи никаква конкретна информация относно сделката, от сорта "имаш мейл", "имаш ПМ", "Пиши ми на скайпа" и т.н. По преценка на конкретния модератор, такива постове е възможно да доведат до warn и moderated още при ПЪРВО провинение, така че моля - вземете го предвид.

Не че не мога да напиша в темата какво съм писал, но писах лично съобщение на човека и понеже не винаги получавам навреме мейл от форума реших да оставя известие и в темата ... конкретно продавам http://www.bulforum....entry1495255332 - мисля, че всичко съм описал в обявата без забележки ... благодаря на админа за предоставената възможност да си направя допълнителна реклама в чужда тема :)

Edit by Midex: Това правило е добавено, тъй като пост като този, едно, че не дава абсолютно никаква информация на потребителите и модераторите какво си му писал на ЛС - направо ще го купуваш ли (в този случай - предлагаш), ще се пазариш ли, казваш му че цената е надута спрямо тази на руския пазар, решил си да го поздравиш за именния ден или просто му теглиш една майна на лично....и второ - такъв празен пост се явява като ъп на темата.

Правилото важи както за "Продава", така и за "Купува" и не търпи изключения.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...