miki Posted May 16, 2010 Share Posted May 16, 2010 Това е чакам оферти.ще моля за снимки и за разумни цени. за справка 54 лв има в Метро за връзка темата,лс или 0885768705 КУПИХ.............................. за триене................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
miki Posted May 27, 2010 Author Share Posted May 27, 2010 до 30лв давам зависи от състоянието.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nacho75 Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 имаш лично съобщение ... 13. Забранени са изолирани постове, несъдържащи никаква конкретна информация относно сделката, от сорта "имаш мейл", "имаш ПМ", "Пиши ми на скайпа" и т.н. По преценка на конкретния модератор, такива постове е възможно да доведат до warn и moderated още при ПЪРВО провинение, така че моля - вземете го предвид. Не че не мога да напиша в темата какво съм писал, но писах лично съобщение на човека и понеже не винаги получавам навреме мейл от форума реших да оставя известие и в темата ... конкретно продавам http://www.bulforum....entry1495255332 - мисля, че всичко съм описал в обявата без забележки ... благодаря на админа за предоставената възможност да си направя допълнителна реклама в чужда тема Edit by Midex: Това правило е добавено, тъй като пост като този, едно, че не дава абсолютно никаква информация на потребителите и модераторите какво си му писал на ЛС - направо ще го купуваш ли (в този случай - предлагаш), ще се пазариш ли, казваш му че цената е надута спрямо тази на руския пазар, решил си да го поздравиш за именния ден или просто му теглиш една майна на лично....и второ - такъв празен пост се явява като ъп на темата. Правилото важи както за "Продава", така и за "Купува" и не търпи изключения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.