Vartkes Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Днеска като ли пуснах лисицата забелязах, че Search Bar-a ми е напълно празен. Или с други думи всички търсачки ги няма. Идея си нямам как е станало това... Влезнах си в сайта за да си ги сложа пак, изчаках да се инсталират, но пак не става. Някакви идеи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 , има си бе?!!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Имало бъг във фаерфокса ! Пасуърд менаджера автоматично може да предостави паролите ви и ако може да не използвате функцията "remember password for this site" за да не ви придърпат паролките ! И ако някой знае дали има кръпка за това да е постне тук ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 от къде го разбра това Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Брат ми го чете от някакъв сайт и мисля , го пише и в ИТ новините на дата ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 Някой има ли проблеми с кирилицата на yahoo пощата. Не само с firefox, но и с IE когато има писмо на кирлица показва йероглифи, и само като се смени от браузъра на кирилица се оправя, но не го помни. Винаги трябва да се сменя ръчно. Това може би си е проблем на самата поща, но има ли решение? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 Имам един малък проблем. Когато искам да отворя нов таб в някоя от страниците: abv.bg , sportni , netinfo , gbg.bg ... , ми се появява таба,но страницата е празна/бяла. http://shikerissimo.hit.bg/firefox.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 Имам един малък проблем.Когато искам да отворя нов таб в някоя от страниците: abv.bg , sportni , netinfo , gbg.bg ... , ми се появява таба,но страницата е празна/бяла. http://shikerissimo.hit.bg/firefox.jpg Къв extension ползваш за табове? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 готино разширение-търсачка за ползващите торентлийч http://www.torrentleech.org/details.php?id=36543 Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 Момчета, имам кофти проблем! Инсталирах си QuickTime Player и след това го махнах! И сега като се опитвам да сваля някаква песен се появява ето това: Ако може някой да помогне! Преинсталирах мозилата ама не става! Пак същотото дава! ПомоЩ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 Момчета, имам кофти проблем! Инсталирах си QuickTime Player и след това го махнах! И сега като се опитвам да сваля някаква песен се появява ето това: Ако може някой да помогне! Преинсталирах мозилата ама не става! Пак същотото дава! ПомоЩ!!! Ами пробвай да я свалиш с Флашгет,не с тва на Мозилата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 Ами пробвай да я свалиш с Флашгет,не с тва на Мозилата. С FlashGet-а става, но ме интересува, дали може да се оправи! Не че ми пречи много, но все пак...! ЕДИТ: Всъщност не става. Мога да я дръпна само ако отворя през IE Tab! Плс хелп! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 Къв extension ползваш за табове? Tab Mix Plus. Преинсталирах си FF,но пак не се получава Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 Tab Mix Plus.Преинсталирах си FF,но пак не се получава Пробвай Tabbrowser Preferences http://216.55.161.203/theonekea/tabprefs/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAZIO Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 Момчета, имам кофти проблем! Инсталирах си QuickTime Player и след това го махнах! И сега като се опитвам да сваля някаква песен се появява ето това: Ако може някой да помогне! Преинсталирах мозилата ама не става! Пак същотото дава! ПомоЩ!!! Значи.. Tools--> Options--> Content --> File Types(даваш Manage) ..и там вече си нагласяш типовете файлове с какво да се отварят. Надявам се да съм ти помогнал! Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 Някой има ли представа в кой файл мозилата си пази паролите от Password Manager-a, понеже след едно забиване и рестарт се скапа, а във въпросния мениджър има доста важна информация. Пробвах преинстал със 1-2 различни версии, но проблема е, че щом тръгне да зарежда някаква страница или да се отвори меню моментално забива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 Би трябвало да са key3.db и signons.txt в папката с профила в главната и директория. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 Немам такива екстри при мен, забравих да спомена, че съм с 1.5 или 1.6, не помня коя точно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasetyyy Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 kade be6e toq password manager da si opravq buga na data.bg 6ot me drazni postoqnno da pi6e acc-to i pasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 Имам 1 проблемче относно табовете - значи като цъкна на някъв линк си ми го отваря на нов таб , ама когато напиша някой сайт на адрес бар-а ми го отваря направо върху таба , на който съм в момента , има ли някъв начин да ми го отваря на нов таб? Edit: И още нещо , има ли някъв начин да си прехвърля Favorites във Bookmarks на лисицата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 В bar-а си се пише адреса на текущия таб, така че ти остава варианта с Ctrl+t да отвориш нов и да си напишеш там адресчето. По втория ти въпрос отговора е "Да, може", но аз не мога да ти помогна тъй като никога не ми се е налагало да го правя Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 Благодаря и на двамата Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 имам следния проблем с firefox-a, когато свалям от локалните сървъри (на ггбит съм) със 'save link as..' тегля с 80-120к .. веднага след това пускам да се сваля с flashget и скороста става 250-300.. някой има ли идея на какво се дължи това.. ? някакви настройки по браузара или ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted February 16, 2007 Share Posted February 16, 2007 проблем с adblock 0.5.3.043 ..... с mozilla firefox 1.5.0.9 съм .... когато влезна в сайс с advertisings, browser-a crash-ва идеи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.