Jump to content
BulForum.com

Firefox

groover

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply
може ли табовете да отидат над адрес бара, както е при опера. Също може ли на всеки таб да има close buton (X) както при опера

за close бутона може,само където е в пакет с една тема,в рар де,ама не съм сигурен дали този плуг-ин или някой друг ми правеше мизериите

може ли табовете да отидат над адрес бара, както е при опера. Също може ли на всеки таб да има close buton (X) както при опера

Firefox не е Opera. Ако толкова искаш да е като Opera защо просто не си я сложиш? :) Иначе проблем ли е табовете да си ги затваряш с (X)-а отдясно?! Най - удобно си е с Ctrl+W пък ...

Едит:

Мм. Ти вече си си решил проблема гледам. Демек, не гледах =) Sorry

Firefox не е Opera. Ако толкова искаш да е като Opera защо просто не си я сложиш? :) Иначе проблем ли е табовете да си ги затваряш с (X)-а отдясно?! Най - удобно си е с Ctrl+W пък ...

Едит:

Мм. Ти вече си си решил проблема гледам. Демек, не гледах =) Sorry

щото опера не ми харесва толкова, не че е лоша, но firefox е по-добър. Опера ми харесва с това, че стартира доста по-бързо и не се бъгва.

Имам следния проблем не мога да доунлоадвам филми от унгареца. Като отворя прозореца под обясненията има един сив правоъгълник. Някакви идеи как да го оправя.

WinRar архив + калпави насторйки на сървъра, хостващ сайта... В датата имат същия проблем с WinRar архивите...

аз имам същия проблем, но и със снимки, които са прикачени към мнения във форум :wacko:

Имам следния проблем не мога да доунлоадвам филми от унгареца. Като отворя прозореца под обясненията има един сив правоъгълник. Някакви идеи как да го оправя.

ми ако говориш за на ггбит сайта то там има некви ограничения за сваляне, ама не знам от колко до колко часа. иначе дай един пик да видим къв е тоя сив правоъгълник де :)

Забелязвам един бъг във версия 1.5.

Често ми се случва като загуби фокус браузъра, фокса да качи процесора до 100% в продължение на няколко секунди. Не ми пречи особено този факт, докато не забелязах, че това се получава предимно от ефекта, при който при минимизиране например на файрфокс, на екрана остават tooltips от него, например често даже без мишката да е върху съответния бутон (който при мен го и няма на тулбара), като минимизирам, точно тогава се появява жълт тултип в горния ляв ъгъл на екрана "Go to Mozilla home page.." или нещо такова. И процесора отива на 100% поне докато не разкарам тоя туултип с минаване на мишката върху него. Понякога започва да ме дразни това.

Мда, това е защото под бутоните за минимайз се намира измисления throbber с неговия URL

• 2 weeks later...

някой има ли проблем с гледането на филми online на версия 1.5 :huh: ... странното е, че чувам звук, даже vobsub-a се зарежда, обаче картина нямам ... никакъв плеър не се вижда :blink:

Помощ!!Като си изключих FireFox-a и като го пуснах пак и ми искаше някакъв профил да създавам и не искаше да ми е пуска без тоя нов профил (незнам защо) и като го направих ми изчезнаха всички теми и боокмарк-а ми е празен...сигурно решението е лесно, но аз не го намерих..

Моля ви помогнете...като сляп съм!! :(

А ти къде търси? Точно тук, точно в тази тема многократно е давано решението на този проблем. Прелисти пак темата.

Благодаря!!!!Оле оле как съм щастлив!! :lol:

Ти си FifeFox-Genius! :) Благодаря пак!!!!!!

P.S

ля-ля-ляя :music

ми ако говориш за на ггбит сайта то там има некви ограничения за сваляне, ама не знам от колко до колко часа. иначе дай един пик да видим къв е тоя сив правоъгълник де :)

В сивия правоъгълник трябва да ти лист-не съдържанието на директорията от фтп-то или там каквото беше. Не може с FF да се сваля от локалния на ггбит по този начин. Май са си играли само с ИЕ да може.

@d3Mag, затвори FF, натисни ctrl+alt+del, отиди на процеси и намери firefox.exe и му дай End Process.

Пусни си пак ff и може би всичко ще е наред.

Бравоо бее ov3rm4n ти верно си някъв деа знам ама то и ти незнаеш? Някой му каже нещо и хоп веднага се сърди. И кво показваш сегa с това? Едитна си всички постове в темата и хоп сигурно си отмъстил на всички дето те мразят. Нямам думи.......

Be happy, don't worry :)

Не ме занимавай с глупости - отмъщения, ненамкоси - много филми гледате. :)

Просто прецених, че хората са вече много адванст и нямат нужда от съвети, още повече мои - справят се сами, не е ли така?

А и всичко което бях писал, бях писал за да се чете - след като нямат желание да го четат - взимам си го обратно :)), на тях не им трябва, на мен пък може да ми влезе в работа :р

Благодаря!!!!Оле оле как съм щастлив!! :lol:

Ти си FifeFox-Genius! :) Благодаря пак!!!!!!

P.S

ля-ля-ляя :music

• 2 weeks later...

Начин за ускоряване на лисичката.Ако е дискутирано вече моля да ме извините!За ускоряване на рендерирането на страници, направете следното:

1. Напишете about:config в лентата за URL.

2. В прозореца с настройки, който ще се появи, направете следното: Right Click -> New -> Integer

3. За име на новата променлива задайте nglayout.initialpaint.delay, а за стойност - 0 (нула).

Това е всичко. Рестартирайте браузъра, за да влезне промяната в действие.

Моля да ме извините, ако въпросът е задаван вече, но не можах да намеря отговора.

Видя ми се бавен компа и реших да направя нещо - стпомних си, че един приятел ми е инсталирал програмата CCCleaner, стартирах я и като последния глупак натиснах Run Cleaner в таба Windows, вероятно защото си мислех, че ще изтрие разни ненужни работи, останали от IE, който не ползвам много често - поне така пишеше най-горе.

Това, което виждам на първо четене като резултат, е, че този форум стана бял, нямам My Assistant и не мога да ползвам смайлитата. :confused Кой знае какво съм избърсала... :wacko: Ужасно глупаво от моя страна, още повече, че не виждам в тази програма начин да върна нещата назад. :cry Не виждам и някои от картинките в някои сайтове.

Имате ли идеи какво мога да направя?

Благодаря предварително за помощта.

P.S. В момента използвам IE, за да напиша това.

Редакция след няколко дена: проблемът се оправи от само себе си. При едно спиране на тока, РС-то нали се тества при повторно включване - явно си отстрани проблемът само. :) Един път спирането на тока да е полезно за нещо :rolleyes: :D

• 2 weeks later...

разбрах заради кой extension firefox стартира по-мудно. Той е FlashGot. Когато е без него стартира много по-бързо и се държи по-стабилно. И да питам има ли extension, при който като дам back(forward) бутона да не зарежда наново страницата а да се връща директно както е при опера. Много ще е удобно

• 4 weeks later...

снимка

Искам да питам дали може ФФ да работи с ограденото в червено на снимката (address toolbar на start menu лентата). Като напиша сайт и дам ГО ми се пуска с ФФ, но искам да знам дали, като натисна стрелката за падащото меню може да ми се отварят сайтовете който съм отварял с ФФ и как?

А и някой ако знае дали може да се махне GO буттона, че дразни да казва :)

ЕДИТ: ГО бутона се махна като го махнах от сами ИЕ

имам спешен въпрос плс някои да каже ако знае нещо

незнам какво стана като си играх на цс нещо бъгна и викам ще ресна компа и като пускам ФФ след реса и нищо(тоест нямаше нищо от това което бях запазил в фаворитс сичко беше изчезнало даже и Темата ми се смени :( ся незнам ко да праа

аз 1 път се отитах да направя това нещо ама нищо не ставаше

изках да го униинсталирам (ФФ де) ама саитовете в фаворитите не изчезнава и ся след тоя рес и :confused :confused :confused :confused плссс хелп

а имам и друг въпрос как да си слойа ГооГле търсачката където е в горния десен ъгъл че и тя изчезна

плс хел че се :angry1 :angry1 :angry1 :angry1

ако някои миже да даде версия на ФФ с гоогле сърч ще съм много благодарен

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...