Jump to content
BulForum.com

Firefox

groover

Recommended Posts

Вижте как изглежда дата.бг на firefox, понякога се оправя, но сега е разтеглено. Незнам на кво се дължи http://windows.neron.org/data.JPG. Понякога и тук във форума, като има някои по-голям подпис или аватар става същото. И е нужен скрол на страни, за да се хване цялата страница. За сравнение на ИЕ http://windows.neron.org/data2.JPG

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply
  • 3 weeks later...

Някой да знае да има plugin както Opera

като се затвори, но има още страници,Opera-ta предлага да ги отвори отново при следващото стартиране

мерси :)

Някой пробва ли бетата 1.5 и има ли впечатления от нея ?

Да.Единствения екстенжън, който ми върви е FlashGot. Другите ги няма никакви. За темите незнам-не ползвам, но чувам, че и те не вървели. Променен е вида на настройките - вече е хоризонтално ориентиран - неми харесва. Изглежда ми нагъчкано такова.

• 1 month later...

Някой има ли идея защо с Firefox сайтовете ми зареждат по-бавно, отколкото с Internet Explorer? Преди бях ползвал Firefox за около месец и нямаше подобен проблем, сега пак реших да браузвам с него, но имам чувството, че всички сайтове се влачат много.

Защото си му сложил много плъгини или нестабилен плъгин или защото се е омазал по принцип.

А освен файърфокс и недоразумението ИЕ има и ОПЕРА !

Здравейте.

Имам проблем с въпросната парола тъй като се изисква при инсталацията на цифров сертификат, а аз просто не съм задавал такава.Не е възможно да се постави и нова.Някой има ли идея какво трябва да се направи или да знае някаква delauft парола.

Благодаря предварително.

По подразбиране такава парола няма, или сам си я сложил и си забравил, или някой друг го е свършил..

Напиши chrome://pippki/content/resetpassword.xul в location и си готов

• 3 weeks later...

Извинявам се ако е писано по- горе по въпроса, но нямам много време да търся!

Значи знае ли някой за ХР къде фокса си записва Bookmarks?

Примерно ако се преинсталирвам как да си запазя предишните Bookmarks, че да си ги вкарам в новия ХР !?

Открих го!!!

bookmarks.html

• 2 weeks later...

Имам малък "проблем" Моят даунлоуд мениджър е Download Master (оная руската). Със интернет експлорър като цъкна с ДБМ върху някой файл в интернет ми се появава опцията да сваля всички файлове на един път. С Файърфокса обаче тва го няма! Уж съм включил опцията на Даунлоуд Мастъра да се интегрира в лисицата, ама нещо не става. Много ще съм благодарен, ако някой сложи край на мъките ми

http://downloads.flock.com/?product=flock-0.4.10&os=win

Я си свалете това и вижте дали ви харесва.На мен лично повече ми допада от лисицата :)

А що не вземеш да кажеш за какво става въпрос? То това може и "гости" да са, знам ли... Ква файда после ако кажа, че не ми е харесало. :rolleyes:

Айде, малко ще ти го спестя като не можеш сам.

Flock is a free, open source web browser.

What's the idea behind Flock?

We believe that it should be easy for everyone to contribute to and participate on the web. To that end, we've started with integrating tools that make it easier to blog, publish your photos and share and discover things that are interesting to you.

Who should use it?

Flock is currently available only as a developer preview. This means that you can try it out but that it's not quite ready to become your everyday browser.

Expect a more stable, public beta by the end of the year. If you want to see what we're working on for that release, take a look at our public beta roadmap.

А що не вземеш да кажеш за какво става въпрос? То това може и "гости" да са, знам ли... Ква файда после ако кажа, че не ми е харесало. rolleyes.gif

Айде, малко ще ти го спестя като не можеш сам.

Danke,danke :D

Най-после са оправени някой бъгове, които ми ставаха с форумите. Примерно дал че съм чел всички мнения, но след малко ми дава че не съм чел нищо. И разни такива. Но с тая версия не ми прави така

Най-после са оправени някой бъгове, които ми ставаха с форумите. Примерно дал че съм чел всички мнения, но след малко ми дава че не съм чел нищо. И разни такива. Но с тая версия не ми прави така

Тава с лисицата ли е,или с Flock?

да, дразнеше ме и това, че бъркаше последния непрочетен пост и понякога ме праща на по-рано или по-късно мнение, а не на което трябва. Макар че други хора нямали тоя проблем. Слагам само flashgot и tabbrowser preferences

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...