Romel Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Трябва да изтриеш папките с профила и плъгините и прочие - с деинстал или през регистрите не става. На ХР си предполагам - папките са: C:\Documents and Settings\[user Name]\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\ трий направо папката Firefox във Моzilla папката... вече си бях подготвил хвалебствената реч .... da ама не не помогна....дава все една и съща грешка : XML parsing error:undefined enDity:Location :chrome:// browser..... offtop: впрочем аз не съм го слагал където то й иска а на друго място , но проверих и избих всичко което е mozilla с изключение на програмата ми за e-mail ..нея не си я давам резултат до тук окло 5:0 за лисицата...няма затриване тази гад някакви други предположения офф 2 : тои advanced uninstaler я затрива тая папка още когато деинсталира програмата ( е пита поне ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Благодаря!!!!Оле оле как съм щастлив!! Ти си FifeFox-Genius! Благодаря пак!!!!!! P.S ля-ля-ляя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romel Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 тъкмо бях решил да напиша опровержение, че тази работа не работи , и видях , че аз съм тоя дето трябва да си посипе главата с пепел В общи линии малко се претарал ....а бе глупаво изпълнение от моя страна кво да говорим то си го написал "цялата папка " а не по голямата част от съдържанието на паплата с 2 думи оправи се работата ..а сега ..както казал руснака " Давай с начале " 10Х ov3rm4n за ползотворния съвет ( е сега щеше да е хубаво да имаше smilies като чаша бира ама нейсе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 Когато кликна на mp3 и дам open with Winamp примерно, Лисичето започва да ми даунлоудва песента и чак когато се свали, тогава я пуска. Няма ли начин да се избегне този досаден процес на изчакване и песента да тръгва директно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 Kakvo zna4i vednaga? To taka ili ina4e se svalq, samo 4e Winamp-a q svalq on-the-run (buferira), playva i trie ot tempa posle. Ako iska6, kopirai si URL-tata i gi advai v pleilista na WA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 Така става, ама исках да влизат в winamp, без да минават през даунлоудера на Лисицата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 Така става, ама исках да влизат в winamp, без да минават през даунлоудера на Лисицата. <{POST_SNAPBACK}> Аз лично както съм настроен с разширенията (не ползвам флашгот, а чудесния DownloadWith - с версия 1.0 на Лисицата) мога да го настроя при цъкване на мп3 или каквото и да е разширение, да ми стартира каквато и да е програма, като предава УРЛ-то на нея. В момента го използвам с гетрайт, но нищо не пречи за мп3 само да се регистрира друга програма (уинамп) и като се цъкне, да предаде адреса на уинамп, който си знае какво да прави Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 .... (не ползвам флашгот, а чудесния DownloadWith - с версия 1.0 на Лисицата).... <{POST_SNAPBACK}> откъде мога да си сваля за 1.0 .... навсякъде намирам DownloadWith v0.0.7 което е съвместимо до 0.9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 откъде мога да си сваля за 1.0 .... навсякъде намирам DownloadWith v0.0.7 което е съвместимо до 0.9 <{POST_SNAPBACK}> Ето: DownloadWith 0.0.7a Не знам откъде съм го дърпал, но се оказва, че работи перфектно с 1.0, бях с него и с 1.0PR, не прави проблеми, променена е само макс. версия, която се поддържа. Махни ФлашГот преди да го пробваш, за да не стане фал. Само да спомена, че при интеграцията с GetRight е добре да се зададе не самия гетрайт екзекютабъл, а файлчето Togetright.exe, което върви с инсталацията (или което допълнително може да се сложи за версия 5.0 който е с нея) - така предавайки параметъра на този файл, той много бързо го предава на стартирания гетрайт, и така всичко става мигновено, докато флашгот стартира целия гетрайт (който трябва сам да разбере че е стартиран вече), което отнема доста време, поне 2 секунди. Също така флашгот прескача запитванията, които може да сте задали на гетрайт, например запитването дали сега или после(, или да се изтрие) да почне свалянето на файла. Също така с него за да свалите файл, трябва да цъкнете най-малко с натиснат Alt, докато с DownloadWIth настройвате поддържаните разширения, и също като в IE, цъкате просто върху мп3-ката например, и ви излиза директно гетрайт с неговите питания. Единственото, което няма, е Download All by ...., всеки сам решава кое да ползва, а ако се настроят добре, предполагам тези две разширения няма да си пречат ако са инсталирани и двете, и така ще имате цялата функционалност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 сега я сложих. оставих обаче FlashGot-a, защото функцията FlashGot All я използвам много често. ... но тъй като нямам GetRight, имам само една опция отдолу DownloadWith -> GetRight. освен това, когато цъкна някоя mp3-ка тя започва да се плейва директно в прозореца на мозилата чрез quicktime-a (така беше и преди), който изглежда се е интегрира добре в нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 Благодаря!!!!Оле оле как съм щастлив!! Ти си FifeFox-Genius! Благодаря пак!!!!!! P.S ля-ля-ляя Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 Не си прав. FlashGot v.0.5.7.4.... <{POST_SNAPBACK}> ov3rm4n, трябва да направя едно уточнение. FlashGot 0.5.7.4 е излязло 07.02.2005! До преди 07.02.2005 год. FlashGot не поддържаше това поведение, на което станах свидетел и аз сега. Сещаш се пак в тази тема преди време как се чудеше защо същото разширение не работеше както трябва с опцията по подразбиране да се активира при цъкане. А опцията, която на мен лично най-много ми допадна е Use togetright.exe whenever possible, която прави точно това което очаквам че трябва да се случва. Все пак не всеки ден всеки има време и мисъл да проверява за всеки екстеншън дали няма нова версия . Като допълнение към него, все пак DownloadWith може да се използва за предаване на URL-то директно към някоя програма, която си изберете. Е сега вече наистина Flashgot за мен е най-доброто за интегриране на DM към Лисичката . Със здраве да си го ползваме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 Благодаря!!!!Оле оле как съм щастлив!! Ти си FifeFox-Genius! Благодаря пак!!!!!! P.S ля-ля-ляя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romel Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 много бих искал някой да ми каже как да реализирам тези 2 "функции" : 1 когато поискам да затворя лисицата , тя да се минимизира в "трея" ( както Bit Comet например) 2 Когато отворя браузъра, автоматично да ми зареди последно заредените страници и да не се налага да ги търся в историята Всичко това не е болка за умиране , а е по силата на навика, от Avant-a и някак си ми харесва така.... ако вече това е дискутирано, извинявайте , но не се сещах как точно да формулирам заявката за търсене във форума за такива неща , така че просто "линк без бой" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Благодаря!!!!Оле оле как съм щастлив!! Ти си FifeFox-Genius! Благодаря пак!!!!!! P.S ля-ля-ляя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romel Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 10 Х отново добре аргументирано и подредено....ov3rm4n нямам склад за бира , как ще си оправям сметките с теб Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Аз искам да попитам как да разкарам вече запомнена парола от лисицата. Моята сестра искала да си провери пощата и като и се появило съобщението дето я пита дали да запомни паролата тя го потвърдила и сега всеки път, когато се опитвам да си проверя моята поща винаги ми се появява нейният логин автоматично и това много ме дразни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iso14496 Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Аз искам да попитам как да разкарам вече запомнена парола от лисицата.Моята сестра искала да си провери пощата и като и се появило съобщението дето я пита дали да запомни паролата тя го потвърдила и сега всеки път, когато се опитвам да си проверя моята поща винаги ми се появява нейният логин автоматично и това много ме дразни. <{POST_SNAPBACK}> Лесна работа. Значи отиваш в Preferenses->Privacy->Saved_Passwords Там даваш View_Saved_Passwords, намираш паролата и даваш Remove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Лесна работа. Значи отиваш в Preferenses->Privacy->Saved_Passwords Там даваш View_Saved_Passwords, намираш паролата и даваш Remove. <{POST_SNAPBACK}> Мерси много. Някой път ще те черпя . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Благодаря!!!!Оле оле как съм щастлив!! Ти си FifeFox-Genius! Благодаря пак!!!!!! P.S ля-ля-ляя Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Мога ли някак си да настроя fox-a да ми пуска флаш гета , вместо обикновенната програмка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Мога ли някак си да настроя fox-a да ми пуска флаш гета , вместо обикновенната програмка... <{POST_SNAPBACK}> В тази тема безброй пъти е обсъждан този въпрос. Трябва ти FlashGot или някоя алтернатива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 1во - не мога да ровя из толкова страници... ще ми отнеме сумати време 2ро - трябваше и да отбележа , че не искам флаш гот.... Няма ли начин за флаш гет-а. BTW , тази FlashGot почти еднаква ли е с Get-a ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Благодаря!!!!Оле оле как съм щастлив!! Ти си FifeFox-Genius! Благодаря пак!!!!!! P.S ля-ля-ляя Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Едва ли ще ползвам пак IE Та питах дали си приличат.... но... ще го дръпна...ае Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.