Godfather Posted December 29, 2004 Share Posted December 29, 2004 айде да видим кой с какво баца на лисицата ... За мен Tabbrowser Extensions е най-важното допълнение към Лисицата. Дори смятам, че тези функционалности трябва да влязат стандартно в следващите версии - достатъчно стабилно се държат, а необходимостта от тях е просто безспорна. С Tabbrowser Extensions, Лисицата е перфектния браузър - останалите просто могат да изпълняват "култовото упражнение" на Любо Пенев Другия екстеншън, който ползвам основно е FlashGot. Много обичам да си "играя" с about:config (респ. prefs.js), както и с user.js Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted December 29, 2004 Share Posted December 29, 2004 Пристрастен съм за Tabbrowser Extensions . Друго което ползвам основно е FlashGOT all и Permit cookie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Малък проблем-голямо неудобство. Кликвайки върху .rar файл примерно, вместо да ме пита какво да прави с него, Лисичето го отваря в някакъв странен текстов формат. Как мога да го поправя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 сигурно и други саимали този проблем... Значи, отварям една страница,тя е цялата на кирилица. Половината букви ми ги показва,другите - не . На language съм дал Български и енкодинга ми е Cyrillic Windows - 1251 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Ми махни си extension-а който ти предлага програма с която да го отвори.. и си готов т.е. ' auto open ' и ще ти предлага само save as , Flash got i т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Ми махни си extension-а който ти предлага програма с която да го отвори.. и си готов т.е. ' auto open ' и ще ти предлага само save as , Flash got i т.н. <{POST_SNAPBACK}> Тц. Дай пак... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Благодаря!!!!Оле оле как съм щастлив!! Ти си FifeFox-Genius! Благодаря пак!!!!!! P.S ля-ля-ляя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Малък проблем-голямо неудобство. Кликвайки върху .rar файл примерно, вместо да ме пита какво да прави с него, Лисичето го отваря в някакъв странен текстов формат. Как мога да го поправя? <{POST_SNAPBACK}> някои сървъри наистина го правят този номер (дата.бг май) затова даваш десен бутон на рар-а , даунлоуд уид и става без проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Това го прави само от един сървър или по принцип от който и да е сървър? <{POST_SNAPBACK}> Мммда. От Warez.ru не го прави, но от Data.bg е каша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feyz Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 От сървъра е (data.bg), защото същото става и с оперката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 Az sam s mozilla ama v povecheto site-ove kvoto pishe na bulgarski mi go izpisva v nqkvi stranni yeroglifi kak moje da se opravi tva ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 View > Character Encoding > Cyrillic Аз съм сложил и Auto Detect > Russian Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 не знам дали е питане преди мен, но .... имам един въпрос. как се настройва лисицата така, че някои сайтове да минават през proxy-то, а други - не. ... т.е. не искам за сайтове, за които не е необходимо заявката да минава през proxy-то или казано най-ясно(надявам се) искам да посоча за кой сайтове да се ползва, а не за кои да се забрани(тъй като те са повечето) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 Благодаря!!!!Оле оле как съм щастлив!! Ти си FifeFox-Genius! Благодаря пак!!!!!! P.S ля-ля-ляя Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 http://wp.netscape.com/eng/mozilla/2.0/rel...proxy-live.html Дефинираш прокси за дадения/те сайт/ове по посочения там начин във файл proxy.pac и после указваш този файл в ............... <{POST_SNAPBACK}> ще съм ти много благодарен, ако ми посочиш като на ЛАИК къде по-точно. нищо не вдявам от тея работи. кое трябва да сложа в този proxy.poc да кажем искам warez.ru да минава през proxy-то, а всички останали не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 Благодаря!!!!Оле оле как съм щастлив!! Ти си FifeFox-Genius! Благодаря пак!!!!!! P.S ля-ля-ляя Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 голямо благодарско! .. в момента не мога да го пробвам, но съм сигурен че ще стане. ... а и да не стане, вече ми е ясно как да го "въртя и суча" Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 Значи , проблема с кирлицата е от самата страница,така че няма проблеми ,но ето тук вече има: Значи с Internet Explorer ми го показва нормално А ето как ми го показва с Лисицата и то не е само в този сайт.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 Доста търсих, но не намерих начин или настройка/разширение, все пак има ли начин Bookmarks менюто да излиза в повече от една колона? Имам доста букмаркове и е дразнещо да местя и уцелвам тънкия бар долу (или горе), да чакам секунди докато се скролне. Имам смътния спомен, че IE показваше фаворитите в толкова колонно меню, колкото е необходимо за да се покажат всичките на екрана. Точно такова поведение ми трябва. Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
max Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 http://dreamzone.homelinux.org/download/So....search.plugin/ Елементарен plugin за Вашия любим браузър - Mozilla Firefox, който добавя възможност да търсите във Вашата любима търсачка директно от браузъра. Не че е кой знае каква функция, просто малка глезотийка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 И сега ако кажеш какво е това, какво прави, защо го прави.. и може би ще осмислиш тази тема Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 http://dreamzone.homelinux.org/download/So....search.plugin/ <{POST_SNAPBACK}> Кво прави тва??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted January 18, 2005 Author Share Posted January 18, 2005 каква е ползата от тази тема, при положение че си имаме тема за файърфокс, а на всичкото отгоре този плъгин го има в най-новия файърфокс. просто безсмислено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 всичкото отгоре този плъгин го има в най-новия файърфокс. просто безсмислено. <{POST_SNAPBACK}> Има warez.ru search plugin във Firefox?!?! P.S: Т'ва може да го използваш горе в дясно на браузъра дето по начало е Гугле показваш Уарез и като напишеш нещо директно търси в Warez.RU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.