Jump to content
BulForum.com

Firefox

groover

Recommended Posts

Abe polzvajte si IE, kakvo se zanimavate s gluposti. Mozilla firefox e samo za razbirachi. Neshto kato bonus za tezi koito obichat da browsvat v net-a. Za regulqrnite useri preporychvam IE, ima go nazvsqkade, vie ste mu sviknali, kadeto i da otidete shte go ima.

Firefox - 4Mb super byrz - Mnogo PO-BYRZ ot IE, super kachestven, edinstveno firefox spazva naj-tochno W3C "razporedbite" :P, tabove i oshte kakvi li ne extri. Samo za hora koito dyrzhat na kachestvenoto syrfirane v mrezata.

A nqma zashto da se protesnqvate ot IE, imalo malko dupki v sigurnosta - golqma rabota, vie pak kakvo tolkova cenno imate na vashite PC-ta, nqma da se plashite, 1-2 virusa, nqkoi drug troqnec, shte preinstalirate i gotovo.

good luck, have fun ;>

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply
  max said:
Abe polzvajte si IE, kakvo se zanimavate s gluposti. Mozilla firefox e samo za razbirachi. Neshto kato bonus za tezi koito obichat da browsvat v net-a. Za regulqrnite useri preporychvam IE, ima go nazvsqkade, vie ste mu sviknali, kadeto i da otidete shte  go ima.

Firefox - 4Mb super byrz - Mnogo PO-BYRZ ot IE, super kachestven, edinstveno firefox spazva naj-tochno W3C "razporedbite" :P, tabove i oshte kakvi li ne extri. Samo za hora koito dyrzhat na kachestvenoto syrfirane v mrezata.

A nqma zashto da se protesnqvate ot IE, imalo malko dupki v sigurnosta - golqma rabota, vie pak kakvo tolkova cenno imate na vashite PC-ta, nqma da se plashite, 1-2 virusa, nqkoi drug troqnec, shte preinstalirate i gotovo.

good luck, have fun ;>

Ауууу пич ти не си фред.Спроред теб FireFox-a и IE са почти еднакви, само дето FireFox-a е по-бърз и по-сигурен(направо няма разлика а).

Ти ако си от хората дето правят FORMAT C: през два дена ползвай си IE и се радвай на бъцилите.

PS FireFox-a изобщо не е труден за употреба.

ov3rm4n said:
На всичко отгоре Файърфокс беше обявен за браузър на годината миналата година от хора далеч по разбиращи от теб. На всичко отгоре държавните институции и сикюрити фирмите по цял свят (и в САЩ) официално съветват да не се използва ИЕ в Интернет - каквото и да е, но не ИЕ...

Че и Пол Алън ползва ФайърФокс-а даже :D

Ако някой гледа канала NBC,вечерта дават едно предаване за компютри.И съм забелязал че и те ползват Firefox като браузват в нета!Тоя канал е Германски!

ИДМ като ми предложи да е съвместим с Firefox тогава ще си го сложа!

хм то било на мозила...начи тряя да може...ся ще ви видя великия браузър...

ov3rm4n said:
Който си избереш. Пак говориш наизуст. Даунлоад мениджърите нямат проблем с Файърфокс. Одавна. Проверявай преди да приказваш. Излагаш се.

не говоря неизуст незнаех,че е продукт на мозила,а това променя нещата....

мислех,че е някакъв неизвестен...

THESTORM said:
Ауууу пич ти не си фред.Спроред теб FireFox-a и IE са почти еднакви, само дето FireFox-a е по-бърз и по-сигурен(направо няма разлика а).

Ти ако си от хората дето правят FORMAT C: през два дена ползвай си IE и се радвай на бъцилите.

PS FireFox-a изобщо не е труден за употреба.

Hehe, malko ne si chel vnimatelno, ama karaj, az narochno taka dvusmisleno go napisah post-a. az bratle IE ne sym polzval nikoga. Pochnah s Netscape 4.0, ot tam q karah do netscape 4.47 ili neshto ot sorta sled koeto preminah na phoenix0.3 i sega sym si s firefox pr1.. taka che az znam kvo da polzvam, samo che na lakmusite nqma kvo da im obqsnqvash. Te si iskat IE. Firefox ne im otvarql saitovete ;P hahah

а това как се оправя?

бъг

продълважа да се движи надясно и не спира :(

САМО да кажа,че плъг-ина който свалях беше за друго.

ми няма иконка на гугъл на опциите с десния бутон на менюто :(

Zyntherius said:
а това как се оправя?

бъг

продълважа да се движи надясно и не спира :(

САМО да кажа,че плъг-ина който свалях беше за друго.

Даваш "Визуални настройки".После "Махни скрол-новините" и си готов!

Zyntherius said:
за за гугъла горе???

Не бе човеко!Като дадеш Customize ти се отваря един прозорец с иконки.После хващаш Google-то горе и го слагаш в тоя прозерец!И вече го няма горе!Аз така го направих.

Zyntherius said:
tuka stana kato help za forefox,ama..6firta mi uj e na kirilica a mi izlizat ieroglifi na toq sajt:

BG Team

:(

View->Character encoding->Cyrillic windows 1251

в тоа сайт да се бяха сетили на сложат едно charset=windows-1251

иначе да кажа че ако firefoxa има 10 неща които IE ги няма то аз мога да покажа 110 дето пък firefox-а ги няма :P

а и доста страници дето изглеждат супре странно :wacko:

много бих искал по някое време FireFox да стане по популярен от IE най вече за да натрие носовете на M$ който според мене са направили тези пропуски в сигурноста нарочно според мене

еи ви да се тествате: http://bcheck.scanit.be/bcheck/

сега вече с чисто сърце ще отива в add/remove и ще махна firefox,тъй като програмата няма,плуг-ини за много сайтове,естествено ми предлага на натисна тук ,за да го изтегля,но след секунда заявява,че this plug-in is not avaible...мерси!

Zyntherius said:
сега вече с чисто сърце ще отива в add/remove и ще махна firefox,тъй като програмата няма,плуг-ини за много сайтове,естествено ми предлага на натисна тук ,за да го изтегля,но след секунда заявява,че this plug-in is not avaible...мерси!

Zyntherius, твое право е да си инсталираш/деинсталираш каквото си искаш. Само недей да преекспонираш невежеството си в тази тема, при това със самочувствието на последна инстанция. Когато нещата не са ти ясни, а се напъваш да даваш всякакви мнения, се получава една проста излагация и нищо повече.

Godfather said:
Zyntherius, твое право е да си инсталираш/деинсталираш каквото си искаш. Само недей да преекспонираш невежеството си в тази тема, при това със самочувствието на последна инстанция. Когато нещата не са ти ясни, а се напъваш да даваш всякакви мнения, се получава една проста излагация и нищо повече.

az sq kato wi dam 5 sajta,za koito nqma plug-ini pak 6te sam nevej..ima li smisal???

DA,VA6I VELI4ESTVA....VIE RAZBIRATE OT VS4KO!

Prostete mi,4e ne sam tolkova "eazbira4" kato vas

a ako re6ite da probvate online scaniraneto ot sajta na mcafee prez firefox 6te vi kaje da si svalite IE i da probvate togava otnovo!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...