Teddy-King Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 ммммДа, ама не! Попчетата не са забранени, показва се прозорчето, ама в него не може да се бачка- бутоните там не функционират! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 хехе, докато ме е нямало май праисторическите спорове не са затихнали Старо но златно. Този път ще се въздържа от мнение, няма да се бутам между шамарите на разбирачите .. хм, май ще трябва да навлизам отново в потайностите на човешката душа и по-специално подбудите, които карат човек да защитава този или онзи продукт, което винаги е повече от просто познаване и опит при работата с тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted September 12, 2004 Share Posted September 12, 2004 Появи се Firefox 1.0 PR RC Download Ще трябва да тестваме и коментираме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted September 12, 2004 Share Posted September 12, 2004 дали да не чакаме за финалната версия ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted September 12, 2004 Share Posted September 12, 2004 Бе и аз така си мисля, ама... Нека някой ентусиаст, който разбира малко повече, да каже Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted September 13, 2004 Share Posted September 13, 2004 Moжеше ли да си запазя екстенжъните? Или пак трябва да се свалят? Не питам за user-файловете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted September 13, 2004 Share Posted September 13, 2004 na saytovete za extensioni si pishe koy za koya versiya e. Nyakoi stavat samo za 1.0 , drugi mojesh da polzvash i takiva za 0.9 . Mojesh da si gi svalish s drug browser (ili DM) i da si gi instalirash ot harda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 Пак лисичи проблем! Не мога да инсталирам приставки!!! Какво би могло да ми пречи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dodo Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 Реших да сложа някои приставки на лисицата, и след инсталиране на някъв тъп Statusbar Clock се зарежда само това след което нищо не може да се прави с browsera. Преисталация не помогна дори качих и по новата версия 0.9.3 и пак същото. Ако някои знае как да се справя с проблема моля да сподели. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 Благодаря!!!!Оле оле как съм щастлив!! Ти си FifeFox-Genius! Благодаря пак!!!!!! P.S ля-ля-ляя Link to comment Share on other sites More sharing options...
dodo Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 Стартирам лисичето със Save Mode пак същото. Сега забелязах нещо друго, след unistall и после instal като цъкна на Finish Fiirefox-a тръгва нормално но, като рестартирам browser-а, същия проблем . Единственото нещо което мога да правя е като щракна с десен бутон на мишката в/у бялото поле в средата, излиза си едно напълно нормално меню на което всичко си му работи EDIT:Изтеглих екстенжъна от саита на лисичето ама с IE и открих че е някъв скрипт. Каде се генерира тоя скрипт, незнам ама не е в C:\Program Files\Mozilla Firefox , зашото след Unistall трия всичко с името Mozilla и Firefox. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 Благодаря!!!!Оле оле как съм щастлив!! Ти си FifeFox-Genius! Благодаря пак!!!!!! P.S ля-ля-ляя Link to comment Share on other sites More sharing options...
dodo Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 Ами калпаво разширение си пипнал от някъде... Деинсталирай ги всичките разширения Как да ги деинсталирам като Firefoxa не работи? И няма нищо в Add/Remove Programs. . Като сваляте разширения - отваряйте си очите за коя версия са! Има голямо значение. Освен това - след инсталиране на разширение РЕСТАРТИРАЙТЕ! Не правете грешката да инсталирате 5-6 разширения на един път и тогава да рестартирате. това което ми прави мизерии е за OS Windows, Mozilla Firefox 0.9x i 1.x. След инсталиране на този ескспанжън почнаха проблемите не е от друго, защото преди него всичко си работеше на 6. EDIT: Додо, разширенията и темите на Лисичето са в профила ти. Не във фолдъра на програмата. На 98 това еC:\WINDOWS\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\default.k41\ На ХР това е: C:\Documents and Settings\%логинимевХР%\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\default.cf0\ разширението в името на папката default най-вероятно е друго при теб, Лисичето го генерира случайно... Истрих всички фаилове и фолдери на експанжъна като сравнявах по имената от архива който истеглих, всичко вече е ОК Благодаря човече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 1. Na mnogo extensioni pishe 0.9+ . Tova znachi li che sa syvmestimi s 1.0 ? (v smisyl pisani sa predi da izleze 1.0 i moje na praktika da pravyat problemi) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeZoeker Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 1. Na mnogo extensioni pishe 0.9+ . Tova znachi li che sa syvmestimi s 1.0 ? (v smisyl pisani sa predi da izleze 1.0 i moje na praktika da pravyat problemi) <{POST_SNAPBACK}> 0.9+ означава, че са за съвместими с подверсиите на 0.9, като например 0.9.1, 0.9.2, 0.9.3 и тънъ. Версия 1.0 не е подверсия на 0.9, следователно няма гарантирана съвместимост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 blagodarya , sega imam drug problem: Instaliram 1.oPR na chisto (bez predishna Mozilla ili Firefox ostaveni , sled restart na kompa , bez drugi programi pusnati ... i mi dava ole32.dll error , i Windows Explorera pochva da zabiva) P.S. Sega pyk Firefox-a si trygna , ama WE kazva : "IE encountered error and needs to close" i WE se zatwarya. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 Голяма част от проблемите, които имах с Firefox се разрешипа при инсталацията на Firefox 1.0 Preview Release , в който има и много други гъдели! Страхотен е! Вече има и достатъчно голям брой приставки, които са съвместими с новата версия! Качвайте я, фенове!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 samo se opravi sled 2 restarta , ama se setih da go napisha. Sori. Razkoshen e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 Нещо не мога да намеря 'flash got all' a линка който беше по назад не работи Дайте нов ако може. Имам и друг проблем: значи преди преинсталацията на всичко , като дам 'open in new tab' активен прозорец ми оставаше първия , а сега ме прехвърля в новия. Също кoгaто ми е стартиран firefox-а като цъкна на 'quick linka' ми отваря също нов прозорец а не tab , както беше преди. Кажете как да го оправя това.... Thanks....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 flash got си отиде... И при мене го няма вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doc Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 Тука си е. Никаде не е ходил http://software.informaction.com/catalog/i...hgot&page=getit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 мммда, ама не съвсем. Той сайта си ми е пределно ясно, но въпроса е какво има на него и дали то работи така, както работеше преди Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 flash got си отиде... И при мене го няма вече. <{POST_SNAPBACK}> Как така си е отишъл!? Аз си го имам като кликна с десния бутон.Или и ти го имаш ама не ти работи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 Хубаво , тва за Flash got -a , а по другия ми въпрос идеи? edit: Между другото това дето го е дал @doc работи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.