ov3rm4n Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 Благодаря!!!!Оле оле как съм щастлив!! Ти си FifeFox-Genius! Благодаря пак!!!!!! P.S ля-ля-ляя Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 Open Links in background - не зависи кой бутон си присвоил Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 Благодаря!!!!Оле оле как съм щастлив!! Ти си FifeFox-Genius! Благодаря пак!!!!!! P.S ля-ля-ляя Link to comment Share on other sites More sharing options...
ddb Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 Зарибихте ме и и аз минах на Firefox .--- Да попитам, има ли начин да накарам браузъра да отваря всичко с target='_blanck' като нов таб? <{POST_SNAPBACK}> Всъшност има начин и той не е никак труден Съответно трябват ти: Tabbrowser Preferences Single Window Настройките на двата екстенжъна можеш да видиш тук и тук. Препоръчвам ти още: Duplicate Tab - Дублиране на таб прозорец Close Tab on double click - без коментар FoxAmp - За да можете да си управлявате любимия winamp през лисицата Успех ПП Ако имаш въпроси питай.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 Що се отнася до отварянето в нови табове се налага да инсталирате само Tabbrowser Preferences. При инсталацията му ще получите съобщение, че той върви заедно с Single Window и всичко, което трябва да направите е да направите настройките както на първия шот . Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 Аз пък си рисувам с мишката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 Аз пък си рисувам с мишката <{POST_SNAPBACK}> Нещо по-конкретно няма ли да кажеш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 ddb, мерси много! Тази тема стана малко като Firefox-support, ама като има нови юзъри . Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 И аз минавам тотално на FIRE FOX.Много е як и щом има плъгин за Флаш Гет охоо много яко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 Нещо по-конкретно няма ли да кажеш? <{POST_SNAPBACK}> От това по конкретно - Mouse Gestures Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted August 20, 2004 Author Share Posted August 20, 2004 От това по конкретно - Mouse Gestures <{POST_SNAPBACK}> да, да, прекрасно, много интересна работа. преди ми се струваше глупаво, но като прочетох малко ме заинтригува, НО след инсталация не мога да настроя икстенжъна. не ми отваря неговите настройки. използвам firefox 0.9. стъпките ми са tools -> extensions -> двоен клик на gestures,но не ми го отваря. сигурно ще се реши с преинсталация на "лисичето", но може да има нещо друго. благодаря ви! @ov3rm4n, с нетърпение чакам да изпробвам твоята конфигурация на firefox! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ddb Posted August 21, 2004 Share Posted August 21, 2004 да, да, прекрасно, много интересна работа. преди ми се струваше глупаво, но като прочетох малко ме заинтригува, НО след инсталация не мога да настроя икстенжъна. не ми отваря неговите настройки. използвам firefox 0.9. стъпките ми са tools -> extensions -> двоен клик на gestures,но не ми го отваря. сигурно ще се реши с преинсталация на "лисичето", но може да има нещо друго. благодаря ви!@ov3rm4n, с нетърпение чакам да изпробвам твоята конфигурация на firefox! <{POST_SNAPBACK}> Аз ползвам All-in-One Gestures 0.11.1. Работи перфектно а и няма проблеми с настройките на екстенжъна. @ Shade: Не се worry, важно е бирата да е студена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted August 22, 2004 Share Posted August 22, 2004 Имам някакъв проблем. Firefox не ми отваря ТОЗИ сайт. Справя се с други флашови сайтове, а този ми се отваря с IE. Какъв може да е проблема (съответно решението )? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 22, 2004 Share Posted August 22, 2004 Благодаря!!!!Оле оле как съм щастлив!! Ти си FifeFox-Genius! Благодаря пак!!!!!! P.S ля-ля-ляя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted August 22, 2004 Share Posted August 22, 2004 Да, сайта зарежда докрай, но остава на черен екран. Иконата на таба се сменя на Rockstar-ската. А сайта го отварям безпроблемно с IE. Forefox 0.9.3. Нещо, което видях в сорса на страницата: <p align="center">Viewing this site requires a Javascript-enabled browser.<br>Which we haven't detected on your system.<br> А и Java и Javascript са включени и всичко на JS Advanced е отметнато. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 22, 2004 Share Posted August 22, 2004 Благодаря!!!!Оле оле как съм щастлив!! Ти си FifeFox-Genius! Благодаря пак!!!!!! P.S ля-ля-ляя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 22, 2004 Share Posted August 22, 2004 v.0.9.3 - Без никакви проблеми! Дори и забавяне не усетих. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 Опитвам се да накарам колежката да мине на Firefox, но той категорично отказва да отвори лафче.дир.бг?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 Не е толкова категорично. Веднага давам обяснение. Лавчето се отваря в pop up прозорец. А една от най-хубавите функции на лисичето е тяхната забрана. Т.е. или тотално разрешаваш отварянето на pop up прозорци, или от настройните в web features, в бялото поле пишеш chat.dir.bg . И всичко спи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 Бре? Това беше първото нещо, което пробвах ама не се получи, но сега стана! 10х Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted August 26, 2004 Share Posted August 26, 2004 Единственият недостатък на Firefox е,че не може да си направиш Online Scan през него,ако антивирусната ти препусне нещо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 Малък проблем! От опциите в менюто Web Features си чеквам аз Block Popup Windows, но от известно време забелязвам, че нещо не е съвсем наред, защото попъпчетата пак ми се отварят. И когато, след поредното съмнение проверя в опциите, се оказва, че Block Popup Windows вече не е чекнато! Чеквам си го аз.... и след известно време историята се повтаря! И така вече няколко пъти. Ясно- с нещо не е съвместимо, има явно някаква друга настройка която пречи и не се разбират. Друго обяснение не мога да намеря. Само че за сега и това обяснение не ме устройва, защото проблема си стои и не знам как да го реша! Моля, помагайте! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 Имам проблем.Той е да свалям от Mozilla Firefox с FlashGet.Ето какво ми пише, когато натисна Download With-->FlashGet-Da problemo. Иначе аз иползвам Mozilla Firefox, а IE за да тегля със FlashGet.Иначе и IE не е зле Ама ми излизат ши****(със извинение ама много ве нерват) реклами, които едвам ги махам .... много ме нерват! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 Java, пробвай с това. Аз досега не съм имал проблеми с него, а е и доста по-добро от Download With. Въпреки че..този твоя проблем е странен за мене... а в същото време твърде познат. Ако се сетя нещо, ще пиша! Да им е честито на всички потребители на Firefox!Ние никога вече няма да използваме ИЕ FlashGot е безплатен extension за Mozilla/Firefox, чрез който можете да сваляте един или повече файла от една страница директно през FlashGet, точно както можете и с Internet Explorer (drop down меню-то "download (all) with flashget"). Download Специални благодарности на Кирил и TechBG! <{POST_SNAPBACK}> Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 да с FlashGot нещата потръгнаха и FlashGet-a вече няма да ви прави проблем мисля ,че с тази кръпка ще сложа край на използвания от мен до преди месец IE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.