CyberHill Posted August 17, 2004 Share Posted August 17, 2004 Имаш инсталиран Флекстайп... Той се ебава с шрифтовете. <{POST_SNAPBACK}> Със windows-ки кирилизатор съм.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIRTUALMANCHO Posted August 17, 2004 Share Posted August 17, 2004 CyberHill vi6 dali tva ti e taka gore v menu View > Character Encoding > Cirilic (Windows 12-51) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 17, 2004 Share Posted August 17, 2004 VIRTUALMANCHO, погледни това: ima ima opciq za mass download, no ne e standartno kakto q poznawate:select-vate linkowete, wse edno selectwate text, sled koeto dragwate i dropwate proizwolen link w download basket-a i flashget wi addwa wsi4ki selectirani files...wqrno e 4e ne e nesto koi znae kakwo, no warshi rabota. <{POST_SNAPBACK}> и това: ...Down Them All 0.2.1 ... <{POST_SNAPBACK}> Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted August 17, 2004 Share Posted August 17, 2004 VIRTUALMANCHO, погледни това: и това: <{POST_SNAPBACK}> Ми sorry за тъпия въпрос , но къде е тоя download basket? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 17, 2004 Share Posted August 17, 2004 Ми sorry за тъпия въпрос , но къде е тоя download basket? <{POST_SNAPBACK}> Имаш отворени едновременно Firefox и FlashGet, когато маркираш всичко, започваш да го влачиш към FlashGet-а, който ти стои минимизиран до Лисицата! От там нататък ще се сетиш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIRTUALMANCHO Posted August 17, 2004 Share Posted August 17, 2004 OOOOOOOOOO GOODDDDDDDD Adi IE otiva podqvolite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 17, 2004 Share Posted August 17, 2004 ха-ха-ха Крайно време... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted August 17, 2004 Share Posted August 17, 2004 тоя Firefox, като го настроих за Flashget и почна да иска да ми сваля swf-тата, а не да ми ги отваря?? Или пък плугин да му трябва? Едит: плугин му трябвало... Кефи ме.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted August 17, 2004 Share Posted August 17, 2004 Mnogo blagodaria Teddy-King Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 19, 2004 Share Posted August 19, 2004 Да им е честито на всички потребители на Firefox! Ние никога вече няма да използваме ИЕ FlashGot е безплатен extension за Mozilla/Firefox, чрез който можете да сваляте един или повече файла от една страница директно през FlashGet, точно както можете и с Internet Explorer (drop down меню-то "download (all) with flashget"). Download Специални благодарности на Кирил и TechBG! Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted August 19, 2004 Author Share Posted August 19, 2004 ураааа! да живеее mozilla foundation и всичките и продукти! обичам ч тази "лисичка" браво, Тошка! никога повече IE! всичките ми приятели минават на firefоx! зарибил съм цялата махала! отваря го, само опитай още няколко пъти Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted August 19, 2004 Share Posted August 19, 2004 Download Ще провериш ли този линк , защото нещо не ми го отваря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 19, 2004 Share Posted August 19, 2004 Работи си Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted August 19, 2004 Share Posted August 19, 2004 Зарибихте ме и и аз минах на Firefox . --- Да попитам, има ли начин да накарам браузъра да отваря всичко с target='_blanck' като нов таб? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 19, 2004 Share Posted August 19, 2004 Да попитам, има ли начин да накарам браузъра да отваря всичко с target='_blanck' като нов таб? <{POST_SNAPBACK}> Да, има! И в нов таб, а може и направо в текущия прозорец (нещо, което аз ползвам) Използвай тази приставка! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted August 19, 2004 Share Posted August 19, 2004 Ами нещо не мога да изкопая опция отнасяща се точно до target='_blank' (когато се отваря нов прозорец). Аз искам просто да се отваря нов таб (но не на всеки линк). Примерно както са тук външните линкове в постовете - отварят нов прозорец. Аз искам вместо това да се отвори нов таб. Ако е възможно, може ли да пообясниш . -- Сега видях, че това става с middle-click. Ако може браузъра сам да се усеща, обясни . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 19, 2004 Share Posted August 19, 2004 Shade, може да се направи всички линкове да ти се отварят по един и същи начин. Другото си го правиш ръчно, както ти отърва в даден момент. Това е най-удобно! За по-точна настройка не мога да кажа, и аз не открих. Ако някой види, да каже! Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted August 19, 2004 Share Posted August 19, 2004 не виждам начин да сменя favicon-ките на линковете във firefox 0.9.3 много грозно става, като си наслагат в links bar-a техните си иконки, и заради това този browser не ми е основния. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 19, 2004 Share Posted August 19, 2004 Благодаря!!!!Оле оле как съм щастлив!! Ти си FifeFox-Genius! Благодаря пак!!!!!! P.S ля-ля-ляя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted August 19, 2004 Share Posted August 19, 2004 data.bg има странен феномен тук?? Аз съм с Firefox 0.9.3 и виждам странна анимация Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 data.bg има странен феномен тук?? Аз съм с Firefox 0.9.3 и виждам странна анимация <{POST_SNAPBACK}> Темата за Дата бг е стара и мнго обсъждана. Така е, некадърни уеб дизайнери! А скоро открих, че и http://www.f-bg е доста интересна през Лисичето.. И poznai беше казат тук :" така е, като се ползват free templates" Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 Има начин да ги махнеш. Add the following to your userChrome.css... this will remove all the icons from your bookmarks toolbar. #bookmarks-ptf .toolbarbutton-icon { display:none !important; } мерси :-) само трябваше да си добавя линковете наново, че не се махнаха сами. при второ адване става ок. :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 Благодаря!!!!Оле оле как съм щастлив!! Ти си FifeFox-Genius! Благодаря пак!!!!!! P.S ля-ля-ляя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 ov3rm4n, понеже каза, че няма нещо, което не може да бъде настроено, та- как може да се направи така, че средния бутон да отваря линковете като background, защото стандартно ги отваря като Aktiv tab, а това не ми е особено удобно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 Може би защото са били в кеша вече... Не знам защо така се е получило... Някой ден, като реша, че вече съм приключил с настройките и добавянето на разширения (кога ли ще стане тая) - ще използвам тул-чето за пакетиране на Лисичето и ще кача някъде моята конфигурация. На някого може и да му е интересно, ако не му е полезно... <{POST_SNAPBACK}> аз ще го оценя :-0 даже и бета версията ;-) едит: ахх нещо може би аз не съм направил както трябва след поредица от кликове, favicon-ата пак изкача там дет не я искам. едит2: отворих примерния css: /* * Edit this file and copy it as userChrome.css into your * profile-directory/chrome/ */ Сложих го в моя случай: ...\Mozilla Firefox\defaults\profile\chrome\ сигурно има още нещо.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.