Jump to content
BulForum.com

Продава се твърд диск 640 GB (може и бартер)

Recommended Posts

Един приятел, ентусиаст, си купи преди 2 месеца 640GB WD Caviar® Green™, SATA2, 7200rpm max, 64MB, но сега реши, че му е малко и си взе 1 TB! 640 ГигаБайтовият му е излишен и иска да го продаде. Цената, която му определя е 95 лв. 90 лв. 85 лв. и е твърда! Дискът има гаранция 3 години ( вече 2 години и 10 месеца) към Smart Systems Пловдив! В момента е при мен, тъй като аз ще се разправям с продажбата. Перфектен е, няма дефекти като "лоши сектори" и т.н. Тестван е допълнително ;)

Поставям ново условие на офертата: приемат се бартери за други дискове SATA, може и с по-малък капацитет, минимум 320 GB, 500 GB от Blue или Black сериите на Western Digital, с доплащане от ваша страна! Налага се ъпгрейд на още един, по-слабичък компютър. Предлагайте само безпроблемно работещи хардове, с предимство са такива с оставаща гаранция!

При интерес, можете да ми пишете на лично или в Skype - kraseza.

За да подпомогна продажбата на колегата от купувач, който е решил да си направи RAID масив с два еднакви диска, мога да предложа още един такъв диск, със 36м. гаранция, но вече на цена 105 лв.

Уточнявам - ПРИ закупуването на диска от темата на колегата!!!

аз не виждам разлика на цената според нов http://erabg.com/products/view/category/7/page/3/

Тогава е време да посетиш личният си лекар, за да ти даденаправрение за очен лекар.

Дискът, за който упорито даваш линк, е със 16МВ кеш.

Крайно време е да престанеш да спамиш темата на колегата!!!

Крайно време е да престанеш да спамиш темата на колегата!!!

А 70лв за спам ли ще се смята -или за неприлично предложение :woot :lol:

Със зрението съм добре-с ума също-мога да представя медицинско заключение :D

Почитател съм на Дарт Вейдър :D но не владея силата чак толкова :lol: виж за правилото за 30% знам :lol:

А ти със тези два акаунта сам си подписа затварянето им!
:woot :woot :woot

:lol:Брях-туй го не знаех-че съм бил толкова богат-с два акаунта на булфорума би трябвало да се чувствам като султана на Бруней!!! :beer:

За протокола-акаунта ми е един-с почитателя на АМД пишман продуктите имаме един и същ нет доставчик! :))

Колеги, вижте какво... Първо, благодаря на SteveN за пояснението, което е дал, харда наистина е с 64 кеш и е много добър за класа си ;) Относно цената, истинския продавач каза, че може да има лек коментар, но 70 лв. са си доста "тежък" коментар :D За 70 лв. има много и добри дискове, който желае може да отскочи до любимия му компютърен магазин и да си избере такъв ;) Както писах в първия пост, цената е твърда за момента. На който не му харесва, да си намери по-евтин диск и да не се опитва да бута цената и да СПАМ-и темата! Моля пишете само разумни коментари, а не се карайте в темата ми!!! Благодаря за вниманието!

Нова цена: 85 лв.

Колеги, искам само да направя едно уточнение... Няколко човека вече ми писаха, че дискът, който продавам, могат да си го купят от JAR Computers за 115 лв. с 3 ГОДИНИ гаранция, затова уж имали интерес, но нямало да дадат толкова пари за употребяван хард. Искам да ви кажа, че дискът е закупен на 3 Март 2010 г. от "Smart Systems Пловдив", ползван е реално 1 месец (говоря за работата му ако считаме без прекъсване) и е в перфектно състояние!!! 2 ГОДИНИ 9 МЕСЕЦА и 8 ДЕНА му е точната остатъчна гаранция, считано от днешна дата. МОЛЯ ВИ, не ми пишете глупости от сорта на "в магазина е на същата цена и даже е с 3 г. гаранция"! Ами и моя е с толкова, даже ви го давам за по-малко пари и поне знаете, че работи безупречно (аз самият съм купувал чисто нови хардове и са се оказвали дефектни, с bad сектори и т.н.)! А пък като не ви харесва моята цена, отидете до JAR и си вземете "нов с 3 г. гаранция" :angry:

Поставям ново условие на офертата: приемат се бартери за други дискове SATA, може и с по-малък капацитет, минимум 320 GB, 500 GB от Blue или Black сериите на Western Digital, с доплащане от ваша страна! Налага се ъпгрейд на още един, по-слабичък компютър. Предлагайте само безпроблемно работещи хардове, с предимство са такива с оставаща гаранция!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...