KraSezZza Posted May 15, 2010 Share Posted May 15, 2010 Един приятел, ентусиаст, си купи преди 2 месеца 640GB WD Caviar® Green™, SATA2, 7200rpm max, 64MB, но сега реши, че му е малко и си взе 1 TB! 640 ГигаБайтовият му е излишен и иска да го продаде. Цената, която му определя е 95 лв. 90 лв. 85 лв. и е твърда! Дискът има гаранция 3 години ( вече 2 години и 10 месеца) към Smart Systems Пловдив! В момента е при мен, тъй като аз ще се разправям с продажбата. Перфектен е, няма дефекти като "лоши сектори" и т.н. Тестван е допълнително Поставям ново условие на офертата: приемат се бартери за други дискове SATA, може и с по-малък капацитет, минимум 320 GB, 500 GB от Blue или Black сериите на Western Digital, с доплащане от ваша страна! Налага се ъпгрейд на още един, по-слабичък компютър. Предлагайте само безпроблемно работещи хардове, с предимство са такива с оставаща гаранция! При интерес, можете да ми пишете на лично или в Skype - kraseza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveN Posted May 16, 2010 Share Posted May 16, 2010 За да подпомогна продажбата на колегата от купувач, който е решил да си направи RAID масив с два еднакви диска, мога да предложа още един такъв диск, със 36м. гаранция, но вече на цена 105 лв. Уточнявам - ПРИ закупуването на диска от темата на колегата!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amd_boy Posted May 16, 2010 Share Posted May 16, 2010 аз не виждам разлика на цената според нов http://erabg.com/products/view/category/7/page/3/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveN Posted May 16, 2010 Share Posted May 16, 2010 аз не виждам разлика на цената според нов http://erabg.com/products/view/category/7/page/3/ Тогава е време да посетиш личният си лекар, за да ти даденаправрение за очен лекар. Дискът, за който упорито даваш линк, е със 16МВ кеш. Крайно време е да престанеш да спамиш темата на колегата!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rocky777 Posted May 17, 2010 Share Posted May 17, 2010 Крайно време е да престанеш да спамиш темата на колегата!!! А 70лв за спам ли ще се смята -или за неприлично предложение Със зрението съм добре-с ума също-мога да представя медицинско заключение Почитател съм на Дарт Вейдър но не владея силата чак толкова виж за правилото за 30% знам А ти със тези два акаунта сам си подписа затварянето им! :woot Брях-туй го не знаех-че съм бил толкова богат-с два акаунта на булфорума би трябвало да се чувствам като султана на Бруней!!! За протокола-акаунта ми е един-с почитателя на АМД пишман продуктите имаме един и същ нет доставчик! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveN Posted May 17, 2010 Share Posted May 17, 2010 А ти със тези два акаунта сам си подписа затварянето им! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraSezZza Posted May 17, 2010 Author Share Posted May 17, 2010 Колеги, вижте какво... Първо, благодаря на SteveN за пояснението, което е дал, харда наистина е с 64 кеш и е много добър за класа си Относно цената, истинския продавач каза, че може да има лек коментар, но 70 лв. са си доста "тежък" коментар За 70 лв. има много и добри дискове, който желае може да отскочи до любимия му компютърен магазин и да си избере такъв Както писах в първия пост, цената е твърда за момента. На който не му харесва, да си намери по-евтин диск и да не се опитва да бута цената и да СПАМ-и темата! Моля пишете само разумни коментари, а не се карайте в темата ми!!! Благодаря за вниманието! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraSezZza Posted May 21, 2010 Author Share Posted May 21, 2010 Нова цена: 90 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraSezZza Posted May 25, 2010 Author Share Posted May 25, 2010 Нова цена: 85 лв. Колеги, искам само да направя едно уточнение... Няколко човека вече ми писаха, че дискът, който продавам, могат да си го купят от JAR Computers за 115 лв. с 3 ГОДИНИ гаранция, затова уж имали интерес, но нямало да дадат толкова пари за употребяван хард. Искам да ви кажа, че дискът е закупен на 3 Март 2010 г. от "Smart Systems Пловдив", ползван е реално 1 месец (говоря за работата му ако считаме без прекъсване) и е в перфектно състояние!!! 2 ГОДИНИ 9 МЕСЕЦА и 8 ДЕНА му е точната остатъчна гаранция, считано от днешна дата. МОЛЯ ВИ, не ми пишете глупости от сорта на "в магазина е на същата цена и даже е с 3 г. гаранция"! Ами и моя е с толкова, даже ви го давам за по-малко пари и поне знаете, че работи безупречно (аз самият съм купувал чисто нови хардове и са се оказвали дефектни, с bad сектори и т.н.)! А пък като не ви харесва моята цена, отидете до JAR и си вземете "нов с 3 г. гаранция" Поставям ново условие на офертата: приемат се бартери за други дискове SATA, може и с по-малък капацитет, минимум 320 GB, 500 GB от Blue или Black сериите на Western Digital, с доплащане от ваша страна! Налага се ъпгрейд на още един, по-слабичък компютър. Предлагайте само безпроблемно работещи хардове, с предимство са такива с оставаща гаранция! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraSezZza Posted May 28, 2010 Author Share Posted May 28, 2010 Дискът е продаден! Close the topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.