djadomraz Posted May 15, 2010 Share Posted May 15, 2010 Е верно, празни са, но ако някой иска да си сипва ракията в бутилка от Glenfiddich 18 примерно или иска да си ги сложи на стената като злобил да казва. Писна ми да му ги пазя (а му бях обещал но все пак мина над половин година) ако някой иска да му ги дам да се обади. Офертата важи до утре, след това ги мятам в кофата че взеха да ми пречат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drago Posted May 16, 2010 Share Posted May 16, 2010 Е верно, празни са, но ако някой иска да си сипва ракията в бутилка от Glenfiddich 18 примерно или иска да си ги сложи на стената като злобил да казва. Писна ми да му ги пазя (а му бях обещал но все пак мина над половин година) ако някой иска да му ги дам да се обади. Офертата важи до утре, след това ги мятам в кофата че взеха да ми пречат. да ги взема аз? кой квартал си и да не са тип 1000-1200 броя,заради превоза де Link to comment Share on other sites More sharing options...
root666 Posted May 16, 2010 Share Posted May 16, 2010 Снимай ги тия бутилки, колко броя са, да те оттървем от тях... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 16, 2010 Author Share Posted May 16, 2010 10тина-15 броя са някъде. От Glenfiddich 15, 18, Bushmills 18, от уискитата не помня какво има, от коняците има на Martell XO, Remy Marten XO, Courvoisier XO, Hennesy Fine и може и още някой подобен да има но дотук свършват спомените ми. В гаража са и ме мързи да слезна до долу за да ги снимам Близо до моста на Герджика съм. Който иска да ми пише на лични да се разбираме как да ги вземе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.