Jump to content
BulForum.com

Хакнаха ми скайпа!

X-sert

Recommended Posts

Именно... сестра ми е руса... и разбира се не пропуска да хване някой вирус в скайп.... едно време онзи ILOVEYOU.EXE го хвана измежду първите :) Забранил съм ѝ да ми праща писма освен на един email (който почти не го проверявам) - първо ми се обиди, после каза че съм задръстен и сега само си говорим по телефона чат-пат СМС да ми прати :)

Е, ти си противоречиш. Ако ти самия не отваряш всичко, което ти пратят, защо сестра ти да не може да те спамва, а ти или не ѝ отваряш глупостите които атачва, или филтрираш. :) Съмнявам се да изпитваш страх от емайл програмата, която ползваш дали няма да се зарази само от гледане, по-вероятно да си ѝ казал право в очите да не те занимава с глупости като те залива с мейли :lol:

Е, ти си противоречиш. Ако ти самия не отваряш всичко, което ти пратят, защо сестра ти да не може да те спамва, а ти или не ѝ отваряш глупостите които атачва, или филтрираш. :)

Защото взех да се дразня да ме залива с глупости при това повечето от които "ох дано предното не си го отворил, то беше вирус не бях аз" и подобни. И през ден да ѝ обяснявам - пак си хванала вирус, тя да се кълне че не е докато разбере че май май не е права...

И понеже напастта сканира и address book-a и после те заливат оттам със спам и други вируси затова строго ѝ забраних да ми праща каквото и да било на "истинския" email... верно понацупи се защото като ми пращала картички така нямало съм да ги видя но се разбрахме че аз и инак пак не ги гледам :)

( hi!I have a problem with my skype ..I think sobebody was sent a virus

that is sent and my friends my password was stolen and I can not log in

skype... please help me

my skype : (потребителското име на скаипа )

Не че няма да ви разберат и така, ама дай барем да звучи по-английскo правилно, че да не се излагаме пред чужденците:

hi!I have a problem with my skype ..I think somebody has sent me a virus.
It spread among my friends as well. My password has been stolen. Now, I can not log in... please help me

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...