tedy Posted September 20, 2010 Share Posted September 20, 2010 Именно... сестра ми е руса... и разбира се не пропуска да хване някой вирус в скайп.... едно време онзи ILOVEYOU.EXE го хвана измежду първите Забранил съм ѝ да ми праща писма освен на един email (който почти не го проверявам) - първо ми се обиди, после каза че съм задръстен и сега само си говорим по телефона чат-пат СМС да ми прати Е, ти си противоречиш. Ако ти самия не отваряш всичко, което ти пратят, защо сестра ти да не може да те спамва, а ти или не ѝ отваряш глупостите които атачва, или филтрираш. Съмнявам се да изпитваш страх от емайл програмата, която ползваш дали няма да се зарази само от гледане, по-вероятно да си ѝ казал право в очите да не те занимава с глупости като те залива с мейли Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 Е, ти си противоречиш. Ако ти самия не отваряш всичко, което ти пратят, защо сестра ти да не може да те спамва, а ти или не ѝ отваряш глупостите които атачва, или филтрираш. Защото взех да се дразня да ме залива с глупости при това повечето от които "ох дано предното не си го отворил, то беше вирус не бях аз" и подобни. И през ден да ѝ обяснявам - пак си хванала вирус, тя да се кълне че не е докато разбере че май май не е права... И понеже напастта сканира и address book-a и после те заливат оттам със спам и други вируси затова строго ѝ забраних да ми праща каквото и да било на "истинския" email... верно понацупи се защото като ми пращала картички така нямало съм да ги видя но се разбрахме че аз и инак пак не ги гледам Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 ( hi!I have a problem with my skype ..I think sobebody was sent a virus that is sent and my friends my password was stolen and I can not log in skype... please help me my skype : (потребителското име на скаипа ) Не че няма да ви разберат и така, ама дай барем да звучи по-английскo правилно, че да не се излагаме пред чужденците: hi!I have a problem with my skype ..I think somebody has sent me a virus. It spread among my friends as well. My password has been stolen. Now, I can not log in... please help me Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.