REDLINE Posted May 12, 2010 Share Posted May 12, 2010 HP Power Suply , model - PS-3701-1 Максимална мощност - 725 вата. за сървъри HP четвърто поколение ЦЕНА - 75лв. 65лв. skype- pvd_lazy_boy tel- 0895471680 Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDLINE Posted June 19, 2010 Author Share Posted June 19, 2010 Нова цена - 65лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mic Posted June 19, 2010 Share Posted June 19, 2010 Съжалявам за спам-а ,но не е за принтер а за сървъри HP четвърто поколение Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDLINE Posted June 19, 2010 Author Share Posted June 19, 2010 Съжалявам за спам-а ,но не е за принтер а за сървъри HP четвърто поколение Мерси за корекцията, ще ти се доверя Значи захранването е за нещо такова: Link to comment Share on other sites More sharing options...
toncho_b4 Posted June 19, 2010 Share Posted June 19, 2010 Колега, би ли ни ориентирал в размерите в сантиметри и ако може още някоя друга снимка, понеже не мога да преценя дали изходите за 12 и за 5 волта са директно от платката... с този изходящ ток човек чак ток за запалване на двигателя на колата може да си подаде от него....Имам интерес, но не за точно тази цена .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted June 19, 2010 Share Posted June 19, 2010 Ето още малко инфо по темата: Захранването е 725watt hot-plug redundant power supply. Използва се в Proliant G4 сървърите и както е казал @Mic по-горе в сървъри 4-то поколение. "Едит: засегнал съм колегата над мен, извинявам се). Малка справка за цената: ТУК . Това са номерата като резервна част: 365063-001 и 345875-001 . Ново такова захранване струва над 300 лева. Цената е повече от подарък. Дано да се продаде бързо и на човек, на който ще му влезе в употреба. Щом се пита за размери и прочие, едва ли ще се ползва по предназначение. Тези захранвания или стават за даден сървър или не - не могат да се побългаряват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toncho_b4 Posted June 19, 2010 Share Posted June 19, 2010 Колега, мисля, че просто спамиш темата, аз не съм обявявал цената , която съм готов да платя за въпросното, после не съм казал че искам да го ползвам за сървър, понеже моя сървър е първо на IBM и после си работи перфектно със сегашното си.Те дори не са съвместими.Но обявеното тук с параметрите, които прочетох върху една от снимките ме навежда на мисълта, че не е нужно всеки път да си проектирам сам нещо(в случая визирам захранващ блок поне 500 вата с основно 12 волтов изход), което ще ми излезе от 400 до незнам колко лева и да си го правя сам, след като мога да ползвам готово изделие с подходящите размери.... Иначе с продавача мисля, че можем да продължим разговора, конкретизирайки цената, която съм готов да платя за стоката... Досега съм си купил няколко неща от този форум, не съм продал нито едно от тях или въобще нещо, подарявал съм съвети в други теми (но не и в купува/продава) и досега никой не се е оплакал от мен като купувач.Така, че не си представям как смееш да пишеш по подобен начин в тема в която не си засегнат въобще.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted June 20, 2010 Share Posted June 20, 2010 Нямах идея да спамя темата на колегата, просто да внеса малко повече светлина за захранването, защото не са ширпотребни захранвания. Мисля, че съм добавил и малко повече инфо за захранването, както и каталожните номера, по които може да се намерят параметрите му из нета. Ако модераторите преценят, моля да изтрият и двете ми мнения. Приятна неделя на всички (макар и дъждовна). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.