Jump to content
BulForum.com

Анкета: Какъв браузър ползватe?

Какъв браузър ползватe?  

65 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Все още ползвам Firefox (3.6.3 към момента). За мен наличните, които бих ползвал са той или IE8, други за мен няма. Причините да го ползвам пред ИЕ8 са чисто интерфейсни. Вчера направих опит да мина на ИЕ8, но неуспешен, защото доста неща по интерфейса ми липсват, някои критични, и като цяло ВЪПРЕКИ по-лагавия и бъгав характер на Лисицата, съм принуден с нея да си карам, па ако ще на 3-4 дена да се налага да я рестартирам. А ИЕ8 и 3-4 месеца не му пречат хич. Ама няма пълно щастие, и като се замисля голяма вина за това има гадния Флаш!

FF! Най-добрия браузър, направо е като пластелин, няма начин да не му е удобен на човек, начините за да му се подобри и приспособи работата към вкуса на потребителя са огромни. Въпреки, че дръпнах новата Опера и действително е много по-пъргава от предишнито което съм видял от опера, пак ми седи крива в сравнение с ФФ. Chrome не искам да го коментирам, за 5-те дена които съм го ползвал го намразих за близките 1000 години и няма да го барна никога. Най-доволен като, че ли бях с ФФ 2.** серийте, но функициалноста на някои сайтове ме пренуди да го сменя с 3.6. Само правя малка вметка, че след като минах на новия фф ми започнаха проблемите с тоя форум, това че не мога да минимизирам раздели т.н. и почнах и аз пред няма и месец да трия бисквитките. Не че е кой знае какво, но с предишната ми версия не ми се налагаше, явно всичко си има цена.

Все още ползвам Firefox (3.6.3 към момента). За мен наличните, които бих ползвал са той или IE8, други за мен няма. Причините да го ползвам пред ИЕ8 са чисто интерфейсни. Вчера направих опит да мина на ИЕ8, но неуспешен, защото доста неща по интерфейса ми липсват, някои критични, и като цяло ВЪПРЕКИ по-лагавия и бъгав характер на Лисицата, съм принуден с нея да си карам, па ако ще на 3-4 дена да се налага да я рестартирам. А ИЕ8 и 3-4 месеца не му пречат хич. Ама няма пълно щастие, и като се замисля голяма вина за това има гадния Флаш!

Май Apple не случайно акцентират на отворените формати в HTML5 и предизвикаха войната срещу Flash.

Аз си изключих поддръжката на Flash във Safari и старият ми iBook лети :)

Не ми трябват плъгини и адони, искам като цъкна да реагира веднага, да не заема 500MB рам процеса и да е стабилен, затва само IE8 ;)

Не ми трябват плъгини и адони, искам като цъкна да реагира веднага, да не заема 500MB рам процеса и да е стабилен, затва само IE8 ;)

Последно време дадох шанс на Опера-та да ми стане любим браузър и успява, само където от време на време с някои сайтове не работи както трябва, също и понякога лагва при по-тежки сайтове, иначе като интерфейс е по-добра от Firefox.. Относно, че опера била лека, не бих се съгласил, защото почти винаги ми заема 200-250МБ Рам. Също ме дразни това, как за 14 години история има едва 2% маркетингов дял...

А относно IE, отдавна не го ползвам и не смятам.;-)

Последно време дадох шанс на Опера-та да ми стане любим браузър и успява, само където от време на време с някои сайтове не работи както трябва, също и понякога лагва при по-тежки сайтове, иначе като интерфейс е по-добра от Firefox.. Относно, че опера била лека, не бих се съгласил, защото почти винаги ми заема 200-250МБ Рам. Също ме дразни това, как за 14 години история има едва 2% маркетингов дял...

А относно IE, отдавна не го ползвам и не смятам.;-)

И аз ползвам Opera.

Ами какво да ти кажа, Opera не е толкова комерсиална и не я рекламират и тръбят за нея навсякъде. Който знае какво иска-Избира нея. Това е.

При мен с много на брой табове(30+)Оpera се държи доста добре. Има и различни дребни благинки, които ти улесняват живота :)

Като цяло добър браузер, не е тромав и тежък като FF

А до колкото знам дялът на Opera при браузерите е 4-5 процента.

Може би им изигра малко лоша шега, че в началото Opera е била платена...

Но вече е безплатна и достъпна за който си поиска.

Абе бърз е, ама да няма RSS reade build in...Бях писал за операта, вече тотално я отписах, страшно лагва и взима неоправдано количество рам, въпреки, че това не е проблем за мен. Като че ли факта, че ползвам FF от 4 години, не мога да го зарежа току-така.;-)

P.S. От

в youtube се разбира, че всъщност браузъра е оставен на forward бутона, което е логично, защото на практика не може да се зареди дадена страница толкова бързо. И все пак, колкото и да е бърз, си остава бразузър направен от Google!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...