Jump to content
BulForum.com

Купувам РАМ PC133 за настолен компютър

Recommended Posts

Имам 1 бр. РС133/256нб - 10лв.

и аз имам един брой 256 10лв.

Двете дали ще заработят заедно? Ако стане може да ги взема.

Някой да предложи 512мб в добро състояние?

Някой да предложи 512мб в добро състояние?

имам перфектна Kingston 512/133, цена 33 лв, 7 дена пълна мънибек гаранция.

Закупен е чипа от inherit. Тъй като има вероятност да не сработи със старите машини е възможно да го върна. При подобна ситуация търсенето на 512 мб чип отпада изцяло. Остава търсене за 256 мб. Все още няма яснота дали двата чипа, предложени по-назад ще заработят заедно - моля продавачите да ме информират - имам предвид Румбата и Акимото.

Закупен е чипа от inherit. Тъй като има вероятност да не сработи със старите машини е възможно да го върна. При подобна ситуация търсенето на 512 мб чип отпада изцяло. Остава търсене за 256 мб. Все още няма яснота дали двата чипа, предложени по-назад ще заработят заедно - моля продавачите да ме информират - имам предвид Румбата и Акимото.

Въпреки, че не те интересува моето предложение... да те информирам, че моите са китове от маркови машини и работят заедно. Затова и цената е такава.

Успехи :)

Guest Rumbata

Остава търсене за 256 мб. Все още няма яснота дали двата чипа, предложени по-назад ще заработят заедно - моля продавачите да ме информират - имам предвид Румбата и Акимото.

Няма как да знам дали моята плочка ще сработи с тази на Акимото.

Rumbata и Akimoto, поне информирайте RaptoR дали 256-ците ви са с 16 чипа, или с по-малко.

Доколкото разбрах, става дума за стари машини, така че най-добре ще е 256-ците да са с 16 чипа.

Rumbata и Akimoto, поне информирайте RaptoR дали 256-ците ви са с 16 чипа, или с по-малко.

Доколкото разбрах, става дума за стари машини, така че най-добре ще е 256-ците да са с 16 чипа.

Благодарности за пояснението от колегата. Едната машина е със 750 mhz процесор и захапа 512-ката като топъл самун - благодарности. За машина с Пентиум Кламат на 350 се търсят две 256-ци, както каза inherit с по 16 чипа

PQI 256MB PC133 MS3856UPP - 16лв.

Мога да ти я дам да я тестваш при теб ако имаш интерес...

Работи безпроблемно с Katmai 500MHz slot1 и DFI P2XBL chipset BX440

от тази тема

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...