PePfx Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 Tърся амбициозни и сериозни PHP програмисти. - намерен Търся css designer/coder - намерен Търся Flash Action Script програмист - възможност за работа от вкъщи - мотивиращо заплащане обвързано с резултати - работа по интересни проекти Идеалният кандидат е: - млад по душа и сърце с амбиции за развитие - с иновативни виждания и креативност - ,добре ще е ако имате известни познания по HTML и CSS ще се радвам ако може да започне веднага Предишен опит е задължителен. за контакти pepfx@bigcoin.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
spas99 Posted June 8, 2010 Share Posted June 8, 2010 Tа в тази категория падам и аз.... въпреки че Ajax ми е малко слаб (поне съм се позанимавал и с него) др е на 6 въпреки че още даскалувам Link to comment Share on other sites More sharing options...
PePfx Posted August 18, 2010 Author Share Posted August 18, 2010 Tа в тази категория падам и аз.... въпреки че Ajax ми е малко слаб (поне съм се позанимавал и с него) др е на 6 въпреки че още даскалувам ПМ н ти ли пратих? наистина ajax не е задължителен, просто е в плюс все още търся, надявам се да намеря точния човек (PHP маняк) Моля не се стеснявайте да ми пишете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PePfx Posted September 9, 2010 Author Share Posted September 9, 2010 Намерих Подходящия човек, сега търся CSS designer/coder - намерен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.