Hammer Posted June 13, 2004 Share Posted June 13, 2004 Този мач ми наподоби на мача Ботев - Локо ПД 1:2 на 25 май 2003 г. Още боли, а ? Иначе много се радвам, че Франция спечелиха. Не играха добре, но по принцип са по- класният отбор. Според мен имат най- добрите изпълнители на това европейско. Не разбирам защо толкова ги мразите, не харесвате ли техничния футбол? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 13, 2004 Share Posted June 13, 2004 никой ли не е гледал мача MANCHESTER Utd - BAYERN /99'/?????????? Гледал съм го, но съм от Манчестър Юнайтед и не ми прави впечатление Link to comment Share on other sites More sharing options...
play_me Posted June 13, 2004 Share Posted June 13, 2004 Егаси калитарите, жабарите направиха най- великия мач в цялата си история, да не говорим за онова мишле Бартес.....БОЖЕ колко са жалки дано Франция да проиграе истински футбол в близките 20-30год. Нека само да пожелаем успех на Англия те заслужават много в този и без това скучен световен футбол.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 Егаси калитарите, жабарите направиха най- великия мач в цялата си история, да не говорим за онова мишле Бартес.....БОЖЕ колко са жалки дано Франция да проиграе истински футбол в близките 20-30год. Нека само да пожелаем успех на Англия те заслужават много в този и без това скучен световен футбол.... to se widq koi e po-dobyr Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 to se widq koi e po-dobyr Там е работата, че не е достатъчно да си по-добрият, трябва ти и късмет, за да победиш Гледал съм го, но съм от Манчестър Юнайтед и не ми прави впечатление Така значи, любимият отбор като победи по мизерен начин - няма проблем! Обаче ако някой друг направи такъв "подвиг" - баси тъпаците, некадърници и т.н...Интересно мислене, признавам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 Za kogo 6te wikate dnes italiq ili daniq Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 V syshtnost zashto nikoi ne spomenava fakta che v tozi otbor koito igra vchera ima 2ma francuzi? Men lichno bi me bilo sram ako igraiat dvama bylgari v nashia nacionalen. Kolkoto do macha - dve pobyrkvashti greshki na James i Gerrard v poslednata minuta kato pri pyrvia gol narushenie niamashe. Sega shte vidite Sveicaria kato gi razbie vsichkite! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boev Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 Ами според мен е по-добре Италия да бият защото тях не можем да ги стигнем но можем да бием Швеция и Дания и да се класираме 2-ри! Особено ако Италия им земе точките! Ние ще сме напред ! Айде Българи Юнаци! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl8 Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 Дания по-добре, аз съм злопаметен и помня САЩ '94 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF_Shocker Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 Кво намразихте французите, че си играха докрай? По-добре намразете тоя клоун Бекъм, че ви провали, а не Франция, че ви победи. Всеки може да даде голов пас, не всеки може да изпусне дузпа. Kvo sa igrali dokrai,dobre 4e be6e Zidan da im nadyni teq 2 gola makar i ediniq ot duzpa(svalqm mu 6apka na toq 4ovek) Ina4e 4e Beckam e edno govno,govno si e Za Shveciq:Bulgariq,moqta prognoza e 1:3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 moqta e 3:1 za Sweden.no dano ne sum prav specialno 6te si trugna po rano ot y4ili6te,za da gledam i Danmark vs Italy... dano ni podzenqt,za6toto togava naistina 6te im pokajem koq e nai-golqmata futbolna naziq na Balkanite... uspex mom4eta.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 moqta e 3:1 za Sweden.no dano ne sum prav specialno 6te si trugna po rano ot y4ili6te,za da gledam i Danmark vs Italy... dano ni podzenqt,za6toto togava naistina 6te im pokajem koq e nai-golqmata futbolna naziq na Balkanite... uspex mom4eta.... Песимист!!! Аз мисля България - Швеция 2:1 ; България - Дания 2:0 ; България - Италия 1:1 пък и да паднем от Италия пак ше хванем второто място ама тога е по-лошо защото ще играем срещу първият от Д група Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 Aз не сьм мнооо добьр в прогнозите,но мисля че Италия - Дания 1:1 България - Швеция - 1:1 и ще се заформи групата на смьрта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 мнооого хубав мач! аз бях за Англия, но французите държаха докрай и победиха... беез да коментирам повече ще кажа че се надявам да има още такива мачове, защото не ми се гледат издънки като Хърватска : Швейцария! много се изложиха хърватите, много ме е яд. вече съм назад със резултата и тряя да се стягам прогноза за днес: Италия-дания 0:0 БЪЛГАРИЯ-Швеция 3:0 това е резултат мечта. имам един друг резултат, но него няма да го казвам, щото съм оптимист. момчета днес ще викаме по улиците ПОБЕДА!!!, ОБЕЩАВАМ)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shin Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 България ще бие тъпите шведи с 3:0 але але але але БЪЛГАРИ ЮНАЦИ БЪЛГАРИ ЮНАЦИ Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightLife Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 stiskam palci nai-posle bulgaria da ima uspeh nad shvecia -> 1:0 za nashtite iunaci a za italia - dania mi se iska raven 1:1 primerno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bky4eHeH Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 За нашия мач няма да говоря да не уручасам наште . А в другия искам да бият Италиянците , щото ако си земат и двата мача с нас ще играят поне на 50% възможност за да пазат сили за нататък, а тва за нас-добре дошло Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorkis Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 Италия - Дания 3:1 Българя-Швеция - 1:1 и всичко ще се подреди перфектно, естествено ако бием ще е още по-перфектно но поради факта, че това е първи мач, нашите ще са леко притеснени и няма да могат да покажат какво могат. Дано да ме опровергаят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 Лошото е ,че както вингаи има разправия в отбора!Този лекар как можаха да го изгонят точно сега не мога да разбера "българска работа" Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 Важното е нашите да играят добре, и да имаме повечко полжения. Не ми се иска да гледам "опъченците на Шипка". Другия мач в групата се надявам Италия да бие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 Аве ако играем с хъс и със стегната защита имаме всички шансове да спечелим. Ама не трябва да има изцепки каквито 100% ше има така че късмет на нашите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted June 14, 2004 Author Share Posted June 14, 2004 Българиа-Швеция 2-0 ще има грешки в нашата защита,ще има грешки и в тази на шведите.Ако успеем да се възползваме на 100% от тяхните грешки,мача ще е за нас .Също така ще бъде много добре ако им развалим играта и не им оставяме възможност да си подават топката(както португалците не можеха срещу гърците) Дания-Италия 1-2 състава на нашите : вратар Здравко Здравков защитниците Владимир Иванов, Росен Кирилов, Предраг Пажин и Ивайло Петков, полузащитниците Стилиян Петров(капитан на тима), Георги Пеев,Мариян Христов и Зоран Янкович нападателите Димитър Бербатов и Мартин Петров УСПЕХ ! едит: вижте тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted June 14, 2004 Author Share Posted June 14, 2004 Дания - Италия 0-0 един резултат който много ни устроива при една евентулана победа тая вечер излизаме на 1-во място дано успеят ! Кой ще ни спре ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 Slain, не ми се иска да развалям настроението ти, а и едва ли ще успея, но според мен равният резултат днес означава само едно - че в следващите си мачове и Дания и Италия ще играят на нож, а това, мисля ще се съгласите, никак не е добре за нас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF_Shocker Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 1:0 za shvedite na maika im...Ma i na6ti imaha tolkova vyzmojnosti da vkarat i gi propilqha... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.