Slain Posted June 24, 2004 Author Share Posted June 24, 2004 за тази вечер си мисля Португалия-Англия 1-3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 По принцип Англия е по-силният отбор,обаче незнам кой ще е съдията и как ще се държи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 Браво на Оуен супер пич!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 англичаните ще мачкат тая вечер,вервайте ми португалия-англия 1:2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
k-otixxx Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 Що не се кефи коментатора ааа,цял мач се дереше за Англия.)Аре чао на прехвалените англичани. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 toq beckham ne moa go gledam auuuu,6te go smaja..... spiram da pi6a,4e sum mnoo qdosan dano France gi bie teq sme6ni portugalci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted June 24, 2004 Author Share Posted June 24, 2004 уффф отпадна и другия ми любим отбор играха добре ама накрая пак отпаднаха....заееееби сега съм за Франция и Холандия.Един от двата отбора трябва да стане шампион ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 prodaljavat tia cigani da eba tiahnata mama,anglichanite si biaha po dobri-jalko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 Шшшш ,пич как ще си за Франция,бе ей! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 4esto ENGLAND otpadat taq ve4er....Rooney pak 6te otbelqzva Sorry za Portugal 4e e domakin i me e qd i za Christiano Ronaldo, no takav e jivota, ediniq pobejdava drugiq gubi Прав си да ти кажа Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 Бахти якия мач. Просто беше убийствен. И Бекам естествено изтърва дуспата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 Тва е тъпотията, Англия отново се издъни на голямо първенство. Защо винаги така става с тях, особено при изпъление на дузпи. Тоя Бекъм вече не трябва да стъпва на терена. Само пречи на отбора Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN4ETO Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 ***** неговата **** ***** ,в **** ***** ееййй тоя Дейвид Пекан.......................................................................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeverFirst Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 К'во се косите бре хорица - този Леймкид Бедхам не е виновен ........ ,че се е родил с два леви крака... Шегата настрана - Бекам беше най-добрият играч на терена ... на триизмерен тетрис ... П.П. Ей , замалко да забравя зловещото Мухахахахаха / малко ми е криво ,защото бях за Англия , но не може без зловещо Мухахахахахаха ... / Link to comment Share on other sites More sharing options...
play_me Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 Nai to4nite dumi sa: " Otkradnaha pobedata na ANGLIA"MAMKA MU> Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeverFirst Posted June 24, 2004 Share Posted June 24, 2004 Nai to4nite dumi sa: " Otkradnaha pobedata na ANGLIA"MAMKA MU> Да , но аз се басирам ,че Бекам няма да ги каже / защото не е особено точен , не за друго / ... П.П. С този пост преставам да се подигравам с хора , които получават повече пари от колкото аз сигурно ще изкарам през целия си живот на кибик в калта ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted June 25, 2004 Share Posted June 25, 2004 Англичаните си тръгнаха, идва ред на Холандия. Не може със случаен гол в третата минута да се класираш на 1/2 финал. Португалия цял мач ги мачка, и логично стигна до гола. Видя се, че Англичаните могат и повече, но с този теньор толкова. 25 30 мин преди края, почна да прави смени за да запази преднина от един гол. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted June 25, 2004 Author Share Posted June 25, 2004 Видя се, че Англичаните могат и повече, но с този теньор толкова. 25 30 мин преди края, почна да прави смени за да запази преднина от един гол. да не забравяме че им се контузи най-добрият играч до момента още в 20мин.Кой знае какво щеше да направи и в тоя мач Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted June 25, 2004 Share Posted June 25, 2004 i che manekena propusna duzpi4ka[vse pak mu e za 1vi put,neka mu prostim ] toi Beckham ne si be6e napravil pedikur i zatova propusna i provali za poreden put Angliq ina4e te igraxa po-dobre ot Portugal,deto super sme6no izravnixa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 25, 2004 Share Posted June 25, 2004 Абе имам странното чувство, че Бекъм нарочно испусна дузпата! Футболист от неговата класа- каквито и пропуски да е правил, все пак си е играч от световно равнище - не бие дузпа по този начин. Той сякаш умишлено копна топката, а като добавим и силата на удара - еми нямаше как да влезе...Представете си заглавията:"Бекъм:"Мамка ви мръсна, фенове долни, гадно ли ви е сега?" А колкото до Холандия - няма да отпаднат! Ще бият и Швеция, и Португалия. И вече срещу Франция на финала ще видим какво ще стане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolen-mozak Posted June 25, 2004 Share Posted June 25, 2004 golqm mach napraviha vchera pichovete shto se otnasq do duspata Beckam predi da e bie bqh 99% sigoren che shte e izpusne ne mu se otdava da vkarva ot 11 metrovata tochka tva e fakt inache macha beshe mnogo dramatichen imashe sichko mojeha i Anglia da obarnat macha vav vtoroto prodaljenie kakto i portugalia abe vcherashnia mach beshe mnogo golqm tova se kazva futbol krasota shto se otnasq do Holandia te sa mi lubimia otbor i shte se radvam naistina da stignat finala no shte im e trudno no vqrvam v tehnia uspeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted June 25, 2004 Author Share Posted June 25, 2004 кво само го плюете Бекъм бе изпуснал дузпа...голяма работа.В сегашния отбор на Англия никой не направил толкова колкото Бекъм за тоя отбор.Да не говорим че в тея мачове дето игра сега се раздаваше на максимум.Участваше в атаките,помагаше на защитата,организираше атаките.Бекъм е велик футболист а тея които го плюят могат само да му завиждат за това което има и е направил ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted June 25, 2004 Share Posted June 25, 2004 Бекъм е велик футболист с психика на 5 годишно дете ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted June 25, 2004 Share Posted June 25, 2004 Абе имам странното чувство, че Бекъм нарочно испусна дузпата! че Бекъм е педерас, педерас е, ама нарочно я изпусна! напълно съм отчаян - всичко е пари и не може да се надяваме да гледаме хубав футбол. Португалия почти на 100& е на финал! дейба подкупното UEFA, FIFA, и други подобни говеда!!! а ако и Гърция се класират на 1-2 финал ще си е бати корупцията! това ми е мнението за Европейското! Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted June 25, 2004 Share Posted June 25, 2004 кво само го плюете Бекъм бе изпуснал дузпа...голяма работа. Прав си. Всички изпускат. Но никой не го прави три пъти поред. Или ако има такъв той не взима по 22 милиона на година. Само като му видях физиономията преди да бие и знех че ще изпусне. Съдята свири 50 на 50 не знам защо го намесвате. Треньора ги закопа. Гола на Португалците беше въпрос на време, призна си го дори и коментатора който беше заклет привърженик на англичаните. Не може от 24 удара към вратата да не се пропукат нито веднъж. Такъв мач помня на нашите национали със Румъния през 96-та, когато след ранен гол на Стоичков 90 мин бяхме като опълченци. Грозен, еднообразен футбол от страна на Англичаните. Тъпо е да гледаш как 6 7 футболиста се чудят на къде да изчистят топката от наказателното си поле. Slain Англия не е отбор който разчита на един футболист да реши мача. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.