Jump to content
BulForum.com

Евро 2004

Slain

Recommended Posts

• Replies 592
  • Created
  • Last Reply

според вас кой е бъдещия шампион

аз съм за Италия ама като гледам няма да продалжат и на четвърт финал

според вас кой е бъдещия шампион

аз съм за Италия ама като гледам няма да продалжат и на четвърт финал

Portugaliq /angliq ili tapite francuzi,no moje i Chehite da napravqt furor :punk

За довечера пък се говори, че Пламен Марков ще разчита на Валери Божинов в атака. Не е ясно, обаче, дали Божинов ще бъде титуляр или ще влезе като резерва. Аз лично съм за първото и смятам, че двамата с Бербатов могат да направят добър тандем.

Единствено се чудя защо Марков не се реши да пусне Божинов в първите два мача :confused . Неговите голове в Серия А струват много повече от тези на Здравко Лазаров в турското първенство...

Отделно не разбрах защо ги взехме тези 6 нападателя, като досега играхме само с 1. Владо Манчев не пипна топката в първия мач, същото важи и за електричката във втория. Чиликов и Божинов търкат пейката, а Зоран игра по-скоро като халф...

Мисля си, че вместо Чиликов тренерът можеше да повика Мартин Камбуров, който според мен щеше да се справи много по-добре на позицията на Мариян Христов. Пък и Камбуров има много по-добър усет към гола... Също Кривия можеше да бъде повикан...

Абе много ме разочарова Пламен Марков... изглежда интелигентен човек, но без характер. Предварително ни обрече още преди заминаването, с изказванията си, че не трябва да очакваме нищо от това първенство. Защо тогава играхме за да се класираме? Ебати - да бяха се класирали белгииците по-добре! Едва ли щяха да играят така! И нека Пламен да гледа внимателно мачовете на латвииците, футбулисти, с класа под нашите, и тогава да говори дали сме обречени.

П.С. Гледах едно интервю на тренера ни, в което доста си противоречеше. Първо каза, че това са възможностите на отбора ни. Минутка по-късно каза: "Доста от футболистите играха под възможностите си". А де! Взе да се изпарява и впечатлението ми, че е интелигентен. Или просто си дрънка клишета...

П.С. Гледах едно интервю на тренера ни, в което доста си противоречеше.  Първо каза, че това са възможностите на отбора ни. Минутка по-късно каза: "Доста от футболистите играха под възможностите си". А де! Взе да се изпарява и впечатлението ми, че е интелигентен. Или просто си дрънка клишета...

това го гледа по Нова Тв нали в неделя аз там гледах интервю и много ме ядоса тоя трява се махне от отбора не става за тази работа

предполагам,че 2рото полувреме не само Божинов,но и Чиликов ще влязат в игра..поне се надявам де

за Манчев не знам какво да кажа-нещо като Любо Пенев е,за клубният си отбор играе добре,а за националня доста незабележимо....

сигурен съм,че ще се представим доста по-добре от досегашното и ще спрем италиянците за 1/4 финалите :punk

Wow,ima smisul mi se struwa!

Абе много ме разочарова Пламен Марков... изглежда интелигентен човек, но без характер. Предварително ни обрече още преди заминаването, с изказванията си, че не трябва да очакваме нищо от това първенство. Защо тогава играхме за да се класираме? Ебати - да бяха се класирали белгииците по-добре! Едва ли щяха да играят така! И нека Пламен да гледа внимателно мачовете на латвииците, футбулисти, с класа под нашите, и тогава да говори дали сме обречени.

много си прав в всичко което каза особено за това дето съм го цитирал ;)

отбори като Хърватска(които им показахме как се играе на Васил Левски),Латвия,Швеицария,Русия смятам че са под нашето ниво.Но се представиха по-добре от нас ;( мисля че се получи така първо заради съдийските отсъждания и второ заради треньора ;( преди много ме кефеше Марков а сега с тея изказвания и нещата които направи супер много ме разочарова.Играе с един нападел напред,има 23-ма играчи и като вижда че на някой не му върви играта(като на Пеев срещу Дания) да го сменя,казва че резервите не били равностойни на титулярите,в мача с Дания да падаме с 1-0 и той да има право на още една смяна и да я направи в 82мин и да вкара халф :angry: ? Трябваше още в 70 мин да пусне още един нападел.

Хърватите показаха как трябва да се играе срещу отбори като Франция и Англия.Защо ние да не можем ? С какво ни превъзхождат ? При положения че ги смазахме.Смазахме и отбор като Белгия.А бе изобщо в квалификациите играчите показаха че могат и знаят как да играят.Остава ни днеска надеждата да излезем с двама нападатели(Бербатов и Божинов) и да играем нападателен футбол както в мача срещу Швеция.И дано ги бием тея надути италианци

Може би не само, че сме слаби, а и тактиката до някаде ни е грешна. Всеки мач играем еднотипно и сме предсказуеми. Това ни е лошото. Ако играехме по предпазливо срещу шведите можеше и да направим нещо :)

като играхме по предпазливо срещу Дания кво стана пак същите лаина изсраха нащи футболисти(извинявам се за израза)

Исками се днес да победим, но как да стане с тоя смешен треньор. И на мен ми направи впечатление интервюто в което каза че това са ни възможностите, а след малко че много футболисти играли под възможностите си :woot Такова противоречие направо нямам думи :cry

Извинявам се предварително за коментара по адрес на българските трикольори оба4е тва си е реалност. :sayjin Тоя отбор не мойе изоб6то да се окомплектова, всеки играе сяка6 за първи път ви6да съотборниците си. :confused И тва е само върха на аисберга. :angry1 Такава за6тита не бях виждал даже и в на6ето лайняно "първенство" :angry: .О6те от първата минута на първия ма4 с Швеция те по4наха да се насират. :sick Такива олигофрени излагат най-бесрамно на6та мила родина и заслужават да ги приберат в някое РПУ и да играе палката в главата докато се нау4ат как се гаври 4овек с 1300 годишна традиция. :punk Колкото до халфовата линия и нападението,едната бе6е мудна, а другото изпускаше даже и малкото създавани положения, които пък са следствие на умрялата средна линия. :cry Изоб6то целия отбор е една сбирщина маймуни и за тва главен виновник е селекционера и треньора на национала никому известния педераст, 6ибаняк и нещастник-негово некадърно вели4ество Пламен Боклу6ки Марков. :punk :punk :punk :punk

браооо беееееее!!! Ей тваа ееееее...Време бешеееее

отново добро първо полувреме за наш'те !!!

Италия къде сте беееее ?!?!?!?!?

ама и как да не играят наш'те ? съдията е перфектен !!! ако и той ни беше дал 3 жълти картона в първите 20-30 мини после как щяха да играят наш'те ?!!!БРАО НА РУСНАКА

ми сега второто като влезе Божинов :rolleyes: мале мале тея италианците утре могат да си тръгват с наш'те ;)

РУСНАКЪТ Е наш човек ;) ХЕХЕ РУСИЯ РУЛЗ !!! И да не бием поне отбелязахме гол и то срещу Италия и то с този гол поведохме в резултата - аз съм вече доволен ...

Are kajete mi sega neshto be putiovci deto pliuete...

Otboryt pak igrae dobre samo che toia pyt imashe i malko kysmet. Razlika ot pyrvia mach dosega niama nishto che vie shte ia vidite. Aide pobedaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...