Botev1912 Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 Стискам палци за англичаните, играят много красиво когато поискат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shin Posted June 22, 2004 Share Posted June 22, 2004 според вас кой е бъдещия шампион аз съм за Италия ама като гледам няма да продалжат и на четвърт финал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defender Posted June 22, 2004 Share Posted June 22, 2004 според вас кой е бъдещия шампионаз съм за Италия ама като гледам няма да продалжат и на четвърт финал Portugaliq /angliq ili tapite francuzi,no moje i Chehite da napravqt furor Link to comment Share on other sites More sharing options...
warp Posted June 22, 2004 Share Posted June 22, 2004 За довечера пък се говори, че Пламен Марков ще разчита на Валери Божинов в атака. Не е ясно, обаче, дали Божинов ще бъде титуляр или ще влезе като резерва. Аз лично съм за първото и смятам, че двамата с Бербатов могат да направят добър тандем. Единствено се чудя защо Марков не се реши да пусне Божинов в първите два мача . Неговите голове в Серия А струват много повече от тези на Здравко Лазаров в турското първенство... Отделно не разбрах защо ги взехме тези 6 нападателя, като досега играхме само с 1. Владо Манчев не пипна топката в първия мач, същото важи и за електричката във втория. Чиликов и Божинов търкат пейката, а Зоран игра по-скоро като халф... Мисля си, че вместо Чиликов тренерът можеше да повика Мартин Камбуров, който според мен щеше да се справи много по-добре на позицията на Мариян Христов. Пък и Камбуров има много по-добър усет към гола... Също Кривия можеше да бъде повикан... Абе много ме разочарова Пламен Марков... изглежда интелигентен човек, но без характер. Предварително ни обрече още преди заминаването, с изказванията си, че не трябва да очакваме нищо от това първенство. Защо тогава играхме за да се класираме? Ебати - да бяха се класирали белгииците по-добре! Едва ли щяха да играят така! И нека Пламен да гледа внимателно мачовете на латвииците, футбулисти, с класа под нашите, и тогава да говори дали сме обречени. П.С. Гледах едно интервю на тренера ни, в което доста си противоречеше. Първо каза, че това са възможностите на отбора ни. Минутка по-късно каза: "Доста от футболистите играха под възможностите си". А де! Взе да се изпарява и впечатлението ми, че е интелигентен. Или просто си дрънка клишета... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shin Posted June 22, 2004 Share Posted June 22, 2004 П.С. Гледах едно интервю на тренера ни, в което доста си противоречеше. Първо каза, че това са възможностите на отбора ни. Минутка по-късно каза: "Доста от футболистите играха под възможностите си". А де! Взе да се изпарява и впечатлението ми, че е интелигентен. Или просто си дрънка клишета... това го гледа по Нова Тв нали в неделя аз там гледах интервю и много ме ядоса тоя трява се махне от отбора не става за тази работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted June 22, 2004 Share Posted June 22, 2004 предполагам,че 2рото полувреме не само Божинов,но и Чиликов ще влязат в игра..поне се надявам де за Манчев не знам какво да кажа-нещо като Любо Пенев е,за клубният си отбор играе добре,а за националня доста незабележимо.... сигурен съм,че ще се представим доста по-добре от досегашното и ще спрем италиянците за 1/4 финалите Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted June 22, 2004 Share Posted June 22, 2004 Wow,ima smisul mi se struwa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted June 22, 2004 Author Share Posted June 22, 2004 Абе много ме разочарова Пламен Марков... изглежда интелигентен човек, но без характер. Предварително ни обрече още преди заминаването, с изказванията си, че не трябва да очакваме нищо от това първенство. Защо тогава играхме за да се класираме? Ебати - да бяха се класирали белгииците по-добре! Едва ли щяха да играят така! И нека Пламен да гледа внимателно мачовете на латвииците, футбулисти, с класа под нашите, и тогава да говори дали сме обречени. много си прав в всичко което каза особено за това дето съм го цитирал отбори като Хърватска(които им показахме как се играе на Васил Левски),Латвия,Швеицария,Русия смятам че са под нашето ниво.Но се представиха по-добре от нас ;( мисля че се получи така първо заради съдийските отсъждания и второ заради треньора ;( преди много ме кефеше Марков а сега с тея изказвания и нещата които направи супер много ме разочарова.Играе с един нападел напред,има 23-ма играчи и като вижда че на някой не му върви играта(като на Пеев срещу Дания) да го сменя,казва че резервите не били равностойни на титулярите,в мача с Дания да падаме с 1-0 и той да има право на още една смяна и да я направи в 82мин и да вкара халф ? Трябваше още в 70 мин да пусне още един нападел. Хърватите показаха как трябва да се играе срещу отбори като Франция и Англия.Защо ние да не можем ? С какво ни превъзхождат ? При положения че ги смазахме.Смазахме и отбор като Белгия.А бе изобщо в квалификациите играчите показаха че могат и знаят как да играят.Остава ни днеска надеждата да излезем с двама нападатели(Бербатов и Божинов) и да играем нападателен футбол както в мача срещу Швеция.И дано ги бием тея надути италианци Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dendroid Posted June 22, 2004 Share Posted June 22, 2004 Може би не само, че сме слаби, а и тактиката до някаде ни е грешна. Всеки мач играем еднотипно и сме предсказуеми. Това ни е лошото. Ако играехме по предпазливо срещу шведите можеше и да направим нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shin Posted June 22, 2004 Share Posted June 22, 2004 като играхме по предпазливо срещу Дания кво стана пак същите лаина изсраха нащи футболисти(извинявам се за израза) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 22, 2004 Share Posted June 22, 2004 Исками се днес да победим, но как да стане с тоя смешен треньор. И на мен ми направи впечатление интервюто в което каза че това са ни възможностите, а след малко че много футболисти играли под възможностите си Такова противоречие направо нямам думи Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 22, 2004 Share Posted June 22, 2004 За това кой ще стане шампион - ако холандците преминат групите, те ще станат. Ако ли не, Франция! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don___ Posted June 22, 2004 Share Posted June 22, 2004 England Euro 2004 Champion!!! A moo 6te se nakefq ako biem Italiq(mizernici) i otpadnat!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted June 22, 2004 Author Share Posted June 22, 2004 zabravil sam da si dam prognozata Bulgaria-Italy 2-1 Sweden-Danmark 2-2 Айде наш'те БЪЛГАРИ ЮНАЦИ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mechka Posted June 22, 2004 Share Posted June 22, 2004 Извинявам се предварително за коментара по адрес на българските трикольори оба4е тва си е реалност. Тоя отбор не мойе изоб6то да се окомплектова, всеки играе сяка6 за първи път ви6да съотборниците си. И тва е само върха на аисберга. Такава за6тита не бях виждал даже и в на6ето лайняно "първенство" .О6те от първата минута на първия ма4 с Швеция те по4наха да се насират. Такива олигофрени излагат най-бесрамно на6та мила родина и заслужават да ги приберат в някое РПУ и да играе палката в главата докато се нау4ат как се гаври 4овек с 1300 годишна традиция. Колкото до халфовата линия и нападението,едната бе6е мудна, а другото изпускаше даже и малкото създавани положения, които пък са следствие на умрялата средна линия. Изоб6то целия отбор е една сбирщина маймуни и за тва главен виновник е селекционера и треньора на национала никому известния педераст, 6ибаняк и нещастник-негово некадърно вели4ество Пламен Боклу6ки Марков. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeverFirst Posted June 22, 2004 Share Posted June 22, 2004 АХХАХАХАХА !!!! ДАВАЙТЕ БЪЛГАРИИИИИ 1-0 !!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted June 22, 2004 Share Posted June 22, 2004 Браво на Марто тва е човека Link to comment Share on other sites More sharing options...
R_A_I_D_E_R Posted June 22, 2004 Share Posted June 22, 2004 POBEDA I PAK POBEDA NIE PEEM SAMO ZA POBEDA!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted June 22, 2004 Share Posted June 22, 2004 Marto obadi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted June 22, 2004 Share Posted June 22, 2004 Българи юнаци!!!!!! Дано удържим преднината. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted June 22, 2004 Author Share Posted June 22, 2004 браооо беееееее!!! Ей тваа ееееее...Време бешеееее отново добро първо полувреме за наш'те !!! Италия къде сте беееее ?!?!?!?!? ама и как да не играят наш'те ? съдията е перфектен !!! ако и той ни беше дал 3 жълти картона в първите 20-30 мини после как щяха да играят наш'те ?!!!БРАО НА РУСНАКА ми сега второто като влезе Божинов мале мале тея италианците утре могат да си тръгват с наш'те Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeverFirst Posted June 22, 2004 Share Posted June 22, 2004 РУСНАКЪТ Е наш човек ХЕХЕ РУСИЯ РУЛЗ !!! И да не бием поне отбелязахме гол и то срещу Италия и то с този гол поведохме в резултата - аз съм вече доволен ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted June 22, 2004 Share Posted June 22, 2004 Браво на наще БЪЛГАРИ ЮНАЦИ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted June 22, 2004 Share Posted June 22, 2004 Няма да учуда ако Италия станат последни в групата !Дано Валери Божинов да вкара!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted June 22, 2004 Share Posted June 22, 2004 Are kajete mi sega neshto be putiovci deto pliuete... Otboryt pak igrae dobre samo che toia pyt imashe i malko kysmet. Razlika ot pyrvia mach dosega niama nishto che vie shte ia vidite. Aide pobedaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.