warp Posted June 16, 2004 Share Posted June 16, 2004 Току що завърши полувремето на Русия - Португалия и съдията се изгаври с руснаците . Норвежецът изгони за игра с ръка извън наказателното поле вратаря Овчинников. Сори обаче ясно се видя, че ръката на вратаря беше на 5 сантиметра от топката!!! Дали беше подпиране за домакините или съдииско недоглеждане - незнам. Но на мен ми се струва по-скоро първото Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naso Posted June 16, 2004 Share Posted June 16, 2004 Току що завърши полувремето на Русия - Португалия и съдията се изгаври с руснаците . Норвежецът изгони за игра с ръка извън наказателното поле вратаря Овчинников. Сори обаче ясно се видя, че ръката на вратаря беше на 5 сантиметра от топката!!! Дали беше подпиране за домакините или съдииско недоглеждане - незнам. Но на мен ми се струва по-скоро първото Аз го гледам мача по ОРТ и в първия момент и двамата коментатори казаха,че има игра с ръка,всичко стана много бързо.За съжаление съдиите не гледат повторения.На нашите т.е. руснаците им се реве ,ама такъв е живота Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 16, 2004 Share Posted June 16, 2004 когато си истински фен на един отбор ти го поддържаш и в добри и в лоши моменти аз не съм "фен" на българския национален отбор по футбол. аз ПОДКРЕПЯМ българския национален отбор по футбол. така както бих направил с отбор ни по волейбол, ханбал, тенис на маса, водна топка и т.нат. разбираш ли разликата? ... а за тези, които не са ме разбрали, думата ми беше за отношението към играта и най-вече към всички онези, които бяха там на стадиона. .... за това, че в нац. ни отбор нямаме "мъжкари". .... за това, че никой не искаше да се нагърби с отговрност и всеки бягаше от паса в най-тежкия момент. .... за това, че понякога трябва да се рискува, с риск да се провалиш и да обереш цялата помия на едни(или уважението на други). за това става въпрос. с прости думи - яд ме е, че не видях спортна злоба в тях в онези моменти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 Вчера пропуснах и двата мача, затова няма да коментирам по тях. Прогнозата ми за днес е победи за Англия и Франция. Англия-Швейцария 3:0 Хърватия-Франция 1:3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 прогнози Англия-Щвейцария 2:1 Франция-Хърватия 0:0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 Англия : Швейцария 3:0 Франция : Хърватско 2:0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted June 17, 2004 Author Share Posted June 17, 2004 победа за Англия с 3-0 и победа за Франция с 0-2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shin Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 англичаните ще бият не знам с колко, но Франция ще направи равен....май Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 категорична победа за Англия с 2 или 3 на нула, а на Франция ще им е по-трудно, но мисля че ще е победа - 1:0 или 2:1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 тва как го реши ? УЕФА решава утре за Тоти Казаха го снощи по спортните новини а Канал 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted June 17, 2004 Author Share Posted June 17, 2004 брей тея от канал 1 мноо в бъдещето гледат бе Тоти е наказан за 3 мача едит: а междодругото.....мисля си че доста хора ще останат доволни от тази новина Пажин пропуска мача с Дания ? дано да е за добро Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 da i to dosta 6e pomogne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 Надявам се видяхте какво направи Пажин на мача с Швеция!Изрита нарочно топката към нашите запалянковци Мисля си ,че тоя умопобъркан индивид!!!!Не стига ,че пусна Шведите да си правят каквото си искат в нашето наказателно ами после феновете виновсни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted June 17, 2004 Author Share Posted June 17, 2004 победа за Англия с 3-0 еее най-после да позная един точен резултат Come On England Come On England ся втория мач ще гледам с кеф как Франция маже надутите хървати с простия им треньор Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 И аз познах точен резултат, вече се замислям дали да не пусна един еврофутбол А французите няма да мачкат, те ще играят бавно Поне така се е изразил Тюрам в едно интервю. "Ще играем бавно, няма да ги бием с много!" Самочувствие на макс!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolen-mozak Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 победа за Англия с 3-0 еее най-после да позная един точен резултат Come On England Come On England ся втория мач ще гледам с кеф как Франция маже надутите хървати с простия им треньор da i as sam za France-uzite moqta prognoza e ili 2:0, 2:1 za France Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 2:1 за Хърватия Искаме ОЩЕ PS: bolen-mozak прогнозата ти май...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 хървати rulzzz Франсетата не са си вкарали голче още Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeverFirst Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 Съдията закла и Хърватите с това си решение / да не маркира играта с ръка / ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 Тъпите Французи пак изкараха късмет Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 Грозна работа, мразя като се получават такива "подпирания" от съдията. Няма начин да не е видял играта с ръка! Само едно нещо може да го оневини: Когато топката удари ръка на защитник в наказателното поле, но е била изстреляна от прекалено близко разстояние, така че защитникът да не може да реагира, съдията не свири дузпа. Та дали има и обратно правило за нападател в чуждото наказателно поле? Защото Трезеге нямаше как да реагира и да си махне ръката, всичко стана за миг. Не знам, ако има такова правило, ок, но ако няма, това си беше недоглеждане от страна на съдията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeverFirst Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 Грозна работа, мразя като се получават такива "подпирания" от съдията. Няма начин да не е видял играта с ръка! Само едно нещо може да го оневини:Когато топката удари ръка на защитник в наказателното поле, но е била изстреляна от прекалено близко разстояние, така че защитникът да не може да реагира, съдията не свири дузпа. Та дали има и обратно правило за нападател в чуждото наказателно поле? Защото Трезеге нямаше как да реагира и да си махне ръката, всичко стана за миг. Не знам, ако има такова правило, ок, но ако няма, това си беше недоглеждане от страна на съдията. за правилото не знам дали го има или не , но топката промени тотално курса си иначе излизаше в тъч или поне отиваше към центъра на игрището - според мен бе редно да свири фал ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shin Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 тъпите французи как да не получат помощ то няма да е в техен стил харватите играха добре макар че накрая издъхнаха ама пак изтръгнаха точка но срещу Англия нямат шанс Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don___ Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 Tapi Francizu pak kasmet..... Pone Harvatiq napravi nai-dobroto koeto moja a v prodaljenieto 6ansa det izpusna Morner....GRRR Poludqh.... Angliq nad vsi4ko!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted June 18, 2004 Author Share Posted June 18, 2004 Днес България-Дания 2-0 Швеция-Италия 3-1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.