Jump to content
BulForum.com

Предложения за СПОДЕЛЕНИ ПЪТУВАНИЯ

Midex

Recommended Posts

Тъй като вече имаше няколко такива обяви в раздел "Продава", мисля, че по-подходящото е да се отвори специална тема за тази цел. Моля вътре да не се коментира колко е удобно/неудобно да се ползва такъв вид превоз, колко е тъпо да се минава през еди кой си маршрут и други такива.

Идеята е в темата да има само предложения за предстоящи пътувания. Предполагам, че почти всеки има регулярни (или епизодични) пътувания в града или извън него и няма да има нищо против при тия цени на горивата да си върне част от парите.

Тъй като в момента в раздел "Продава" има такова предложение, смятам да го оставя като за последно там и само ще копирам информацията от темата там, в този пост, тъкмо за да се види начина на оформяне на евентуалните предложения занапред. Въпреки, че споделените пътувания все още не са достатъчно разпространени в BG, ако има интерес и периодични предложения, след време направо ще забода горе темата да бъде на видно място. Възможно е и да бъде преместена в раздела за автомобилите, а докато набере популярност...ще я ъпвам от време на време, за да бъде забелязана от повече хора.

Ще трия коментари, за които преценя, че не са оферти за пътувания.

On 5/3/2010 at 5:52 PM, svdiablo said:

На 05.05 ще пътувам за Велико Търново с Пежо 306 комби (с климатик) и имам 3 свободни места за 10 лв на човек (независимо дали ще се съберат). Маршрута ще е през Шипка.

Тръгване след 18 часа от Тримонциум.

0889 71 61 95 Светослав

Според мен тази тема трябва да е двустранна, т.е. да пишат и хора, които си търсят транспорт.

На този етап не виждам смисъл - който иска да предложи споделено пътуване и знае за темата, ще го предложи. Надали ако пиша, че в четвъртък търся с кого да пътувам за Крумовград, ще намеря човек, който точно тогава ще пътува и ще ми предложи, просто защото съм го подсетил.

Нека темата остане само за предложения, а ако някой много държи да си потърси транспорт - да си даде заявката в "Купува".

В момента в който видим, че има достатъчно голям интерес към споделените пътувания и от двете страни - или ще отворим още една тема за търсене, или направо ще се отвори раздел с 2 подраздела.

• 4 weeks later...

Използвам да ъпна темата, тъй като (както казах по-горе), явно не сме чак в такава криза и бензина все пак ни идва доста евтин, щом все още нямаме практиката да пестим с поделяне на разходи.

@petyr hvorev, щях да ходя на събора ако по същото време (утре и другиден) нямаше да е 3-я кръг на националния шампионат на Калояново. От двете мероприятия предпочетох второто, тъй като там имам повече интереси.

• 3 weeks later...

Тъй като от време на време си правя разходки за уикенд по морето,има ли навитаци да си разделяме бензина за 4 човека по 25лв Това е по малко от еднопосочен билет,отиваме кой кадето иска го оставям и в неделя вечер тръгваме обратно.Да уточня че най верочтно аз съм с мойта и оставащите места са 2 да не се гъчкаме.

като казваш "тръгваме" - в петък вечер ли имаш предвид или събота сутрин? че по принцип съм стопаджия, ама чак до морето не съм го правил тоя номер, а и аз като теб обичам уикендите да се мотам на някъде, та морето за 25 лв транспорт си е добра оферта. но в случай че по принцип тръгваш събота сутрин - не е особенно удачно, губи се една нощ и от съботата остава има няма половин ден.

Добре е, че предложенията, ще се обединят в една тема, но ще е полезно за заинтересуваните, че има специализиран сайт за такава цел - http://3na100.com/ и може би там ще имат по-голям успех.

• 4 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...