zippo Posted June 7, 2004 Share Posted June 7, 2004 Az puk iskam da znam kak mozhesh da si smenish display-a na kolata? Какво имаш напредвид с дисплей:на скороста,оборотите или който ти показва датата,часа и станцията на радиото? Освен това, за какъв автомобил става въпрос? Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted June 7, 2004 Author Share Posted June 7, 2004 Какво имаш напредвид с дисплей:на скороста,оборотите или който ти показвадатата,часа и станцията на радиото? Освен това, за какъв автомобил става въпрос? е пич нали вече отговорихме на тоя вапрос ! да става дума за точно това за което си мислиш ако искаш да кажеш нещо ново по вапроса кажи но иначе няма смисал да се повтаряме а аз сам си споко ве пичове само да не ми даржат сметка как пиша щото тва си е моя раота и особенно ако някой които не е мод да ми говори как пиша не ме кефи както видяхте казах мерси ако е било савет а иначе в плд веже има доста магазини но просто трябва да се пообиколи там тунинг центар имаше някаде но забравих каде по-точно щото аз лично не сам ходил там ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted June 7, 2004 Share Posted June 7, 2004 пичове, вие го ударихте на чат! за трабанта: бъркаш понятията! чип тунинг не можеш да направиш, защото няма електроника в трабанта както каза Don-a. ти искаш да му промениш кутията(картонената)- тъпа идея. според мен най-доброто, което можеш да направиш с този автомобил е да му вкараш някоя изродска боя с картинка да му сложиш гъзарски ауспух и вътре да го барнеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted June 7, 2004 Author Share Posted June 7, 2004 аве ако си решил да го правиш тоя трабант наиситна може да стане от него нещо интересно ако го направиш както трябва не говоря за "бегачка" а за интересно колица.ако направиш оптични тунинг добре но тва вклучва предни задни брони прагове споилер някви въздоховоди или пак промениш изцяло купето му може да стане яко. а за нещо по двигателя може да сложиш споретн филтер не че щи качи коне (макар да се изпозлва и за тва) но просо трабанта ще реве като дзер и ще е яко за интериора ватре напарви го както ти харесва но все пак не забравяй това е само трабант не си струва да инвестираш в него ако смяташ че ще стане нещо друго освен кола за шоу грешиш !!! касмет ако изобщо ще започваш това начинание ИМАЛИ ГО ГО ЖЕЛАНИЕТО ВСКИЧКО СТАВА !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 8, 2004 Share Posted June 8, 2004 Обяснението за "дисплея" беше супер изчерпателно, никога нямаше да се сетя,че трябва да си разглобя таблото и да сменя крушките. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted June 8, 2004 Author Share Posted June 8, 2004 ми ти кво искаш ве пич да дойда да ти го направя ли ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted June 8, 2004 Share Posted June 8, 2004 ole pi4ove are ve4e zarejete trabanta.po dvigatela na tva neshto nishto ne moe se naprai.za trabant samo vunshen tunig moe se vkara.ina4e sia za dvigatela da se govori e smeshna rabota.da ne govorim 4e kvoto i da slojish na dvigatela na toq dvutaktov ka6on samo parite shte si dadesh Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted June 9, 2004 Author Share Posted June 9, 2004 да ве начи за трабанта уточнихме че по него не е яко да се влагат пари щото няма да стане бегачка ако иска човек може да си го направи ейй така за едното шоу нека зарежем трабанта вече! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted June 9, 2004 Share Posted June 9, 2004 Що бе аз съм виждал Трабант с газова уредба, което е почти извънземно да се направи, но пича е ходил по заводи и е успял да я подкара. Сега е машина на времето не гори газта а само я мирише Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted June 9, 2004 Share Posted June 9, 2004 Е как двутактов двигател с газова?Тва е почти кат да слижиш газ на дизел Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 9, 2004 Share Posted June 9, 2004 Всичко може :-) Аз съм виждал такова чудо - с газова уредба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted June 10, 2004 Share Posted June 10, 2004 Ето това е бегачка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qzoveca Posted June 10, 2004 Share Posted June 10, 2004 е гати и шкодата Link to comment Share on other sites More sharing options...
CooLMaX Posted June 10, 2004 Share Posted June 10, 2004 otkude moga da si namerq bql ciferblat za kilometraja za vectra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 10, 2004 Share Posted June 10, 2004 otkude moga da si namerq bql ciferblat za kilometraja za vectra Шаблони има в нета, питай гуглето Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted June 10, 2004 Author Share Posted June 10, 2004 cool-max искаш адрес на магазин в плд или линк в нета? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CooLMaX Posted June 10, 2004 Share Posted June 10, 2004 cool-max искаш адрес на магазин в плд или линк в нета? magazin v pld ako moje Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted June 11, 2004 Share Posted June 11, 2004 mi na4i magazini deto mislq 4e ima sa:4x4(tam do metroto),ima edin sled avtomivkata na taxi1(tam pak blizo do metro),i kam prespite imashe nekav ma ne moa se seta to4no. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CooLMaX Posted June 11, 2004 Share Posted June 11, 2004 mi na4i magazini deto mislq 4e ima sa:4x4(tam do metroto),ima edin sled avtomivkata na taxi1(tam pak blizo do metro),i kam prespite imashe nekav ma ne moa se seta to4no. da znam gi, a slu4aino da znae6 kvi pari sa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomo Posted June 11, 2004 Share Posted June 11, 2004 otkude moga da si namerq bql ciferblat za kilometraja za vectra vectra?-kilometraj?-tq ima li? Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted June 11, 2004 Author Share Posted June 11, 2004 ми точно цена не мога да ти кажа но не са скапи според мен ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 Случайно някой да може да ми каже какъв двигател би се побрал в Лада 5??? Благодаря предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supercharger Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 2.5 TURBO 4cyl. DOHC 16V TWINCAM(20V) VVT-I toq shte se pobere Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 2.5 TURBO 4cyl. DOHC 16V TWINCAM(20V) VVT-I toq shte se pobere <{POST_SNAPBACK}> От къде го измисли тоя двигател 2.5 апък с 4 цилиндъра? И последно 16v ли е или 20v? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ij_master Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 A az imam edna me4ta i tq e. Dasi tuningovam moskvi4 . v edno spisanie super street vidqh dvigatel za toiota supra za 650dolara .i se 4udeh dali e vazmojno da se prigodi za moskvi4 412. i kolko gore dolo izliza edno sportno oka4vane. i eztestveno dali moje i to da se prigodi za djugana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.