don_anton Posted June 7, 2004 Share Posted June 7, 2004 Нека тук хората задават вапросите си за тунинга и който можед а отговори за да станат повече ценителите . нека не затрупваме темата с глупави картинки тя не е за това тя е за вапроси и отговори , за мнениея за колите в плд , за ауди системите в колите , за оптичния и тунигна по двигателя! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted June 7, 2004 Share Posted June 7, 2004 тук има подобна тема ... edit: мноо си нервен бе я се пуспокой малко земи дишай дълбоко да не ти стане нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted June 7, 2004 Author Share Posted June 7, 2004 аве пич ти моеш ли да четеш ве казах не да запалваме темата с глупави снимки а хората да питат неща сварзани с тунинга кое как става как да си смениш дисплея на колата или как да качиш 10 коня такива раоти не СНИМКИ щото снимки васеки мое си намери в нета !!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 7, 2004 Share Posted June 7, 2004 Мен ме интересува, колко горе-долу ще ми излезе една аудио система. Искам касетофон с диск, без МП3 и 4 говорителя към 180 вата общо. Касетофона искам да е приличен, но да не е много скъп, нещо от порядъка на 150-200лв. Давайте предложения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veli Posted June 7, 2004 Share Posted June 7, 2004 Az puk iskam da znam kak mozhesh da si smenish display-a na kolata? Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted June 7, 2004 Author Share Posted June 7, 2004 вели ми начи или отиваш на сервиз и ти ги правят което е най-лесното 2ро отваряш таблото и сменя6 крушките на таблото но гледай да са изклу4ени от буксите 3то отваряш таблото сменяш крушките махаш дисплаите и по техен образец си правиш твои но те се правят от някво фолио за да са като оригиналните или пак може да си купиш само дисплаите от някои магазин а за другия вапрос ами да ти кажа аз много аудиото не го чаткам много но мисля че щом искаш да е ефтино и да свири наи-добре си вземи да кажем BLAUPUNKT а иначе зависи от колата колко ео голяма и кво аудио може да се помести в нея говоря за баскаса и там говорители ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted June 7, 2004 Share Posted June 7, 2004 @Runner Трудно ще намериш "прилично" СД за 150-200 лева 4 говорителя- хубаво, ама за какви говорители говориш? Ти само басове ли искаш да слагаш? Прилични можеш да намериш за стотина лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted June 7, 2004 Author Share Posted June 7, 2004 да наистина задавайте си вапросите по-конктрено и с повечко подробности ако може !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted June 7, 2004 Share Posted June 7, 2004 Az puk iskam da znam kak mozhesh da si smenish display-a na kolata? na men sushto mi e mnogo lubopitno! kvi sa tiq "displei" v kolite kvi sa tezi 4udesii Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted June 7, 2004 Author Share Posted June 7, 2004 ми разбирайте под дисплай километража уборотомера и там всичките раоти друго според мен не мое се нарече така освен бордови компутер което пак е тапо та логично погледното дисплаъ е тва което казах по-горе Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted June 7, 2004 Share Posted June 7, 2004 ми разбирайте под дисплай километража уборотомера и там всичките раоти друго според мен не мое се нарече така освен бордови компутер което пак е тапо та логично погледното дисплаъ е тва което казах по-горе to 4e se setihme 4e e tva taka e!ma are izkazvai se po pravilno ! ina4e tva za displeq mi e dosta zabavno Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted June 7, 2004 Share Posted June 7, 2004 има ли места в българия където може да се направи какъвто и да е вид тунинг? търсенето е малко, все още няма добри условия за развитие! Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted June 7, 2004 Author Share Posted June 7, 2004 ми може да се каже че има например в софиа хората са много много напред аве който иска www.tuning.bg може да разгледа как се развива тунинга в бг !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted June 7, 2004 Share Posted June 7, 2004 Аз ше права чип тунинг на трабантче некой да знае как става? ?Дали според вас ше дигне повече от 80км/ч Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted June 7, 2004 Share Posted June 7, 2004 ima ima mesta.i to ve4e ne sa edno, dve!i ne mislq 4e tarseneto e tolkova malko kolkoto go predstavqsh! tova e v otgovor na groover Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted June 7, 2004 Author Share Posted June 7, 2004 Аз ше права чип тунинг на трабантче некой да знае как става? ?Дали според вас ше дигне повече от 80км/ч надявам се за това да се базикаш шото чип тунинга ти струва няколко пати повече от трабанта и не може да си го направиш ейй така а и на трабант това е НЕВАЗМОЖНО!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted June 7, 2004 Author Share Posted June 7, 2004 еми невазможно е защото просто като разделим 2те думи SHIP TUNING демек тунинг на 4ипа а в тоя трабант няма 4ип(демек електроника квато и да е ) за това в бг много често се тунинговат калибри да кажем защото при тях това е вазможно както и при повечето нови и не толкова стари коли(говоря че не стаа за лада москвичи и такива раоти пак и за по-нови някои) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted June 7, 2004 Share Posted June 7, 2004 Не аз не се шегувам просто питам наясно съм с нещата ама незнам как стават!!!К'во ми пречи да си купя за 10лв. траби от един циганин (тва вече е базик) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 7, 2004 Share Posted June 7, 2004 Аз ше права чип тунинг на трабантче некой да знае как става? ?Дали според вас ше дигне повече от 80км/ч Мухахахахахаха, охохохохо, хахахаха Отдавна не бях се смял така. Чип-тунинга на трабанта направо му пуска двигателя с вертикално излитане и става като Хариър, мухахахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted June 7, 2004 Share Posted June 7, 2004 Аз ше права совалка (съвсем сериозно) за НАСА ама това е друга тема Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted June 7, 2004 Author Share Posted June 7, 2004 ок де разбрахме се за трабанта че е невазможно стига ОФФТОПИЦИ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted June 7, 2004 Share Posted June 7, 2004 еми невазможно е защото просто като разделим 2те думи SHIP TUNING демек тунинг на 4ипа а в тоя трабант няма 4ип(демек електроника квато и да е ) за това в бг много често се тунинговат калибри да кажем защото при тях това е вазможно както и при повечето нови и не толкова стари коли(говоря че не стаа за лада москвичи и такива раоти пак и за по-нови някои) ne puskai dva poredni post-a.izpolzvai butona "edit".zapoznai se s forum rules. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted June 7, 2004 Author Share Posted June 7, 2004 бади спокоен знам си ги превилата не си ти тоя дето ще ме критикува как пиша ако някои смятам че тряя ми сложи WARN да слага не си тоя дето ще ме сади мерси ако е било савет ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted June 7, 2004 Share Posted June 7, 2004 taka az se 4uvstvam dlujen da se pogrija za spazvaneto na pravilata na foruma.moje da ne sam moderator ne vse pak moga da si pozvolq da napomnqm za tqh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted June 7, 2004 Share Posted June 7, 2004 А ве бай Антоне,много нервен ве батка,няма нужда По темата-има един магазин за тунинг аксесоари,който се намира до шела на изхода за околовристното(посока скобелева майка)Един път съм влизал,има интересни работи най-вече за оптичен тунинг,също и седалки SPARCO,спортни волани и много други. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.