Jump to content
BulForum.com

някой да ми огъне тръба ф60

Recommended Posts

Колеги ако някой се занимава с такива неща или знае къде в града може някой да ми огъне такава тръба нека сподели.

Колеги ако някой се занимава с такива неща или знае къде в града може някой да ми огъне такава тръба нека сподели.

Предполагам, че става въпрос за метална такава. От сега ти казвам, че няма да постигнеш успех с точности във (мм). Принципно зависи от много неща, колко е дълга тръбата, колко е голям R-а на дъгата и какво искаш да се получи. Огъвал съм във един цех, малко след завод "Напредък" - вдясно се пада. Няма как да не го видиш. Има досто голям портал. Уф... как ми изскочи сега името от главата... :(

Кажи за какво искаш да е огънеш тази тръба, какъв R и за какво ти трябва ?!

За изпускателна система става дума, R-а не е голям но има няколко огъвки :( Там питах, греда, пращат ме при някакъв в с. Труд.

За изпускателна система става дума, R-а не е голям но има няколко огъвки :( Там питах, греда, пращат ме при някакъв в с. Труд.

С няколко огъвки на една тръба - трудно ще стане, имайки впредвид, че между огъвките трябва да има поне 10-15 см за да може да я огънат валовете. Другият вариант е всяка огъвка да се направи поотделно и после да се заварят (освен, ако не е проблем)

Чувал съм за "този" в с. Труд, но не мога да дам препоръки тъй като не съм бил там.

В завод "Изгрев" има един цех в който правят тръби за изпускателни системи. Не се наемат да огъват единствено неръждавейка, понеже машината била някаква друга...

Карловско шосе. Малко след светофара на "Ален мак", в ляво, сервиза за ауспуси има хубав тръбогиб.

Иначе аз съм представител на една българска фирма за ауспуси. Мога там да поръчам каквото искаш...

www.aspo.bg

Карловско шосе. Малко след светофара на "Ален мак", в ляво, />

Колега, точно там бях и казаха че ще е огънат, само чакам да ни ваправят едни фланци и съм при тях ;) Темата може да е затворите.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...